24 / 04 / 2024

yüksel seramik

yüksel seramik

YÜKSEL Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. Dünya seramik sektöründe ilerleyen Yüksel Seramik, 17 Nisan'a kadar devam edecek olan COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor.

Yüksel Seramik COVERINGS 2015’e katılacak!

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile 14-17 Nisan tarihleri arasında A.B.D’ de düzenlenecek olan dünyanın en önemli fuarlarından COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

Yüksel Seramik, en iyi çıkış yapan marka ödülünü aldı!

Türk seramikçileri arasında "en iyi çıkış yapan marka" ödülünü alan Yüksel Seramik'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Mutlu'yla İtalya'da gerçekleşen Cersaie Fuarı sonrasında bir araya geldik...

Yüksel Seramik, ihracat yaptığı ülke sayısını 80'e çıkardı!

Yüksel Seramik’in uluslararası hedef pazarında yer alan 10 yeni ülke ile büyük iş ortaklığına imza attıklarını ve bunun sonucunda markanın ihracat yaptığı ülke sayısının 80 ülkeye ulaştığını söyledi.

Yüksel Seramik, Cersaie Fuarı’nda Türkiye’yi temsil edecek!

Yüksel Seramik, 22 - 26 Eylül tarihleri arasında İtalya ’ nın Bologna şehrinde gerçekleşecek CERSAIE Fuarı ’ na katılacak olan Yüksel Seramik, 2014-2015 yeni koleksiyonlarını sergileyecek...

Yüksel Seramik inşaattaki büyümeyle kapasitesini yaklaşık 4 kat artırdı!

İnşaat sektöründeki büyüme inşaat malzemeleri sektörüne de yansıyor. İMSAD raporuna göre, 2014 Ocak - Mayıs döneminde inşaat malzemeleri üretimindeki büyümeye paralel seramik, karo, kaldırım taşları üretiminde yüzde 7,4’lük artış yaşandı.

Yüksel Seramik Doğu'da yeni fabrika kuracak!

Türkiye'nin çevre bölgelerde yaşanan siyasi karışıklıklar nedeniyle ihracattaki kan kaybını çözüm süreciyle canlanan iç pazar karşıladı.Yüksel Seramik, bölgedeki canlılığın devam etmesi durumunda yeni bir fabrika kurma sinyali verdi...

Yüksel Seramik, Doğu'da fabrika kurmayı planlıyor!

Çözüm süreciyle birlikte Doğu'daki satışları yüzde 100 artan Yüksel Seramik, bölgedeki canlılığın devam etmesi durumunda yeni bir fabrika kurma sinyali verdi. Hanifi Mutlu, ihracatta özellikle Kuzey Afrika'ya açılmak istediklerini söyledi

Yüksel Seramik 58 ülkeye 6 milyon metrekarelik ihracat yapıyor!

Mutluhan Holding bünyesinde faaliyet gösteren şirket, Türkiye genelinde oluşturduğu bayi ağı ve ek fabrika yatırımları ile önümüzdeki dönemde iç pazarın en büyük üreticilerinden biri olmaya hazırlanıyor...

Yüksel Seramik ihracattaki iddiasını iç pazara taşıdı!

Yüksel Seramik ihracattaki iddiasını iç pazara taşıdı. Seramik sektöründe 58 ülkeye 6 milyon metrekarelik ihracatı ile dikkat çeken Yüksel Seramik, inşaattaki büyümeye paralel bir karar alarak iç pazara odaklandı.

Yüksel Seramik ihracattaki iddiasını iç pazara taşıdı!

Seramik sektöründe 58 ülkeye 6 milyon metrekarelik ihracatı ile dikkat çeken Yüksel Seramik, inşaattaki büyümeye paralel bir karar alarak iç pazara odaklandı. Yüksel Seramik ihracattaki iddiasını iç pazara taşıdı.

Yüksel Seramik, Havva Kızılırmak PR ile anlaştı!

Hızla büyüyen Havva Kızılırmak PR, müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor. Mutluhan Holding ve Yüksel Holding ortaklığı ile kurulan seramik sektörünün öncü firması Yüksel Seramik, Havva Kızılırmak İletişim Ajansı ile anlaştı.

