27 / 04 / 2024

yunusemre 2018 kentsel dönüşüm

yunusemre 2018 kentsel dönüşüm

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm hamlesini başlatan Yunusemre Belediyesi çalışmalarına hızla devam ediyor. Manisa Yunusemre kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek.

Kocasinan Yunusemre Mahallesi'ndeki 2'nci etap konutları tanıtıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde Yunusemre Mahallesi'ndeki 2’nci etap konutların tanıtımı yapıldı. Kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesinin sabır isteyen zor bir süreç olduğuna vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar, açıklama yaptı.

İstanbul Süleymaniye'de kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak? 

İstanbul'un önemli semtlerinden biri olan Süleymaniye Mahallesi'nde 2018 yılında Katarlılar tarafından kentsel dönüşüm başlayacaktı. Fakat o günden bu yana çalışmalar için henüz bir adım atılmadı. 

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 2'nci etaba başlandı. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm projesine ilişkin harekete geçildi. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, kentler fiziksel ve işlevsel olarak değişir ve dönüşürken, İstanbul'da kentsel dönüşümün daha da önem kazandığını belirtti.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Belediye bu çalışmalar dahilinde Yunusemre Mahallesi’nde B3 blok 104 daire için 22 Haziran'da ihale gerçekleştirecek.

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm payı eleştirisi!

2018 yılında raylı sistemlere ayrılan bütçenin, 2021 yılında düşürülmesine dikkati çeken İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, kentsel dönüşüme ayrılan payın da azaldığını belirtti.

Bingöl Kültür Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi 15 Ekim 2018 tarihinde başlatılmıştı. Ancak belediyenin mali yapılanmaya gitmesiyle projeye ara verildi. Belediye projenin yeniden başlatılması için çalışmalara başladı. 

Alo 181 en çok kentsel dönüşüm için arandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Alo 181 hattına çağrı yağdı. 2018’de 877 bin 264 vatandaşın aradığı çağrı hattın numarası en çok kentsel dönüşüm için arandı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ilişkin 4 soru TBMM'de!

2014-2018 yılları arasında yıllar bazında taahhüt edilen tarihlerde bitirilemeyen TOKİ kentsel dönüşüm projesi sayısı meclis gündemine taşındı...

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm bilmecesi!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından Laleli ve Mesir Mahallelerinde uygulanması planlanan kentsel dönüşümle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Manisa Yunusemre'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bakanlık onayları alınan Mutlu ve Lalapaşa mahallesinde vatandaşlar ile buluşup projenin önemini anlattı. 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm ihalesi Ocak'ta!

Modern bir kent kurmak için yoğun çaba harcayan Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi için ihale düzenliyor. Projede ilk kazmanın Mart ayında vurulacağı açıklandı.

yunusemre 2018 kentsel dönüşüm Haberi

yunusemre 2018 kentsel dönüşüm

Türkiye'de en büyük kentsel dönüşüm hamlesini başlatan Yunusemre Belediyesi, planların onaylanmasını beklerken; Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi Ankara’da bir kez daha temasa geçti. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile görüşen Başkan Çerçi, “Sayın Bakanımızla gerçekleştirdiğimiz toplantıda projemizin son rötuşlarını yaptık” diye açıklamada bulundu. 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile bir araya gelen Belediye Başkanı Çerçi ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, “Laleli, Mesir, Mutlu ve Lalapaşa mahallelerimizi kapsayan iki büyük kentsel dönüşüm projemiz var. Planlamasını tamamladığımız projelerimizi geçtiğimiz Ağustos ayında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderdik. Bu süre içerisinde sık sık bakanlık yetkililerini ziyaret ederek süreç hakkında bilgi aldık. Sürecin önemli bir kısmını kat ettik. Bugün de Sayın Bakanımız ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda projenin son rötuşlarını...