26 / 04 / 2024

Yunusemre TOKİ

Yunusemre TOKİ

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hedeflediği yeni projeler için fikir alışverişinde bulunmak ve destek almak amacıyla geçtiğimiz günlerde Ankara'da Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

Yunusemre TOKİ için geri sayım başladı!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde TOKİ Başkanlığınca 30 Eylül'de ihalesi yapılacak olan bin 158 konutluk birinci etabın ön onayı alınmak üzere belediyeye gönderildiği, projenin incelenerek İmar ve Şehircilik birimleri tarafından onaylandığı açıklandı.

Yunusemre'de TOKİ konutlarına 11 bin başvuru!

Yunusemre'de inşa edilecek olan 5 bin 500 konutun ilk etabı olan bin 150 konuta 1 Haziran'dan bu yana 11 bine yakın vatandaş talip oldu.

Toki Manisa Yunusemre'de zemin çalışmaları tamamlandı!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa'nın en büyük projelerinden birisi olan TOKİ Projesi için İstanbul'dan gelen Şehir ve Bölge Plancılarını ağırladı.

Yunusemre'de TOKİ çalışmaları hızlandı!

Yunusemre Belediye Başkan Vekili Gürkan Koyuncu ve Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, Yunusemre Belediyesince Akgedik bölgesinde çalışmalarına hız verilen TOKİ alanında incelemelerde bulundu.

Manisa Yunusemre'ye 11 bin konut daha yapılacak!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi görev süresinde geride bıraktığı 10 ayın değerlendirmesini yaptı. Çerçi, projeleri yüzde 85 tamamladıklarını belirtti.

Manisa Yunusemre TOKİ'de 240 taksit!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinin detayları da açıklanıyor. Peki TOKİ Manisa Yunusemre projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Yunusemre TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Yunusemre 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura sonuçları 18.06.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura sonuçları 18.06.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura sonuçları 18.06.2020 kazananlar listesi ve TOKİ Akgedik kura sonucu 2+1 ve 3+1...

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura çekimi bugün!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik projesinde yer alan 350 adet konutun kuraları bugün saat 16:00'da çekiliyor...

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik alt gelir son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik alt gelir projesinde yer alan 50 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Manisa Yunusemre 2020 başvuru detayları!

TOKİ Manisa Yunusemre 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Manisa Yunusemre 2020 başvuruları başladı mı? TOKİ Manisa Yunusemre 2020  fiyatları ne kadar?

Manisa TOKİ Yunusemre kura sonucu isim isim tam liste 18 Temmuz!

Manisa TOKİ Yunusemre kura sonucu isim isim tam liste 19 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede 1.000 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik 3. Etap kura sonuçları 18.07.2019!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik 3. Etap kura sonuçları 18.07.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.000 adet konut bulunuyor.

TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 kura çekilişi bugün!

TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 50 bin konut projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Manisa Yunusemre'deki TOKİ konutlarına ilişkin 12 soru mecliste!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan TOKİ konutları için yapılan kamulaştırmalar meclis gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Manisa Yunusemre 2+1 3+1 kura sonuçları 2018!

TOKİ tarafından Manisa’nın Yunusemre İlçesi Akgedik Mahallesi’nde inşa edilen proje kapsamındaki 1.500 konutun kura çekimi tamamlandı. İşte TOKİ Manisa Yunusemre 2+1 3+1 kura sonuçları 2018..

TOKİ Manisa Yunusemre 2+1 kura sonuçları isim listesi!

Manisa Yunusemre Akgedik Mahallesi’ndeki TOKİ projesi kapsamında  “Alt Gelir Grubu” 2+1 planında 438 konutun kurası bugün çekiliyor. TOKİ Manisa Yunusemre 2+1 kura sonuçları isim listesi açıklanınca burada yer alacak...

Yunusemre TOKİ Haberi

Yunusemre TOKİ


Henüz kuruluşundan bir buçuk yıl geçmesine rağmen başta TOKİ projesi olmak üzere yaptığı çeşitli çalışmalarla vatandaşların sevgisini kazanan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, hedeflediği yeni projeler için fikir alışverişinde bulunmak ve destek almak amacıyla geçtiğimiz günlerde Ankara'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Çerçi, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan'ı, Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Sinan Aksu'yu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş'ı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ'ı, Uşak Milletvekili Alin Tunç'u, İzmir Orman Bölge Eski Müdürü ve Antalya Milletvekili İbrahim Aydın'ı ve Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammed Ecel'i makamlarında ziyaret etti. Başkan Çerçi ayrıca, AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ve İsmail Bilen ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma...