24 / 04 / 2024

yunusemre belediyesi

yunusemre belediyesi

Yunusemre Belediyesi'nin dev projeleri arasında yer alan 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin bin 101 konutluk ilk etabı için çekilişler tamamlandı.

Mehmet Çerçi kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Laleli ve Mesir Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm kapsamında Belediye Meclis Salonunda mahalle halkıyla bir araya gelerek bölgede yapılacak çalışmaları anlattı.

Yunusemre'de ihtiyaç sahiplerine prefabrik ev yapılacak!

Manisa Yunusemre Belediyesi Mayıs Avı Belediye Meclis Toplantısı'nda ihtiyaç sahiplerini sevindirecek bir karara imza atıldı. İhtiyaç sahiplerine prefabrik ev yapılması için bir karar alındı.

Halim Şener: Manisa'da yeterli kapalı pazar alanı yok!

Manisa'da yeterli sayıda kapalı pazar yeri olmadığı için kış günlerinde büyük sıkıntı yaşadıklarını vurgulayan Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, Manisa'nın bu konuda diğer illere göre 30-40 yıl geride olduğunu söyledi.

Manisa Yunusemre'de taş parke döşeme işlemleri sürüyor!

Manisa’nın en büyük ilçesi olan Yunusemre’de, Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen, taş parke döşeme işlemleri kış aylarında da sürüyor.

Mehmet Çerçi Yunusemre'deki projeleri anlattı!

ETV'de Canan Sarıgöz'ün 'Herkes Bıınıı Konuşuyor' programına katılan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, TOKİ'nin Akgedik Mahallesinde yapacağı 5 bin 500 konutun ilk etabı olan bin 500 konutun startını verdiklerini dile getirdi.

Mehmet Çerçi yeni projeler için Ankara'ya gitti!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hedeflediği yeni projeler için fikir alışverişinde bulunmak ve destek almak amacıyla geçtiğimiz günlerde Ankara'da Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

Manisa'da Kültür ve Taziye Evi inşaat çalışmaları sürüyor!

Yunusemre Belediyesi’nin hayata geçireceği projelerden birisi olan Cumhuriyet Mahallesi Kültür ve Taziye Evi’nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yunusemre Belediyesi başarılı dönüşüm projelerini inceliyor!

Yunusemre Belediyesi Etüt, Proje, Toplu Konutve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü personeli, kentsel dönüşümde başarıyı yakalamış belediyelerin kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor.

Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Yunusemre Belediyesi Etüt, Proje, Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü personeli, kentsel dönüşümde başarıyı yakalamış belediyelerin kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor.

Yunusemre Belediyesi'nde 12 mega proje tanıtıldı!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, Hafsa Sultan Mahallesinde konuşma yaptığı kahvenin karşısındaki 12 kattan oluşan Mega Projeleri vatandaşlara gösterdi.

Manisa Yunusemre'ye 11 bin konut daha yapılacak!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi görev süresinde geride bıraktığı 10 ayın değerlendirmesini yaptı. Çerçi, projeleri yüzde 85 tamamladıklarını belirtti.

Yunusemre'ye Osmanlı ve Selçuklu mimarisi olan 11 bin konut yapılacak!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ETV'de Gündem Özel Programı'na konuk oldu. 300 günlük çalışma süresinde 85 proje ile Yunusemre'ye yakışır hizmetlere hız kazandırdıklarını söyledi.

Bahattin Akyüz: Kentsel dönüşüm ada bazlı yapılmalı!

MESO ve MEYDD Başkanı Bahattin Akyüz, Yunusemre Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi’nin sivil toplum kuruluşları ile ara ara bir araya gelmesini değerlendirerek bu durumun diğer belediye başkanlarına da örnek olması gerektiğini söyledi.

Mehmet Çerçi: TMO alanını bize verin, muhteşem tesisler yapalım!

' TMO Horozköy'deki Miyadını Doldurdu ' haberiyle Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi 'ye çağrıda bulunan vatandaşlara cevap geldi. Mehmet Çerçi çağrılara karşılık açıklama yaptı.

Halk ekmeğe yüzde 70 zam!

