26 / 04 / 2024

yunanistan iyon denizi kiralık

yunanistan iyon denizi kiralık

Yunan Hükümeti'nin, ülkenin içerisinde bulunduğu mali krizin aşılmasına yönelik uzun vadeli kalkınma programı çerçevesinde Ege'de ve İyon Denizi'nde kamuya ait bazı ada ve adacıkları yatırımcılara açma kararı aldığı bildirildi...

Son Dakika! Ege Denizi'nde 5,2 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde, Yunanistan'ın Eğriboz Adası yakınlarında 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yunanistan’dan kritik deprem açıklaması: 10 bin bina riskli!

Ege Denizi açıklarında yaşanan 6,6 büyüklüğündeki deprem, Yunan adası Sisam adasında da can kaybı ve hasara sebep olurken, Yunanistan Depremden Korunma Teşkilatı Başkanı Efthymios Lekkas, ülke genelinde 10 bin binanın tehlike altında olduğunu açıkladı.

Ahmet Ercan: Marmara 2.5 metre Yunanistan'a kayacak!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Marmara Denizi'nden bir Kuzey Marmara kırığının geçtiğine dikkat çekerek, "Tekirdağ depremi dediğimiz ikinci kol, bu kırık üzerinden olacak. Marmara'da 2-2,5 metre Yunanistan'a doğru bir kayma yaşanacak. Bu depremin büyüklüğü 7,2 olur" dedi.

Ege Denizi’nin iki tarafı satılık adalarla dolu!

Ekonomik kriz yaşayan Yunanistan’da Ege’deki pek çok ada satışa çıkarılırken, Ege Denizi’nin Türkiye’ye ait bölümünde de satılık ada sayısı komşudan geri kalmıyor.

Ege Denizi, Gökçeada açıklarında deprem!

Saat 00.24'te merkez üssü Ege Denizi Yunanistan olan 4.7 büyüklüğünde, 20.7km derinlikte bir deprem meydana geldi. Deprem Gökçeada ve çevresinde de hissedildi.

Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı 25,78 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Yunanistan elektrik teşkilatının özelleştirilmesi onaylandı!

Yunanistan elektrik teşkilatının ( DEH ) yüzde 30' nun özelleştirilmesini öngören yasa tasarısı onaylandı. Meclisteki yapılan oylamada 51 milletvekili lehte 46 milletvekili aleyhte oy verdi.

Yunanistan'ın çeşitli bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanıyor!

Yunanistan turizm sezonun ortasında karanlıkta kalma tehlikesi ile karşı karşıya. Elektrik İdaresi (DEH) çalışanlarının Perşembe günü başlayan grevi nedeniyle başta adalar olmak üzere ülkenin çeşitli bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanıyor.

Yunanistan elektriği özelleştirmeyi öngören yasa tasarısı protesto edildi!

Yunanistan elektriği özelleştirmeyi öngören yasa tasarısı protesto edildi. DEH'in binası önünde toplanan çok sayıda çalışan, teşkilatın özelleştirilmemesi yönünde sloganlar atarak Parlamentonun da bulunduğu Sintagma Meydanı'na yürüdü.

Yunanistan Elektrik Teşkilatı'nın özelleştirilmemesi için grev yapıldı!

Yunanistan Elektrik Teşkilatı'nın özelleştirilmesine karşı çıkan Elektrik Teşkilatı Çalışanları Genel Federasyonu'nun grev kararı aldığı bildirildi.GENOP üyeleri de bugün akşam saatlerinde Atina'da DEH binası önünde gösteri düzenleyecek.

Yunanistan'da orman yangını çıktı!

Yunanistan'ın başkenti Atina' nın 125 kilometre kuzeyindeki Malesina bölgesinde çıkan yangında, 2 bin dönüm ormanlık alanın zarar gördüğü bildirildi. Dün akşam saatlerinde rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının bugün kontrol altına alındığı bildirildi.

Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı 8,7 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Yunanistan heyeti Kapadokya'daki mimari yapılar hakkında bilgi aldı!

Yeni Demokrasi Partisi Milletvekili ve Yunanistan Parlamentosu Dış İlişkiler ve Savunma Komitesi Başkanı Konstantinos Tsiaras, iş adamları ve turizmcilerden oluşan heyet Devrent ve Paşabağları bölgelerini gezerek, mimari yapılar hakkında bilgi aldı

yunanistan iyon denizi kiralık Haberi

yunanistan iyon denizi kiralık

Yabancı yatırımcılara 40-50 yıllık sürelerle kiralanması kararlaştırılan 10 grup halinde belirlenen adaların yüz ölçümlerinin 100 ila 3 bin 100 dönüm arasında değiştiği ve İyon Denizi, Kiklades Adaları, Mora Yarımadası'nın doğusunda yer alan Saronikos ve Argolikos körfezleri, Eğriboz (Eyvia) Körfezi ve Kuzey Ege bölgelerinde bulunduğu belirtildi.

Yunan medyasında çıkan haberlerde, milli güvenlikle ilgili kriterler, ulaşım kolaylığı ve ticari konumları göz önüne alınarak, uzmanlar tarafından hassasiyetle seçilen 30'un üzerinde adanın yabancı yatırımcıları Yunanistan'a yatırım yapmaya cezbederek ülkedeki atmosferi değiştirebileceği kaydedildi.

Haberlerde, uygulamanın gerçekleşebilmesi için Yunanistan'daki yasal çerçevenin değiştirilmesinin gerektiği belirtildi.

Yunanistan'da geçerli olan yasal müktesebat, bu amaçla kurulan Özelleştirme Komitesi'ne adacıkları değerlendirme olanağı tanımıyor.Yunanistan Başbakanı Andonis Samaras, koalisyon hükümetinin programını parlamentoda açıkladığı konuşmasında, ülkenin kalkınmasında devlete ait mal varlıklarının...