26 / 04 / 2024

Yüreğir Atakent semt pazarı nerede

Yüreğir Atakent semt pazarı nerede

Yüreğir Belediyesi, Atakent Mahallesi’ne üçüncü kapalı semt pazarını yapıyor.

Yüreğir Belediyesi'nden 8 milyon TL'ye satılık 2 işyeri!

Yüreğir İlçe Belediyesi, Karşıyaka (Atakent) Mahallesi'ndeki 2 işyerini ihale ile satıyor. İhale 14 Eylül'de gerçekleşecek..

TOKİ Yüreğir konut başvuruları ay sonuna kadar uzatıldı!

Yüreğir Belediyesi öz kaynakları ile Atakent Mahallesi’nde TOKİ tarafından inşa edilecek olan 644 dairelik Sosyal Konut projesinin başvuruları ay sonuna kadar devam edecek. 

TOKİ'den Yüreğir'e 644 konut!

Yüreğir'de ilçenin çehresini değiştiren projelere imza atan Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'nde yapılan 664 dairelik sosyal konut projesi hakkında açıklamalar yaptı. 

Yüreğir Atakent Mahallesi'ne 3. kapalı semt pazarı yapılıyor!

Yüreğir Belediyesi, Atakent Mahallesi’ne üçüncü kapalı semt pazarını yapıyor.

Adana Yüreğir'e yeni spor kompleksi geliyor!

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'ne yeni bir spor kompleksi kazandırıyor. Temeli atılan spor kompleksi 3 bin metrekare oturum alanına sahip.

Adana Yüreğir'e 600 sosyal konut yapacağız!

Adana Yüreğir Belediyesi ve TOKİ konut hamlesine başlıyor. Belediye, Atakent Mahallesi'ne 600 sosyal konut inşa edecek.

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 600 konut!

Adana Yüreğir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Atakent Mahallesi'ne 600 adet konut inşa edilecek. Dar gelirli kişilere yönelik hayata geçecek evler kısa sürede ihaleye çıkacak.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla kura sonucu tam liste!

412 adet daireden meydana gelen TOKİ tarafından inşa edilen Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde kura heyecanı başladı. TOKİ Adana Yüreğir Kışla kura sonucu tam liste henüz açıklanmadı

TOKİ Adana Yüreğir kura sonucu 2017!

TOKİ tarafından Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen 412 adet konut için kura çekimi bugün.

TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam isim listesi!

TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam isim listesi henüz belli olmadı. TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam isim listesi belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam listesi!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam listesi henüz belli olmadı. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam listesi belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası yarın!

412 konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular sona erdi. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası yarın.

Yüreğir Atakent semt pazarı nerede Haberi

Yüreğir Atakent semt pazarı nerede

Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğirli vatandaşların kışın yağmurdan ve çamurdan, yazın ise sıcaktan ve tozdan koruyup rahat alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla kapalı semt pazarlarını yapmayı sürdürdüklerini söyledi. Yüreğir’de ilkleri gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Çelikcan, "Yüreğir’e ilk kapalı semt pazarını Serinevler Mahallemize yaptık. İkincisini PTT Evleri Mahallesi’ne, üçüncüsünü ise Atakent Mahallemize yapıyoruz. 4 bin metrekare kapalı alanı olacak semt pazarımız çok amaçlı olarak halkımıza hizmet verecektir. Amacımız kapalı semt pazarı sayılarını artırarak Yüreğir’de sokaklara kurulan semt pazarlarına son vermektir" dedi. Çok amaçlı olarak yapılan kapalı semt pazarlarından vatandaşların farklı şekillerde faydalandığını ifade eden Çelikcan, şöyle devam etti: "Semt pazarının olmadığı günlerde gençlerimizin spor yapabileceği şekilde düzenleme yapacağız. Buraları derneklerimiz, sivil toplum örgütlerimiz kermes ve toplantı amaçlı olarak da kullanabileceklerdir....