26 / 04 / 2024

Yüksel Seramik pr

Yüksel Seramik pr

Hızla büyüyen Havva Kızılırmak PR, müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor. Mutluhan Holding ve Yüksel Holding ortaklığı ile kurulan seramik sektörünün öncü firması Yüksel Seramik, Havva Kızılırmak İletişim Ajansı ile anlaştı.

Şanlıurfa Halfeti'ye yüzen köprü geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Halfeti’nin doğal güzelliklerini ve eşsiz kültürel yapısını daha da ön plana çıkaracak çalışmalara imza atarak Halfeti'ye modern marina, yüzen köprü ve yeni otopark kazandırıyor.

Osman Yüksel kimdir?

Osman Yüksel'in yazarı olduğu Gayrimenkul Mevzuatında Yapılan Önemli Düzenlemeler adlı kitap, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı. Peki, Osman Yüksel kimdir?

Yüksel İnşaat'tan Doha'ya 789,3 milyon dolarlık proje!

Yüksel İnşaat, Katar'ın başkentinde "El-Bustan Yolu Kuzey Kesiminin Tasarım ve Yapım İşleri" projesinin ihalesini kazandı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesini Yüksel Proje kazandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesini Yüksel Proje'nin 26 milyon 215 bin TL teklifle kazandığını belirtti.

Akiş GYO'nun acı günü: Nesrin Yüksel vefat etti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Naile Banuhan Yürükoğlu'nun annesi Nesrin Yüksel vefat etti. Akiş GYO taziye ilanı yayınlattı.

Yüksek Mimar ve Mühendis T. Yüksel Onaran vefat etti!

1950 Galatasaray Lisesi ve 1956 İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Yüksek Mimar ve Mühendis T. Yüksel Onaran vefat etti. Merhumun cenazesi yarın Kilyos Mezarlığı'na defnedilecek.

Yüksel Projelendirme Hizmetleri Yatırım Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yüksel Projelendirme Hizmetleri Yatırım Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi 4 milyon 683 bin 236 TL ile bugün İsmail Hakkı Yüksel tarafından kuruldu.

Türkiye’nin en büyük seramik showroomu hizmete açıldı!

Yurtbay Seramik’in İstanbul’daki iş ortağı Çakmak Yapı A.Ş., Türkiye’nin en büyük seramik showroom’unun kapılarını 1 Haziran Çarşamba günü açtı.

Yüksel Öztürk kimdir?

2012 yılında Yüksel Öztürk Mimarlık Bürosu'sunu kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Yüksel Öztürk kimdir? Yüksel Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yüksel Öztürk..

Artvin'deki Halis Yılmaz Köprüsü sorun yaratıyor!

Artvin Yusufeli, Erzurum Karayolu'nun Deriner Barajı'nın inşaatı sırasında yapılan Halis Yılmaz Köprüsü bu Karayolu'nun bağlantı köprüsü olarak kaldı. Yaşanan onca kazaya rağmen herhangi bir düzenleme yapılmayan Köprü problem oluşturmaya devam ediyor

Giresun Keşap'ta 93 metrelik büyük köprünün temeli atıldı!

Keşap’ta Karabulduk yönünden ilçeye girişte yapılacak olan 93 metrelik büyük köprünün temel çalışmalarına başlandı. Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür çalışmaları yerinde inceledi.

İsmet Yüksel: Yüreğir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

İsmet Yüksel "Yüreğir hem Doğu'dan gelenlerin, hem de Adana'nın kırsalından gelenlerin ilk yerleşim yeri. 400 binin üzerinde nüfusuyla, Yüreğir dün de bugün de hala sahipsiz. Yüreğir'de bir kentsel dönüşüme bir an önce başlamak gerekiyor."

Körfez Geçiş Köprüsü Avrupa'nın 2. büyük köprüsü olacak!

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Konuşan Ekonomi programına katıldı. Becan konuşmasında "Körfez Geçiş Köprüsü Avrupa'nın 2. büyük köprüsü olacak." dedi. İşte Becan'ın konuşmasından bazı kesitler..

Yüksel Seramik pr Haberi

Yüksel Seramik pr

Yüksel Seramik, üretiminin % 70’den fazlasını pek çok ülkeye ihraç etmektedir. Seramik fabrikalarının ilklerinden olan sanat atölyesini bünyesinde barındıran Yüksel Seramik, müşterilerine farklı çözümler ve alternatifler sunmaktadır.


Havva Kızılırmak PR bünyesinde Demir İnşaat, Bak Yapı, Doğuş Kozmetik, Başarır İnşaat, Babacan Yapı, Keleş İnşaat, Kılıçoğlu İnşaat, Eleman.net, Peker Grup, Park Bosphorus Hotel gibi şirketler...