28 / 03 / 2024

yüreğir belediye başkanı mahmut çelikcan

yüreğir belediye başkanı mahmut çelikcan

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Kentsel dönüşümde rekorlar kırıyor, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlarımıza hız kesmiyoruz” dedi

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

Adana Yüreğir'de konutların yüzde 80'ninden fazlası ruhsatsız!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kentsel dönüşümün dünyanın en zor işlerinden biri olduğunu Yüreğir'deki konutların yüzde 80'ninden fazlası deprem yönetmenliğine uygun olmayan ve ruhsatsız yapılardan oluşan konut olduğunu belirtti.

Adana Yüreğir'e 30 dönümlük meydan yapılacak!

Adana Yüreğir, ‘Yerinde Kentsel Dönüşüm’ modeli ile modern bir kent olma yolunda hızla ilerliyor. Adanalılar tarihi Taşköprü ile bütünleşen 30 dönümlük, sosyal etkinliklerin düzenleneceği kentin en büyük meydanına kavuşacak.

Adana'da kervansaray restorasyonuna engel olan binalar yıkıldı!

Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, höyükte kazı çalışmaları devam ederken kervansaray restorasyonu ve Misis Lokman Hekim Camii rekonstrüksiyon çalışmalarının da bir plan dahilinde sürdüğünü söyledi.

Yüreğir Belediyesi'nden yerinde kentsel dönüşüm!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce. Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul'da 'Kentsel Dönüşüm Aileleri'nin katılımıyla düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı.

Yüreği Kışla Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul'da 'Kentsel Dönüşüm Aileleri'nin katılımıyla düzenlenen 'Dönüşüm Devam Ediyor' programına katıldı

Mahmut Çelikcan kimdir?

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan kimdir? Mahmut Çelikcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mahmut Çelikcan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mahmut Çelikcan...

Adana Yüreğir'e spor kompleksi yapılacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın “Ankara Çıkarması” meyvelerini vermeye başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Adana’da yaptığı açıklamalarla Başkan Çelikcan’ın projelerine destek sözü verdi.

Adana Yüreğir'de ücretsiz nikah salonu ve düğün salonu hizmete açılacak!

Yüreğir de ilklere başaran Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğirli vatandaşların kullanması için 'Nikah Salonu ve Düğün Salonunu' hizmete açıyor. Nikah Salonu ve Düğün Salonundan' vatandaşlar ücretsiz olarak yararlanabilecek...

Mahmut Çelikcan: Kentsel dönüşüm ve sosyal konutlara önem vereceğiz!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan önümüzdeki dönem 'Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Konutlara' önem vereceklerini belirtti. 'Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile ortaklaşa yoksul vatandaşlara yönelik 'Sosyal Konutlar' yapacaklarını belirtti...

Mahmut Çelikcan: Kentsel dönüşümden önce kültürel değişim olmalı!

Çukurova Üniversitesi Ramazanoğlu Konağı’ndaki Cumartesi Buluşmalarının bu haftaki konuğu Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan oldu. Çelikcan, sosyal ve kültürel değişim yaşandıktan sonra kentsel dönüşüm gerekiyor dedi....

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Hasarlı binalarda güçlendirme yapacaklar dikkat! Belediye başkanından ruhsat uyarısı geldi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör orta hasarlı olarak kayıtlanmış bir binanın ruhsat almadan güçlendirilmesinin mümkün olmadığını belirterek, bunlar ruhsatsız anlamı taşıyacağı için yıkımlarının gündeme geleceğini söyledi.

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

Adana Yüreğir'de 825 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 8 iş yeri!

Adana ili Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan 8 adet iş yerini satıyor. İşte o arsaların büyüklükleri ve fiyatları...

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Adana Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Proje dahilinde taşınmaz sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı. 

Adana Yüreğir Belediyesi'nden 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı tarafından Seyhan Mahallesi'nde bulunan arsayı 9 milyon 847 bin 53 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 29 Nisan 2021 günü gerçekleşecek.

Yüreğir'de ters ev inşa ediliyor!

Adana Yüreğir'de millet bahçesi içerisinde ters ev inşa ediliyor.  Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ters ev inşaat alanını ziyaret ederek inşaat hakkında bilgi aldı. 

yüreğir belediye başkanı mahmut çelikcan Haberi

yüreğir belediye başkanı mahmut çelikcan

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Adana’nın Yüreğir ilçesinin son dönemde bir çok yeni hizmetle tanıştığını belirten Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana insan odaklı hizmetler ürettik. 11 kültürevi, Adana’nın en büyük kültür merkezi, 22 spor tesisi, 20 taziye evi, Adana Bilim Merkezi ve Kurtuluş Müzesi, kadınlara yönelik yüzme havuzları, 2 adet kına konağı, irili ufaklı bir çok park yaptık. Kışla Mahallesi’nin ilk etabında kentsel dönüşüm hamlesini başardık. 772 konut ve 43 işyeri hak sahiplerine verildi. Sosyal ve Kültürel belediyecilik alanında ise çok önemli projeleri hayata geçirdik. Yüreğir’e Hoş Geldin Bebek Projemiz ile bu güne kadar yaklaşık 20 bin yeni doğan bebek evlerinde ziyaret edildi. Anne sütünün önemi ve bebek bakımı hakkında genel bilgiler verildi. Hasta...