24 / 04 / 2024

Yunusemre ve Muradiye imar

Yunusemre ve Muradiye imar

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, 1.5 yıldır imar düzenlemesi bekleyen Yunusemre ilçesi Muradiye'deki imar planlarını onayladı.

Van Gölü'nün doğusu için son dakika deprem uyarısı: Muradiye, Çaldıran, Özalp ve Erciş riskte!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nden (YYÜ) Doç. Dr. Hamdi Alkan, 1970 ile 2022 seneleri arasıdna Van Gölü ve civarında 14 bin 178 depremin kaydedildiğini belirtti ve riskli bölgeleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

Milli Emlak o ilde akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak!

Manisa İli Yunusemre Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Manisa Yunusemre'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak. Satış ihalesi 18 Temmuz'da yapılacak.

O ilde imarlı arsa ve arazi satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Manisa İli Yunusemre Belediye Başkanlığı, Manisa Yunusemre'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Manisa'da arsa karşılığı ihalesi!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa'nın Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Manisa Yunusemre'ye 366 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileler için yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre projesinin ihalesini 14 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi bugün!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Yunusemre Akgedik 4. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Manisa Yunusemre'ye 980 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre Akgedik Mahallesi'nde 980 yeni konut inşa edecek.

Manisa'da 14.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Manisa 3. İcra Dairesi Manisa Yunusemre Muradiye'de yer alan fabrika ve arsasını 14 milyon 524 bin 81 TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa Yunusemre'de 31.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve müştemilatı!

T.C. Manisa 3. İcra Dairesi, Manisa ili, Yunusemre ilçesi, Kayapınar Mahallesi, 3308 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve müştemilatını 31 milyon 266 bin 630 TL'ye satıyor...

Manisa Yunusemre'de 31.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Manisa 3. İcra Dairesi, Manisa ili, Yunusemre ilçesi, Kayapınar Mahallesi 3308 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve müştemilatını 31 milyon 266 bin 630 TL'ye satıyor...

Manisa Yunusemre Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Manisa'ya bağlı Yunusemre Belediyesi'nden kiracılarına müjde geldi. Belediye pandemi ile mücadele kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında kira ücretlerinde yüzde 50 indirim yapacak. 

Konya Meram'da 5 bin kişi tapularına kavuştu! 

Konya'mın Meram ilçesine bağlı, Eski Kalfalar, Tırılırmak ve Muradiye Mahallelerini de içine alan Uzunharmanlar Mahallesi’nde 5 bin kişi tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Meram Belediyesi ilçe genelinde vatandaşlara tapu teslimi yapmaya devam ediyor. 

Van'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van İli, Çaldıran ve Muradiye ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31433 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yunusemre ve Muradiye imar Haberi

Yunusemre ve Muradiye imar

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imarla ilgili Tarım Bakanlığı’ndan beklenen olumlu görüşün geldiğini belirterek, aylardır tartışma yaratan 1/5000’lik planların askıya çıkacağını söyledi.


Yunusemre Belediye Başkanı ve Büyükşehir Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Mehmet Çerçi ise imar düzenlemesinin gecikmesini eleştirdi. Çerçi, bölgenin inşaat üssü haline geldiğini söyledi. Çerçi, “35-40 gündür Muradiye’yle ilgili 200’ün üzerinde inşaat ruhsatı talebi oldu. Manisa’nın imarı da bir an evvel yapılabilirse, ilin önü açılacak” dedi.  ...