24 / 04 / 2024

yücelpark sitesi teknik yapı fiyatları

yücelpark sitesi teknik yapı fiyatları

Teknik Yapı'nın Kartal'daki kentsel dönüşüm projesinde ön satışlar başladı. Teknik Yapı Yücel Park'ta 299 bin TL'den başlayan fiyat avantajı sunuluyor. 

Pak Makina safran anafor 12/17 Pro koltuk yıkama makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Uzun yıllar boyunca kullanılan ve bu nedenle kirlenen koltuklarını yıkayıp ilk günkü temizliğe erişmek isteyenler için Pak Makine tarafından koltuk yıkama makinesi piyasaya sürüldü. Peki, bu koltuk yıkama makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesiyle tam 350 yeni konut inşa edilecek.

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Esenler ilçesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine ( Teknopark ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Konut sitelerindeki yüksek aidatlara puan çözümü!

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark’ta geliştirilen yapay zeka tabanlı site yönetim programı Apti, konut sitelerindeki birçok gideri azaltacak. 

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan büyük İstanbul depremi için kritik uyarı!

Önceki gün İstanbul'da hissedilen 5.1 şiddetinde Düzce depremi tedirginliğe neden oldu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Düzce depreminin ardından olası İstanbul depremine yönelik açıklamalarda bulundu.

Kırşehir'de 76 yıllık meslek lisesi yenileniyor!

Kırşehir'de 76 yıldır teknik eleman ve sanatkar yetiştiren meslek lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile yenileniyor.

Beton yapılar 50 yılda bir yıkılmalı ve yenisi yapılmalı!

İzmir'de meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki deprem felaketi sonrasında açıklama yapan Prof. Dr. Ali Kahriman, "İzmir örneği göstermiştir ki, deprem tehdidine karşı betonun 50-60 yıllık teknik ömrü dikkate alınarak 50 yılda bir yıkılıp yenisinin yapılması gerek" dedi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi olacak!

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Davutpaşa Kampüsü, Millet Bahçesi olacak. Kardeş Mühendislik Müşavirlik Şirketi, ihaleyi 14 milyon 861 bin lira ile kazandı...

Yıldız Teknik Üniversitesi’ne millet bahçesi yapılmasına öğrencilerden tepki!

Yıldız Teknik Üniversitesi’ne inşa edilecek millet bahçesi için 14 milyon TL harcanacak. Bazı ağaçlık bölgelere bina yapılması planlanan projeye öğrenciler büyük tepki gösteriyor.

Sivas 100. Yıl Sitesi'ne yıkım kararı!

Sivas Valiliği, tehlike arz ettiğini belediyeye bildirmesiyle sitede faaliyette bulunan mülk sahiplerine ve kiracılara yıkım tebligatı gönderdi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Millet Bahçesi ihalesi bugün!

TOKİ'nin Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

Yıldız Teknik Üniversitesi Millet Bahçesi 5 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Eylül tarihinde yapılacak.

yücelpark sitesi teknik yapı fiyatları Haberi

yücelpark sitesi teknik yapı fiyatları

Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın hemen yanında kentsel dönüşüme başlayan Teknik Yapı Yücel Sitesi'ni dönüştürdü.

Teknik Yapı Yücel Park projesinde toplamda 825 konut ve 17 ticari alan bulunuyor. 10 blok olarak tasarlanan Teknik Yapı Yücel Park projesinde ön satışlar başladı. 

1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Teknik Yapı Yücel Park projesinde lansman dönemine kadar yüzde 10 fiyat avantajı sağlanıyor. 

Teknik Yapı Yücel Park lokasyon olarak; metroya 5 dakika, sahil ve Bağdat Caddesi'ne 5 dakika, Avm, hastane, eğitim kurumlarına 10 dakika ve havalimanına 20 dakika mesafede inşa ediliyor. 

99 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan Teknik Yapı Yücel Park projesinde; özel kreşi açık hava oyun alanları, spor alanları, dinlenme alanları, yüzme havuzu gibi çeşitli donatılar bulunuyor. 

Teknik Yapı Yücel Park iletişim: