24 / 04 / 2024

Yücel Barakazi

Yücel Barakazi

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdindeki girişimleri olumlu sonuç verdi.

Bingöl İnalı Mahallesi'nde Medine caminin temeli törenle açıldı!

Bingöl'deki İnalı Mahallesi’nde Medine Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine birçok kişi katıldı.

Bingöl'de 10 mahalleye spor sahası yapılacak!

Gençlerin ve çocukların kötü ortamlarından uzak tutmak için sportif faaliyetlere önem veren Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ndan hibe desteği aldı.

Bingöl Şehirlerarası Otobüs Terminali bitme aşamasında!

Firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Barakazi, burada yaptığı açıklamada, TOKİ tarafından Simani Mahallesinde yaptırılan Bingöl Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin (Otogar) bitme aşamasına geldiğini söyledi.

Bingöl'de 10 semte halı saha yapılacak!

Başkan Barakazi, 10 semte Halı Saha ve 7 Çocuk Oyun Parkı ile Kadın Emek Çarşısı yapacaklarını söyledi. Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Yücel Barakazi 2016’da yapılacak projeler hakkında bilgi verdi.

Bingöl'de 4 Mahalleye 7 park yapılacak!

4 mahalleye toplam 7 tane yapılacak parklarda, spor sahaları, oyun gurupları, kent mobilyaları, bisiklet ve yürüyüş yolları, kadın bakım yerleri, engelli lavaboları, güvenlik kulübeleri bulunacak.

Bingöl Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yapıldı!

Konu hakkında açıklamada bulunan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Hayvan Bakımevi Projesi’nin 16 bin metrekarelik alan üzerinde yapılacağını ifade etti.

Bingöl'de üst yapı çalışmaları ne durumda?

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, üst yapı çalışmaları kapsamındaki kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının şehrin muhtelif bölgelerinde devam ettiğini belirti.

Bingöl'de 696 kişi imar planına itiraz etti!

Bingöl Belediyesi tarafından askıya çıkarılan İmar Revizyon Planı'na 696 kişi itiraz etti. Belediye Başkanı Barakazi, itiraz dilekçelerinin belediye meclisinde tek tek görüşülerek karara bağlandığını söyledi.

Orhan Bozgan: Bingöl'de kaçak kazılara izin vermeyeceğiz!

Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Bozgan, müteahhitleri uyardı: izinsiz kazılara ve inşaat sulama işlemlerinde içme suyu şebekesinden su kullanılmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz, dedi.

Yücel Barakazi kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Aralık 2013 tarihli grup toplantısında belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan listeye göre AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı olan Yücel Barakazi kimdir?

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Yer bilimci Prof. Dr. Yücel Yılmaz'dan tüyler ürperten açıklama: İstanbul'u çok büyük deprem bekliyor!

Yer bilimci emekli akademisyen Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Marmara'da biriken enerji ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve İstanbul ile çevresini uyardı. İşte o açıklamalar...

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Yücel tarafından kuruldu.

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Can Yücel kimdir? Can Yücel hangi üniversiteden mezun?

Türk iş insanı ve bankacı Can Yücel hangi üniversiteden mezun? Can Yücel kimdir? İşte ayrıntılar...

İlknur Yücel Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İlknur Yücel Gayrimenkul Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Yücel tarafından kuruldu.

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

İnşaat mühendisi Yücel Yılmaz vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği 1969 mezunu ve İller Bankası emekli mühendislerinden Yücel Yılmaz hayatını kaybetti.

Bahattin Yücel kimdir?

Akfen GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Yücel kimdir? Bahattin Yücel, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bahattin Yücel'in biyografisi...

Gama Holdig'in acı günü! Yücel Özden vefat etti! 

Gama Enerji Şirketi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi inşaat mühendisi Yücel Özden hayatını kaybetti. 

Başkanlık merakı Yücel Satıral'a ev sattırdı!

Arhavispor Kulübü Başkanı Yücel Satıral, takımın giderlerini karşılamak ve futbolcuların maaşlarını ödemek amacıyla 3 dairesini sattı. Şimdi de oturduğu evini ipotek eden Satıral kredi çekti...

Uğur Yücel 1.5 milyon dolarlık villasını geri alamadı!

Uğur Yücel, kredi çekmesi için üzerine geçirdiği 1.5 milyon dolarlık evini geri alamadığı ve çekleri ödemediği iddiasıyla ortağı İbrahim Ahıskalı'dan davacı oldu...

Alanya Dinek'in 40 yıllık imar sorununa çözüm!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dinek Mahallesi'nin 40 yıllık imar sorununu çözecek 18. madde uygulamasının tamamlandığını açıkladı.

Yücel Barakazi Haberi

Yücel Barakazi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği ile yapılacak ortak çalışma sonucu Kültür Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları yapılacak.

Kültür Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, çalışmalar kapsamında mevcut yapılardan karot alımına başlanıldığını belirterek, “Belediyemiz tarafından Kültür Mahallesi 2 Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinin devamının en önemli basamaklarından biri olan mevcut yapıların ekonomik ömürlerini tamamladığının  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Bingöl Belediyesi teknik ekipleri ile ortak çalışma sonucunda karot alımlarına başlanılmıştır. Karot alımlarının tamamlanmasından sonra yapılacak analiz sonucunda kentsel dönüşüm ve gelişim projesinin yapılacağı yapıların risk durumların tespiti Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderilecektir. Analizler çerçevesinde hak sahiplerine kira yardımı tespit edilerek, gerekli yardım yapılacaktır. Kültür Mahallesi’nde uygulanacak proje alanında...