Yüksel Seramik tüketicilerin karşısına yepyeni bir görünümle çıkmaya hazırlanıyor!

Türkiye’ nin lider seramik markalarından Yüksel Seramik tüketicilerin karşısına yep yeni bir görünümle çıkmaya hazırlanıyor. Firmanın reklam filminde Saba Tümer ve de Tümer Metin oynuyor...

Yüksel Seramik Türkiye'nin en büyük seramik showroomunu açıyor!

13 Haziran 2013 tarihinde muhteşem bir gala ile müşterileri ile buluşacak olan “Yüksel Seramik” yeniliklerine ve yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor...

Gökhan Yüksel, Kartal projelerini anlattı!

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, hayata geçireceği projelerini ve Kartal'ı beraber yöneteceği meclis üyelerini tanıttı.

Zeki Yüksel: Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş!

Küçüklük hayalini gerçekleştirip mimar olan Gülsel İnşaat’ın sahibi ve Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği Başkanı Zeki Yüksel, “Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş'' diye konuştu.

Yüksel Proje'nin acı günü! Necati Çakıroğlu vefat etti!

Yüksel Proje'nin Kuzey Marmara Otoyolu Müşavirlik Hizmetleri Teşkilat Başkanı Necati Çakıroğlu vefa etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı. 

Yüksel Proje kamu ihalelerinden 2 yıl men edilebilir!

Marmaray, Kanal İstanbul gibi dev projelerin etüd işlerini yasaya aykırı şekilde alan Yüksel Proje kamu ihalelerinden 2 yıl men edilebilir.

Kanal İstanbul’un etüt ihalesini Yüksel Proje kazandı!

Çılgın Proje olarak bilinen Kanal İstanbul’un etüt projesi için ihale gerçekleşti. İhaleye sadece Yüksel Proje katıldı. Firma, ihaleyi 34 milyon 990 milyon TL bedelle kazandı.

Yüksel Akgül'den 15 Temmuz mesajı!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Yüksel Proje'nin acı günü! Vasfiye Girit vefat etti!

Yüksel Proje'nin ortaklarından olan Ali Zafer Girit'in annesi Vasfiye Girit vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınlattı.

İşte Yüksel Ak'ın İzmir'deki muhteşem evi!

2000 yılı Türkiye Güzeli seçilen Yüksel Ak, 2005'te İzmir'e taşınmıştı. Ak, evinin kapılarını Instyle Dergisi'ne açtı. İşte o muhteşem ev...

Aslan Yüksel İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat 17 yıldır sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Firmanın sahibi Aslan Yüksel, yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu belirtti.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesini Yüksel Proje kazandı!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesinde en yüksek puanı Yüksel Proje Uluslararası A.Ş. aldı.

İnşaat Mühendisi Yüksel Ünsal vefat etti!

İTÜ İnşaat 1951 Mezunu Yüksel Ünsal vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat 1951 Mezunları taziye ilanı yayınlattı.

Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisiyle yüzde 25 büyüdü!

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

Yüksel Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kenan Yüksel imzasıyla kuruldu.

yüksel seramik Haberi

yüksel seramik

ABD’nin Orlando kentinde düzenlenen dünyanın en önemli fuarlarından birisi Türk imzası taşıyor. 2014 yılında Türk Seramik markaları arasında ‘en iyi çıkış yapan marka’ ödülünü alan Yüksel Seramik yapmakta olduğu yeni yatırımlar ile sektörde yenilikçi bir marka olma yolunda ilerliyor. Özellikle profesyonellerin ihtiyaçlarına hitap edecek, ticari alanlarda kullanıma uygun, projelere yönelik çözümler sunan ürünler de 2015 koleksiyonu dahilinde fuarda beğeniye sunuluyor.



HEDEF 100 ÜLKE

BUGÜNE kadar 80 ülke ile işbirliği içerisinde bulunan ve ABD’deki fuarda bu rakamı 100’e çıkarmayı hedefleyen Yüksel Seramik büyüyor... Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Metin Mutlu, ABD pazarının kendileri açısından önemli olduğunu ifade ederek “Uzun süredir ihracat yaptığımız ABD bizim için önemli bir pazar. Bu yıl da profesyoneller için kaliteli ve inovatif çözümler sunan 2015 koleksiyonumuza ait yeni ebat...