24 / 04 / 2024

yücelpark taksitleri

yücelpark taksitleri

Teknik Yapı ev almak isteyenler için büyük bir kampanya başlattı. Ev alırken peşinat ödemesinden sonraki 120 aylık taksitin ilk 30 ayını Teknik Yapı ödüyor. Ayrıca, alıcılara 0.99 vade oranı fırsatı sunuluyor.  

1938 yılında Milli Emlak taksitleri 15 sene uzatılmış!

1938 yılında Milli emlak taksitlerinin toplanması konusundaki kanunda değişiklik yapılması istenmiş ve bu kapsamda taksitlerin 15 sene daha uzatılmasına karar verilmiş.

350.000 TL taşıt kredisi, 4 yıl vadeli uygun faizli nasıl ödersiniz? Bankaların faiz oranları ve taksitleri...

Araç sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için, bankaların sunduğu taşıt kredileri büyük önem taşımaktadır. Buna göre, özel bankaların 4 sene vadeli, 350.000 Türk Lirası tutarındaki taşıt kredileri ve hesaplama, taksitleri neler? İşte haberin detayları...

Konut fiyatları 3 yılda 8 kat, aylık kredi taksitleri 21 kat yükseldi! Barınma sorunu derinleşiyor!

Son günlerde fahiş oranlarda yükselen konut fiyatları sık sık gündem oluyor. Ortalama konut fiyatı üç yılda sekiz kat yükselirken, konut kredisi taksitleri 21 kat arttı. 

Konut almak şimdi daha da zor: Kredi taksitleri geçen seneye göre yüzde 70 arttı!

Türkiye'de konut fiyatları artmaya devan ederken konut satın alma oranları ise inişli çıkışlı seyrini sürdürüyor. Hızlı artan fiyatlar, kredi faiz oranlarının yükselişi ve kredileri sınırlayan düzenlemeler konut satışlarını yavaşlattı.

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 ne kadar? Yenişehir Evleri'nin taksitleri kaç TL?

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 ne kadar? Yenişehir Evleri'nin taksitleri kaç TL? İşte Yenişehir Evleri fiyat listesi ve ödeme tablosu...

Sur Yapı Cevher 27 bin TL'den başlayan taksit ve yüzde 25 indirim fırsatıyla satışta! 

Sur Yapı Cevher projesi 27 bin liradan başlayan ilk yıl taksitleri, yüzde 25 indirim fırsatıyla satışta. Yeni Evim Kampanyası kapsamında projede, 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı da sunuluyor. İşte ayrıntılar...

0,69 faiz oranında konut kredisinde ilk 3 yıl hazine desteği! Merak edilen ödeme tablosu

Yeni Evim Kampanyası çok dikkat çekti. Çok düşük faiz oranı, uzun vade ve Hazine desteğiyle birlikte konut almak biraz daha rahat hale geldi. Hazine vereceği destekle kredi taksitleri üzerindeki yük azalacak. İşte tüm tüm detaylar...

Herkes merak ediyordu belli oldu! TOKİ taksitleri ne kadar artacak?

TOKİ Sosyal Konut Projesi açıklanmasının ardından vatandaşların aklına takılan en büyük soru, taksit fiyatlarının her yıl artıp artmaması oldu. Peki TOKİ evlerinin taksitleri her yıl artacak mı? TOKİ evlerinin taksit artışı ne kadar olacak?

TOKİ taksitleri sabit mi? Taksitler senede kaç kere, ne kadar artacak? Başvurmadan muhakkak okuyun….

TOKİ sosyal konutların detayları açıklandıktan sonra akıllara en çok takılan sorular şunlar oldu. Evlerin taksitleri ne kadar olacak? Taksitleri her yıl artacak mı? Konut taksitlerim her yıl ne kadar artar? Aklınıza takılan bütün taksit detayları bu haberde. İşte Toki taksitleri haberinin detayları.

TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi taksitleri nasıl olacak?

Dar gelirli vatandaşın yüzünü güldürecek ucuz konut projesi olan Sosyal Konut Projesi 2022’nin detayları belli oldu. Peki, TOKİ 2022 taksitleri nasıl ödenecek, zamlanacak mı? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesine dair ödeme plan ayrıntıları..

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi taksitleri zamlanacak mı? Taksitler ne kadar olacak?

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi kapsamında başvurular başladı. Başvuru yapanlar ya da başvuru yapacak vatandaşalar detayları araştırıyor. "TOKİ taksitleri sabit mi?" sorusunun yanıtı da en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Peki, TOKİ 250 bin konut projesinde taksitler yükselecek mi, taksit b

Konut kredisi faiz oranları yeni yıla nasıl başladı?

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar yeni yıl ile beraber konut kredisinde en uygun faiz oranı uygulayan bankayı araştırıyor. Peki güncel konut kredisi faiz oranları ne oldu? 300 bin TL'lik konut kredisinin taksitleri ne kadar? İşte vadesine göre konut kredisi hesaplama...

Ev alacaklar dikkat! 300 bin TL'lik konut kredisinin taksitleri ne oldu?

Konut kredisi faiz oranları yükselmeye devam ediyor. Peki güncel konut kredisi faiz oranları ne oldu? 200 bin TL'lik konut kredisinin taksitleri ne kadar? İşte vadesine göre konut kredisi hesaplama...

yücelpark taksitleri Haberi

yücelpark taksitleri

Teknik Yapı Ev almak isten vatandaşlar için büyük bir kampanya başlattı. Teknik Yapı projelerinden ev alırken 120 aylık taksitin ilk 30'unu firma ödüyor. Ayrıca, yatırımcılara 0.99 faiz imkanı sunuluyor. 

Yücelpark, Deluxia Park, Uplife Kadıköy ve Evora Denizli projelerinde geçerli olan kampanyada da evlerin fiyatı 500 bin TL'den başlıyor. Ayrıca,projelerden ev alırken yüzde 10 yüzde indirim uygulanıyor. Evin yüzde 30'luk peşinatı ödendikten sonra aylık taksitler ise 4 bin 500 TL. 

15 bin 200 metrekare arsa alanına sahip Evora Denizli'de 1.500 konut ve ticari birimler bulunuyor. Denizli Merkezefendi'de hayata geçirilen projede konut büyüklükleri 58,38 metrekare ile 461 metrekare arasında değişiyor. 

Yücel Park projesi 825 adet daire ile 17 adet ticari birimden oluşuyor. İstanbul Kartal'da yükselen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. 

22 ve 23...