25 / 04 / 2024

Yücesoy Mühendislik İzmir yatırımları

Yücesoy Mühendislik İzmir yatırımları

İzmir'de gayrimenkul sektörünün son yıllarda hareketlendiğini dile getiren Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, "Karşıyaka'dan başlayıp Menemen'e uzanan hatta 2 bin 500 konutluk 5 önemli proje inşa ettik.3 projede bin konut daha planlıyoruz" dedi.

Yücesoy Mühendislik'ten İzmir'e yeni proje!

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, ''Seyrek'te 300 konut, Menemen'de 391 konut, Villakentte 140 konut ve önümüzdeki yılbaşında Bornova'da 200 konuttan oluşan yeni projeyi hayata geçireceğiz'' dedi.

Yellow Door Energy Mühendislik Proje Yönetimi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yellow Door Energy Mühendislik Proje Yönetimi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Tecirli tarafından kuruldu.

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alp tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Vov Mimarlık Mühendislik Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Vov Mimarlık Mühendislik Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Şendur tarafından kuruldu.

Kastek Mühendislik Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kastek Mühendislik Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alican Canıgeniş, Evren Korkmaz, Orhan Çelik ve Sedat Acar ortaklığında kuruldu.

İnşaat ve mühendislik sektörüne yeni düzenlemeler geliyor! 2023'te yüzde 50 büyüme bekleniyor!

İnşaat ve mühendislik sigortalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Murat Çiftçi,  2023 sonu itibariyle de yüzde 45-50 arasında artış beklediğini söyledi. 

Yld Yıldırım Mühendislik Anonim Şirketi Kuruldu!

Yld Yıldırım Mühendislik Anonim Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermeye bedeli ile Suat Yıldırım tarafından kuruldu.

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi kuruldu!

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özdemir ve Yusuf Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Mşy Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mşy Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin Yüksel tarafından kuruldu. 

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Silivri'de Mertcan Çelik tarafından kuruldu. 

Yücesoy Mühendislik İzmir yatırımları Haberi

Yücesoy Mühendislik İzmir yatırımları

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, İzmir'in kuzey aksındaki konutların kira gelirleriyle kendini 15 yılda amorti edebildiğini ve yatırımcılara büyük avantaj sağladığını söyledi. Yücesoy, İzmir'deki konut ve kira getiri dengesinin bu rakamın çok altında olduğunu; bu nedenle de tercih edildiğini kaydetti


"İzmir'de 15 yılda kendini amorti eden projeler var. Bu, yatırımcılar için oldukça ciddi bir avantaj" diyen Cem Yücesoy, sözlerine şöyle devam etti: "Yeni gelişen bölgelerde ise yatırıma dönük 1 +1 projelerde 12 yıla kadar amorti imkanı var. Konut anlamında Çiğli, Menemen ve Aliağa hattı tercih ediliyor. Çünkü eğitim ve büyük sanayi alanları da burada yoğunlaştı. Sanayi ticaret ve ulaşım olanaklarının artmasıyla gelişim bu yöne kaydı. İzmir, ağırlıklı olarak kuzey bölgesine doğru büyüyor. Diğer yönlerdeki bölgeler geniş tarım ve...