29 / 03 / 2024

yükseltepe kentsel dönüşüm projesi

yükseltepe kentsel dönüşüm projesi

Keçiören’i riskli yapılardan arındırarak yaşam kalitesi yüksek, modern kentleşmeyi sağlamak amacı ile Keçiören Belediyesi tarafından yapılan Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yaşam başladı.

Keçiören Yükseltepe'de gecekondu sorunu çözülüyor!

Keçiören Belediyesi’nin çarpık kentleşmenin önüne geçme, güvenli ve sağlam bir Keçiören inşa etme amacıyla başlattığı Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, hızla ilerlemeye devam ediyor. Dönüşüm alanının ilk etabında 1.600 konut inşa ediliyor.

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatı tam gaz!

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, hızla ilerlemeye devam ediyor. 1 milyon 79 bin metrekarelik dönüşüm alanının ilk etabında 1.600 konut inşa ediliyor.

Yükseltepe Dönüşüm Projesi için son başvuru tarihi 31 Mart!

Keçiören Belediyesi'nin çarpık kentleşmenin önüne geçme, güvenli ve sağlam bir Keçiören inşa etme temelli Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, hızla ilerlemeye devam ediyor, 451 sosyal konut için son müracaat tarihi 31 Mart 2016...

Ankara Yükseltepe Konutları başvuruları!

Ankara Yükseltepe Konutları başvuruları için son gün 31 Mart 2016. Tapu tahsis belgesi ile başvuru yapılabilen projede 2+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi!

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 451 adet konut satışa çıkıyor. Yüzde 60'ı tamamlanan projede anahtar teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi yoğun ilgi gördü!

KEÇİÖREN Belediyesi'nin çarpık kentleşmenin önüne geçme, güvenli ve sağlam bir Keçiören inşa etme temelli Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, toplamda bin 600 konutuyla Keçiören'in çehresini değiştirmeye hazırlanıyor.

Yükseltepe'deki dönüşümle Keçiören'in çehresi değişecek!

KEÇİÖREN Belediyesi'nin çarpık kentleşmenin önüne geçme, güvenli ve sağlam bir Keçiören inşa etme temelli Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, toplamda 1.600 konutuyla Keçiören'in çehresini değiştirmeye hazırlanıyor.

Yükseltepe dönüşüm projesi Keçiören'in çehresini değiştirecek!

Keçiören Belediyesi'nin çarpık kentleşmenin önüne geçme, güvenli ve sağlam bir Keçiören inşa etme temelli Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, toplamda 1.600 konutuyla Keçiören'in çehresini değiştirmeye hazırlanıyor.

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Keçiören'i gecekondu sorunundan kurtararak modern şehir yapılarına kavuşturacak Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar sürüyor. Projenin ilk etabında bin 600 konut inşa ediliyor...

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi yıkımları devam ediyor!

65 yaşındaki emekli dozer operatörü Mehmet Yüce kentsel dönüşüm kapsamındaki yıkım çalışmalarına bizzat katıldı. Mehmet Yüce, "Gecekondular biterse Yükseltepe kazanacak. Ben bu gecekonduda 40 yıldır oturuyordum. Şimdi kendi rızamla yıkıyorum" dedi.

Mustafa Ak: 1600 konutluk Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesini hayata geçirdik!

Keçiören'i modern bir görünüme kavuşturmak için çalıştıklarını anlatan Belediye Başkanı Mustafa Ak, 1600 konutluk Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesini hayata geçirdiklerini ve Keçiören için çalışmalarının devam edeceğini söyledi...

Ankara Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bölgeye konutlar ve bir çok sosyal alan yapılacak...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

İzmir Örnekköy’deki kentsel dönüşüm konutları ne zaman teslim edilecek? Örnek dönüşümde son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Örnekköy’de 765 bağımsız birimi inşa ediliyor. İşte kentsel dönüşüme ilişkin tüm detaylar...

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşümün yüzde 40'ı tamamlandı!

Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 10 ay önce inşası başlayan Tokatköy Mahallesi'ndeki projenin yüzde 40'ı tamamlandı.

İzmir'de imalat hatası tespit edilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde yeni gelişme!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Örnekköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa ettiği toplu konut inşaatının eksik demir ve hatalı beton kullanımı sebebiyle mühürlenmesi gündemde büyük yankı uyandırdı. 

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm krizi bitmiyor! İşte son durum!

İstanbul'da Beykoz Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm kapsamında belediyenin yıkım ısrarı sürüyor. Konuya mahallelinin tepkisi de büyüyor. İşte ayrıntılar...

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm krizi! 

İstanbul Beykoz'da kentsel dönüşüm çerçevesinde ekiplerin yıkım çalışmasına tepki gösteren bazı mahalle sakinleri ile polis ekipleri arasında gerginlikler kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşüm tartışmalarına referandum önerisi!

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde mağdur olduklarını iddia eden vatandaşlar basın açıklaması gerçekleştirdi. Yapılan basın açıklaması alanına CHP'li yetkililer ziyaret gerçekleştirdi.

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki kentsel dönüşümün detaylarını açıkladı!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin detayları Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinden yayımlandı. İşte Tokatköy Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında merak edilenler...

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul Beykoz Belediyesi'nin Tokatköy mahallesinde bölgesinde başlatılması planlanan kentsel dönüşüm projesinde yeni bir gelişme yaşandı. Vatandaşların 15 gün içinde evlerini boşaltıp teslim etmesi gerekiyor.

yükseltepe kentsel dönüşüm projesi Haberi

yükseltepe kentsel dönüşüm projesi

Keçiören Belediyesi’nin yaptığı bu en büyük kentsel dönüşüm projesiyle modern ve güvenli konutlarına kavuşan vatandaşlar, yeni evlerinde oturmanın mutluluğundalar. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre 430 konut sahibi tapusuna kavuşurken 150 hane de taşınarak yeni hayatlarına merhaba dedi. Sosyal konutlar haricindeki diğer konutlar 3 +1, 4 +1, 2 + 1 olarak 14 ve 17 kat arası olarak planlandı. 

1.271 konutluk dev projede sosyal yaşam alanlarından, özel donatılara, modern ve kimlikli yapılardan, estetik çevre düzenlemelerine kadar her detayın düşünüldüğünü ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Kentsel dönüşümle birlikte mahalle ölçekli ve planlı yapılar şehrin görüntüsüne ve yaşam kalitesinin yükselmesine ayrı bir değer kattı. Projeyle Keçiören’in dokusunu bozan, riskli, sorunlu yapılar yerine şehre canlılık, modern bir kimlik kazandırıyoruz. Tapusunu alan vatandaşlarımız yerleşmeye...