29 / 03 / 2024

Yurtbay serileri

Yurtbay serileri

Bulunduğu mekâna kaliteli görünüm kazandıran, yıllar geçse de popülerliğini kaybetmeyen bir malzemedir ahşap. Yurtbay Seramik, Vintage ve Foresta Serileri ile sizi ahşap dokulu ürünler dünyasına çağırıyor.

Prestij ve marka değeri yükek BMW 5 serileri bayilerde sizi bekliyor!

BMW 5 Serisi, performans odaklı bir otomobil serisidir. İyi denge sağlayan şasi yapısı, güçlü motor seçenekleri ve keskin direksiyon sistemiyle sürüş keyfi sunar. BMW'nin M5 gibi yüksek performanslı versiyonları da mevcuttur. 12 Mayıs 2023 fiyat listesi

BMW X2'nin Şubat ayı fiyatı merak ediliyor! İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Kendine has stilleriyle X serileri aynı stili X2'de de devam ettiriyor. X2 güçlü motoru sayesinde muadillerinden çok ayrı bir yerde anılıyor. Peki X2'nin özellikleri nedir? 18 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?

BMW'nin X serilerinde Şubat zammı ne kadar? BMW X1-X2-X3 2023 09 Şubat fiyat listesi

Kendisine has tarzıyla BMW'nin X serileri dolduruyor. BMW X2'nin spor modeline 73.000 TL, Edition modeline 80TL'lik Şubat zam yapılırken  alıcıları ise X1-X2-X3 fiyat listesini merak ediyor.  İşte 2023 09 Şubat fiyat listesi

Zeki Yurtbay vefat etti!

Türkiye'nin önemli ve başarılı iş adamları arasında yer alan Yurtbay Şirketler Grubu kurucusu ve Delta Tuğla Fabrikası'nın sahibi 83 yaşındaki Zeki Yurtbay, tedavi gördüğü İstanbul Acıbadem Hastanesi’nde yaşamını yitirdi...

Yurtbay Seramik'ten Serena serisi!

Yurtbay Seramik'in yeni serisi Serena'nın Maskülen ve Klasik dokusu banyonuza asil bir ağırlık katacak...

Yurtbay Seramik'ten Spatula Serisi!

Yurtbay Seramik'in Spatula Serisi ile evinize benzersiz bir hava katabilirsiniz. Spatula Serisi, yaşam alanınıza yepyeni çağdaş bir görünüm kazandıracak

Yurtbay Seramik ilk A+ konsept mağazasını açtı!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasını Ökten İnşaat ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma günü açtı.

Çanakkale Seramik, Wabi ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor!

Çanakkale Seramik’in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan ‘Koru’, ‘Iwa’, ‘Maburu’ ve ‘Shiro’ serileri ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Yurtbay Seramik, Ufuk Yapı Showroom açılışını yaptı!

Yurtbay Seramik, 5 Mayıs Cuma günü Ufuk Yapı Showroom açılışını gerçekleştirdi.

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisi!

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisinin asi çizgisi mekanınıza asil ve zarif bir dokunuş getirecek.

Yurtbay Seramik A+ Konsept Showroom'uyla Anadolu Yakası'nda!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasının, kapılarını Anadolu Yakası’nın gözde semtlerinden Altunizade de Ökten İnşaat iş ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma Saat 15:00 'de açmaya gün sayıyor.

Yurtbay serileri Haberi

Yurtbay serileri

Digital teknolojiyle ahşabın tüm güzelliği ve sıcaklığını seramiğe yansıtan Vintage ve Foresta Serileri, kullanıldığı mekâna doğal bir zenginlik sağlarken, minimalist ve modern gibi birçok tarzla bütünleşiyor. Seriler, özel doku efekti sayesinde yaşam alanlarında renkli ahşap etkisi yaratma imkânı sunuyor.


Vintage’nin yer dekorlarıyla eş desenler duvarda Foresta ile devam ederek bütünlük sağlıyor. Karışık renklerdeki Vintage Serisi, Foresta’nın karışık ve mavi renkleriyle, mat dokusuyla uyumu gözler önüne seriyor. Foresta Serisi, 25 x 45 ebatlarında, Vintage Serisi ise15x60 ebatlarında satışa sunuluyor. 


Vintage ve Foresta Serileri, dekorasyonunuzda canlılık ve ferahlık hissini canlı tutmayı...