26 / 04 / 2024

Yük konteynerindan prefabrik ev nasıl yapılır

Yük konteynerindan prefabrik ev nasıl yapılır

Son yıllarda çeşitli ünitelerden ev yapımı gittikçe popüler olmaya başladı. Teksas, Austin’de yaşayan bir kişi de nakliyede kullanılan yük konteynerlerinden birini aldı ve muhteşem bir prefabrik eve dönüştürdü.

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi vatandaşa prefabrik ev yardımı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ve barınamayacak durumda olan vatandaşlara prefabrik ev yardımı yapıyor.

Antalya Büyükşehir'den evi yanan aileye prefabrik ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nde önceki gün çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Cengiz ailesine prefabrik ev ve eşya yardımı yaptı.

Kocaeli Büyükşehir'den ev yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yardım elini uzattığı 65 yaşındaki Mümin Karaaslan’a yeni prefabrik ev inşa ediliyor.

Antalya Büyükşehir'den barakada yaşayan aileye yeni ev!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel, Antalya'da barakada yaşayan 6 kişilik aileye hayırsever vatandaş ve işadamları ile birlikte yardım eli uzatarak prefabrik ev yaptı. 

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi aileye ev!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi aileye 42 metrekarelik bir prefabrik ev tahsis etti.

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi vatandaşlara ev!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit ilçesi Cedit Mahallesinde yaşayan Hakan ve Ayşe Arık çiftinin prefabrik ev taleplerini karşıladı.

Antalya Kent Müzesi için yıkımlar başladı!

Antalya Kent Müzesi Projesi kapsamında eski Büyükşehir Belediye hizmet alanında yer alan prefabrik yapılar yıkılıyor.

Kadıköy Anadolu Lisesi'nin pansiyon binası yıkılıyor!

Kadıköy Anadolu Lisesi'nin pansiyon binası yıkılıyor. Bu süreçte yatılı öğrencilerin okuldan ayrılmaması için veli ve mezun bağışları ile 300 kişilik prefabrik yatılı binası yapılacak..

Mersin Akdeniz kıyılarındaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Mersin Akdeniz Belediyesi, kıyı kenar çizgisi ve imar kanunlarına aykırı olarak kumsala inşa edilen çok sayıda prefabrik binanın yıkımına başladı.

İzmir Büyükşehir'den 20 prefabrik muhtar ofisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sınırlarına sonradan dahil olup mahalleye dönüştürülen köylerden 34’üne prefabrik cami ve cemevi ile minare ve muhtar ofisleri inşa etti. Çok beğenilen prefabrik yapılar için köyler sıraya girdi.

Bursa Osmangazi'de 60 kaçak yapı yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ yolu üzerinde kaçak olarak inşa edilmiş baraka ve prefabrik evlerin yıkımını gerçekleştirdi. Çalışmada 60 barakayla bir prefabrik ev, bir kez daha yıkıldı.

Antalya Kumluca'daki kaçak yapı yıkıldı!

Kumluca ’ ya bağlı Mavikent Mahallesi ’ nde hazine arazisinde ve kaçak olduğu iddia edilen prefabrik bina, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Büyük konut projelerinde prefabrik teknoloji daha çok kullanılacak!

“Sektör olarak konuta girmek istiyoruz” şeklinde konuşan Türkiye Prefabrik Birliği Genel Sekreteri Bülent Tokman, “Büyük şehirlerde inşaat süresini kısaltmak amacıyla büyük konut projelerinde ibrenin prefabrike dönmeye başladığını görüyoruz” dedi.

Yük konteynerindan prefabrik ev nasıl yapılır Haberi

Yük konteynerindan prefabrik ev nasıl yapılır

Teksaslı doğaseverin ormanın ortasına kurduğu prefabrik evin diğerlerinden en büyük farkı ise dışardan hâlâ bir konteyner gibi gözüküp içeri girince saray yavrusuna dönüşmesi.



Amerika'daki konutların ortalama %90'ının zemini ahşap döşemedir.



En basit teknoloji ile bile inşa edilebilen ahşap konutlar insana “oto kontrol” olanağı verir.



Hürriyet / Cihan...