Manisa’da halka daha ucuz ve sağlıklı ekmek ulaştırmak için Yunusemre Belediyesi tarafından üretilen halk ekmeğe yüzde 70 oranında zam geldi. Peki, Halk ekmeği fiyatı ne oldu? İşte detaylar...

Manisa Akgedik’te 5 bin 500 konutluk bloklar yükseliyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ile TOKİ ortaklığıyla sürdürülen 5 bin 500 konutluk 'Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi projenin detayları hakkında bilgi verdi.

Manisa Akgedik Yunuskent Konutları'nda ihale tarihleri değişti!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akgedik Yunuskent Konutları 3. ve 4. Etap'ın ihale tarihleri öne alındı.

Manisa Yunusemre Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Manisa'ya bağlı Yunusemre Belediyesi'nden kiracılarına müjde geldi. Belediye pandemi ile mücadele kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında kira ücretlerinde yüzde 50 indirim yapacak. 

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Akgedik Yunuskent TOKİ 2. Etap'ta 9 konut satışa çıktı!

Manisa Yunusemre Belediyesi’nin dev toplu konut hamlesi 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin bin 500 konutluk 2. etabında yer alan 9 konut açık arttırma yöntemiyle satılıyor.

Akgedik Yunuskent TOKİ'de 2. etabın 2. kısmında teslimler başladı!

Manisa’nın konut sorununu çözen Yunusemre Belediyesi’nin 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nde 1500 konuttan oluşan 2. etabın 775 konutluk 2. kısmında teslimler başladı.

TOKİ Akgedik Yunuskent'te 2. etap sevinci!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ ortaklığıyla inşa edilen 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabı tamamlandı. Teslimlerin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanıyor.

Manisa'nın imar planları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Manisa’nın imar planları için Yunusemre Belediyesi ile toplantı gerçekleştirildi.

Manisa Yunusemre'de 5 bin 500 konutla 25 bin kişinin yaşayacağı şehir inşa ediliyor!

Son Büyükşehir Yasası ile 6 yıl önce kurulan Yunusemre Belediyesi, hizmetleri ve vizyon projeleri ile ön plana çıkıyor. Kentin kurucu belediye başkanı olarak 2. dönemde vatandaşın teveccühüyle yeniden seçilen Mehmet Çerçi, mega projelerini yeni dönemde de sürdüreceğini belirtti...

Akgedik Yunuskent Projesi’nde TOKİ indirimi!

TOKİ borcunu erken ödeyenlere yüzde 20 indirim fırsatı sağlıyor. Yunusemre Belediyesi önderliğinde düzenlenen 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin ilk etabında yaşayan bin 101 hak sahibi faydalanabilecek.

TOKİ Akgedik Yunuskent'te kuralar 18 Haziran'da!

Manisa Yunusemre Belediyesi’nin dev konut projeleri arasında yer alan 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nde çalışmalar hızlandı. Projede kura çekimi 18 Haziran'da gerçekleşecek.

TOKİ Akgedik Yunuskent'te indirim talebi!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen 5 bin 500 konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi'nin 2'nci etabında fiyatlar açıklandı. Fiyatları yüksek bulan vatandaşlar indirim talebinde bulundu.

yunusemre belediyesi Haberi

yunusemre belediyesi

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kurada ev çıkmayan vatandaşların 2. etap için de başvurabileceğini hatırlattı, "Kurada asil ve yedek listede yer alamayan vatandaşlarımız, 1 Haziran'dan itibaren kimlik ibrazı ile yatırdıkları ön peşinatları Halk Bankası Mesir Şubesi'nden geri alabilecekler" dedi.


Sabah



Haber Salihli Sektör Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ev sahibi olmak isteyen 8 bin 311 vatandaşın başvurduğu ve kuraları çekilen Yunuskent 1. Etap toplu konutlarında ismi asil ve yedek listede bulunmayan vatandaşların yatırdıkları ön peşinatları 1 Haziran tarihinden itibaren Halk Bankası Mesir Şubesi'nden geri alabileceği açıklandı.


Yunusemre Belediyesi'nin dev projeleri arasında yer alan 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin bin 101 konutluk ilk etabı için çekilişler tamamlandı. Çekilişte asil ve yedek listede ismi bulunmayan vatandaşlar 1 Haziran 2016 itibariyle ön peşinatlarını...