24 / 04 / 2024

Yüksekova Emlak Danışmanlığı kursu

Yüksekova Emlak Danışmanlığı kursu

Yüksekova Esnaf Sanatkarlar Odası ile Yüksekova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen Emlak Danışmanlığı kursunu bitiren 36 kursiyere, Selahaddin Eyyübi Kültür Merkezinde düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Shenyan Baotong Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Shenyan Baotong Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kızılkula tarafından kuruldu.

Ba Mans Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ba Mans Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Baykuş tarafından kuruldu.

Roza Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roza Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulbasit Fırat ve Ömer Faruk Fırat ortaklığında kuruldu.

Trile Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trile Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Ünsal tarafından kuruldu.

Mez İnvestment Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mez İnvestment Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Dönmez tarafından kuruldu.

İmy Emlak Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmy Emlak Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Murat Yıldırım tarafından kuruldu.

Golden Gate Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Golden Gate Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halit Nassar tarafından kuruldu.

Gezen Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezen Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gürbüz tarafından kuruldu.

Kılıç Adil Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Adil Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adil Özer tarafından kuruldu.

Jcozyhomes Turizm Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jcozyhomes Turizm Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Arslan tarafından kuruldu.

Taputeklif Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Taputeklif Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Ataköy'de Abdullah Tokgöz tarafından kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy’de Müslih Barzanjee ve Sangar Ali Omar ortaklığında kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi KAdıköy'de Muslıh Barzanjee ve Sangar Alı Omar Khoshnaw ortaklığında kuruldu.

Yüksekova Emlak Danışmanlığı kursu Haberi

Yüksekova Emlak Danışmanlığı kursu

Hakkari’nin Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, halkın güvenliği ve huzuru için bazı tedbirleri almak durumunda olduklarını ve bunu almaya da devam edeceklerini söyledi.


Yüksekova Esnaf Sanatkarlar Odası ile Yüksekova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen Emlak Danışmanlığı kursunu bitiren 36 kursiyere, Selahaddin Eyyübi Kültür Merkezinde düzenlenen törenle sertifikaları verildi. İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Çağrı Şentürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recep Yağan, sivil toplum kuruluşu üyeleri, kurum amirleri ile kursiyerlerin katıldığı törende konuşan Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, müracaat olması halinde her şekilde kurs ve eğitim vermeye hazır olduklarını söyledi. Kaşıkçı, “Önümüzdeki dönemde sokağa çıkma yasağı ile ilgili ülkenin genel durumuna göre bunu değerlendiririz. Yılbaşı gecesinde esnaflarımızın kazanması için yasağı uzattık, bundan bir sıkıntımız yok. İnsanlarımızın güveni...