26 / 04 / 2024

Yüksekova Havaalanı ne zaman açılacak

Yüksekova Havaalanı ne zaman açılacak

Hakkari Yüksekova Havalimanı'nda tarifeli seferler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'nun katılacağı törenle resmi açılışı bugün yapılacak havalimanına ilk yolcu uçağı iniş yaptı.

Yüksekova Havaalanı'nda ilk uçak inişi gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından Salı günü açılışı yapılacak Yüksekova Havaalanı'nda küçük işlerin hızla tamamlanmasına çalışılırken bir yandan da test amaçlı ilk uçak inişi gerçekleştirildi.

Yüksekova Havaalanı'na ilk uçak indi!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine test amaçlı ilk uçuş gerçekleştirildi. 26 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılışı yapılması beklenen Yüksekova havaalanına ilk uçak indi.

Yüksekova Havaalanı'ndan uçuşlar başlıyor!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi'ndeki, Yüksekova Havaalanı'nın inşaatı bitme noktasına geldi. Alt ve üst yapısı ile birlikte 120 milyon TL'ye ihale edilen havaalanı inşaatındaki çalışmalar son aşamada.

Hakkari Havalimanı Mayıs ayında açılacak!

EMD 7. Altın Kalem Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Töreni gerçekleşti. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Hakkari Havalimanının açılışını mayıs ayı sonunda gerçekleştireceklerini söyledi.

Yüksekova Havaalanı'nın üstyapı inşaatının yüzde 97'si tamamlandı!

Yüksekova Havaalanı'nın inşaatı tüm hızıyla sürerken açıklama yapan Yüksekova Kaymakamı 'Havaalanının bitmesiyle insani, ticari, kültürel ve eğitim boyutlarıyla Türkiye'nin doğusu ile batısı kucaklaşacak' dedi.

Yüksekova'da 24.1 milyon TL'ye 100 iş yeri yaptırılacak!

Hakkari Yüksekova II. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Hakkari Yüksekova 2. Kısım Sanayi Sitesi'ne ait 100 işyeri yapım işini 24 milyon 106 bin 835 TL'ye ihale ediyor.

Yeni imar yönetmeliği ne zaman yürürlüğe girecek?

3 Temmuz'da Resmi Gazete'de yayımlanan ancak o tarihte yürürlüğe girmeyen Yeni imar yönetmeliği ne zaman yürürlüğe girecek?

Yüksekova Şehir Stadı yenilendi!

Dağlıca yolu üzerinde bulunan Yüksekova Şehir Stadında yapılan yenileme çalışmaları sona erdi. Yapılan incelemeler sonucunda maçların oynanmasında herhangi bir eksiğin olmadığını belirtildi..

Türkiye dünyanın en büyük havaalanı yapıyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 13. Taze İncir Festivali'nin açılış törenine katıldı. Törende konuşan Zeybekci, ''Dünyanın en büyük havaalanını yapmak üzere Türkiye harekete geçti'' dedi.

Yüksekova Mustafa Zeydan Camisi açıldı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yapımı tamamlanan Mustafa Zeydan Camisi dualarla ibadete açıldı.

Hakkari Yüksekova'ya bin 830 TOKİ konutu!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terörün izlerini silmek için çalışmalar başlatıldı. Bölgede yapımına başlanan bin 830 konutun tamamlanması için çalışmalar hızlandı.

Yüksekova terör mağdurları konutlarında son durum!

Hakkari Yüksekova'da PKK'lı teröristlerin saldırılarında evleri hasar gören vatandaşlar için TOKİ tarafından yapımına başlanan birinci etap konutların inşası sürüyor.

Up Life Kadıköy ev fiyatları ne kadar?

Toplam 650 daire ve 25 mağazadan meydana gelen Up Life Kadıköy projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Peki Up Life Kadıköy ev fiyatları ne kadar?

Yeni imar yönetmeliğinde parsel büyüklükleri ne kadar?

Parsel genişlikleri ve parsel derinlikleri yeni imar yönetmeliği kapsamında yeniden düzenleniyor. Peki, yeni imar yönetmeliğinde parsel büyüklükleri ne kadar?

Yüksekova 2. Kısım'da 16,4 milyon TL'ye 100 iş yeri yapılacak!

Hakkari Yüksekova II. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Hakkari Yüksekova II. Kısım Küçük Sanayi Sitesi 100 işyeri yapacak. İhalenin keşif bedeli 16 milyon 430 bin TL olarak belirlendi.

Yüksekova gençlik merkezinde sona gelindi!

Yüksekova'da 2 bin 229 metrekarelik alana inşa edilen iki katlı gençlik merkezindeki çalışmalarda sona gelindi.

Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı için acele kamulaştırma!

Hakkari Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

TOKİ Yüksekova'daki 1.830 konutu yılsonu tamamlıyor!

Yüksekova'daki terör saldırılarının etkisiyle evleri hasar gören vatandaşlar için TOKİ tarafından yapımı süren bin 830 konutun bu yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.

Yüksekova Havaalanı ne zaman açılacak Haberi

Yüksekova Havaalanı ne zaman açılacak

Hakkari Yüksekova Havalimanı'nda tarifeli seferler başladı.  


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılacağı törenle resmi açılışı bugün gerçekleştirilecek Hakkari Yüksekova Havalimanı'na, İstanbul'dan gelen Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli sefer yapan uçağı iniş yaptı.


Daha önce hava ulaşımını Van üzerinden sağlayan Hakkarililer, ilk kez ilçedeki havalimanından seyahat etmenin mutluluğunu yaşadı. Yüksekova'dan THY'nin tarifeli uçağıyla İstanbul'a giden vatandaşlar, yaklaşık 5 saat süren yolculuğun ardından Van'dan uçakla seyahat ettiklerini belirterek, bu durumdan kurtuldukları için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Başbakan Davutoğlu'na teşekkür ettiler. 


İran'dan Yüksekova'ya gelen ve aldığı biletle İstanbul'a giden İslam Bedevi, "İran'dan geliyoruz, ailemle İstanbul'a gideceğiz. Daha önce biraz zorlukla gidebiliyorduk. Uçağa binmek için Van'a gitmek zorundaydık ve yollar iyi değildi. Çok rahatsız oluyorduk. Şimdi çok güzel oldu. Buradan direkt olarak İstanbul'a...