23 / 04 / 2024

Ytong toplantı

Ytong toplantı

Türk Ytong, Ekonomi Gazetecileri Derneği üyesi basın mensuplarıyla 10 Şubat 2021 tarihinde online bir toplantıda buluşacak.

Türk Ytong'un tüm yetkili satıcıları Çeşme'de toplandı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşlarından Türk Ytong'un 44'üncü Yetkili Satıcılar Toplantısı, Çeşme'de yapıldı. Toplantı "Gelecek Bizimle Gelecek" sloganıyla gerçekleştirildi..

Ytong’tan pandemi şartlarına ve depreme yönelik yeni çözümler toplantısı 10 Şubat'ta!

Türk Ytong, Ekonomi Gazetecileri Derneği üyesi basın mensuplarıyla 10 Şubat 2021 tarihinde online bir toplantıda buluşacak.

Türk Ytong 2021 hedeflerini açıkladı!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Türk Ytong, 50. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nı online canlı olarak gerçekleştirdi.. “Dünden Yarına Daima Yan Yana” temasıyla yapılan toplantıda 2021 yılı için belirlenen hedefler paylaşıldı...

Türk Ytong 2019 hedeflerini açıkladı!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşu Türk Ytong, 48’inci Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı'nda 2019 yılı için belirledikleri hedeflerini paylaştı.

47. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı gerçekleştirildi!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşu Türk Ytong, KKTC’de 47. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi. 

46. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı yapıldı!

Türk Ytong, Yetkili Satıcıları ile Antalya’da düzenlenen 46. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi. “Biz Biriz” sloganıyla gerçekleştirilen toplantıda Türk Ytong Yetkili Satıcıları ve Ytong Satış Ekibi 2017 yılına enerjik bir başlangıç yaptı.

Ytong ailesi KKTC’de buluştu!

Türk inşaat sektörünün lider kuruluşlarından Türk Ytong, Yetkili Satıcıları ile KKTC’de düzenlenen 45. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi.

Ytong, Kocaeli Çatalca'da 30 milyon liralık fabrika inşa edecek!

Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel; Kocaeli'ye yatırım yapacağız Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, düzenlediği basın toplantısıyla Kocaeli'ye önümüzdeki 5-6 yıl içinde yatırım yapacaklarını açıkladı.

Türk Ytong'un tüm yetkili satıcıları Çeşme'de toplandı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşlarından Türk Ytong'un 44'üncü Yetkili Satıcılar Toplantısı, Çeşme'de yapıldı. Toplantı "Gelecek Bizimle Gelecek" sloganıyla gerçekleştirildi..

Türk Ytong Çatalca’da fabrika kuruyor!

Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel Bursa'da düzenlediği basın toplantısında şirketin 5. fabrikası olan ve 2(X)8 yılı sonlarında faaliyete geçen Bilecik tesislerinden Güney Marmara Bölgesi'ne yıllık 250 bin metre küpe sevkiyat yapıldığını bildirdi.

Türk Ytong 43. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi!

Türk inşaat sektörünün lider kuruluşlarından Türk Ytong, Türkiye’nin dört bir yanında gelen yetkili satıcıları ile Kıbrıs’ta düzenlenen 43. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi...

Ytong 50. yılını Four Seasons Bosphorus Hotel’de kutladı!

Türk inşaat sektörüne yön veren markalardan biri olan Ytong’un Türkiye’deki 50 yılının hikayesi ve gelecek hedefleri 9 Ocak’ta Four Seasons Bosphorus Hotel’de düzenlenen basın toplantısı ile paylaşıldı

GSD Denizcilik, Olağan Genel Kurul toplantısı hakkında açıklama yaptı!

GSD Denizcilik, 2011 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı tarih ve gündemi hakkında açıklama yaptı

Enka İnşaat, olağan genel kurul toplantısı hakkında açıklama yaptı!

Enka İnşaat, 2011 yılı olağan genel kurul toplantısı hakkında açıklama yaptı

Ytong toplantı Haberi

Ytong toplantı

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşu Türk Ytong, Ekonomi Gazetecileri Derneği üyesi basın mensuplarıyla 10 Şubat tarihinde online bir toplantıda buluşacak.

Toplantıda Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, Türk Ytong Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak, EGD Başkanı Celal Toprak ile birlikte “Türkiye'de Yapı ve İnşaat Sektörünün Değişimi; Yeni Yaşam Biçimlerinde Mekanların Dönüşümü” başlıklı bir sohbet gerçekleştirecek.

Ytong yeni projesini ilk kez açıklayacak

Pandemi süreci sonrası dönemde yeni yaşam biçimlerinin değerlendirileceği ve çevrimiçi online olarak gerçekleştirilecek olan toplantıda, Türk Ytong yöneticileri pandemi şartları ve deprem gerçeğine yönelik olarak geliştirdikleri çözümlerin yer aldığı ve tüm Türkiye’de uygulanacak yeni bir projeyi ilk defa bu toplantıda basın mensuplarıyla...