29 / 03 / 2024

Yücesoy Statü satış ofisi

Yücesoy Statü satış ofisi

Yücesoy Mühendislik’in Ulukent’teki yeni projesi Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı.

Yücesoy Santrall Bornova satılık ev fiyatları!

"Bornova'nın enerjisi Santral ile yükseliyor" sloganı ile tanıtılan Yücesoy Santrall Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor..

Yücesoy Statü'de bağımsız bölüm sayısı değişti!

Yücesoy Mühendislik'in İzmir Menemen'de projelendirdiği Yücesoy Statü'de bağımsız bölüm sayısı değişti. Projede konut sayısının 212'ye çıkarılması için başvuru yapıldı..

Yücesoy Konsept satılık ev fiyatları!

İzmir'de "Fikir net: Yücesoy Konsept" sloganıyla Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Konsept projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. Peki, Yücesoy Konsept satılık ev fiyatları ne kadar?

İzmir Yücesoy Konsept satılık daire!

Yüksek kira potansiyeline sahip olan İzmir Yücesoy Konsept projesi Çiğli'deki Katip Çelebi Üniversitesi’nin hemen karşısında konumlandırılıyor.

Yücesoy Konsept Çiğli iletişim!

Yücesoy Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Yücesoy Konsept Evleri'nde ön satış dönemine özel fiyatlar 219 bin TL'den başlangıç gösteriliyor..

Yücesoy Konsept Evleri fiyat!

Premium 1 oda 1 salon daireler bulunan  Yücesoy Konsept Evleri'nde ön satış dönemine özel fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor..

İzmir Yücesoy Konsept teslim tarihi!

Yüksek kira potansiyeline sahip olan Yücesoy Konsept Çiğli projesinde ön satış dönemine özel fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor..

Yücesoy Konsept 219 bin TL'ye ön satışta! Yeni Proje!

Ön satışa çıkan İzmir Yücesoy Konsept projesinde premium 1+1 daireler bulunuyor. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor...

Metrofis Yücesoy satış ofisi!

Metrofis Yücesoy projesi İzmir'de Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirildi. Projede teslimler 2018 yılının sonuna doğru yapılacak...

Metrofis Yücesoy Ofisleri 248 bin TL'den satışta! Yeni Proje!

Toplam 102 adet ofisten meydana gelen Metrofis Yücesoy projesi İzmir Bornova'da hayata geçiriliyor. Projede ofisler 248 bin TL'den satışa sunuluyor.

Yücesoy Statü fiyatları 220 bin TL'den başlıyor! Teslimler 2019 Aralık'ta!

189 bin TL'den başlayan daire satışlarının tamamlandığı Statü Yücesoy projesinde teslimler 2019 Aralık'ta yapılacak. Yücesoy Statü güncel fiyatları 220 bin TL'den başlıyor.

Yücesoy Statü İzmir tam fiyat listesi!

Yücesoy Statü İzmir tam fiyat listesi 220 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında teslimleri yapılacak olan Yücesoy Statü İzmir projesinde toplam 242 daireye yer veriliyor...

Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı!

Yücesoy Mühendislik’in Ulukent’teki yeni projesi Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı.

Yücesoy Statü satış ofisi Haberi

Yücesoy Statü satış ofisi

Yücesoy Mühendislik’in Ulukent’teki yeni projesi Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in de katıldığı bir tören ile açıldı. 

11 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Yücesoy Statü projesi toplamda 242 adet daireden meydana geliyor.

İzmir Yücesoy Statü projesinde  1+1'den 8+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin alanları 49 metrekare ile 351 metrekare arasında değişiyor.

Yücesoy Statü’de biri kapalı 4 adet havuz, spa, hamam, sauna, spor alanları, koşu pisti, kapalı otopark gibi pek çok sosyal olanaklar yer alıyor. Projedeki konutlar akıllı ev sistemi ile...