19 / 04 / 2024

yurtdışı evleri maarif evleri

yurtdışı evleri maarif evleri

Maarif Vakfı’nın Başkanı Birol Akgün, yurtdışına dil eğitimi için gidenlerin, FETÖ’nün ağına düşmemesi için konaklayacakları Maarif Evleri kuracaklarını söyledi.

Yurtdışına gidenler için Maarif Evleri kurulacak!

Maarif Vakfı’nın Başkanı Birol Akgün, yurtdışına dil eğitimi için gidenlerin, FETÖ’nün ağına düşmemesi için konaklayacakları Maarif Evleri kuracaklarını söyledi.

Gurbetçi vatandaşların evleri usulsüz kiralanıyor!

Yurtdışında yaşayan gurbetçi vatandaşların evleri ile bankaların satışa çıkardığı hacizli mülkleri gözlerine kestiren dolandırıcılar, çilingir yardımıyla kilitlerini değiştirdikleri daireleri, hazırladıkları sahte sözleşmelerle vatandaşlara kiralıyor

Zenginler 2. evleri için Londra'yı tercih ediyor!

Dünyanın en zenginleri, yaşadıkları şehirlerin dışında ikinci ev olarak yurtdışında sahip olmak istedikleri evleri için Londra’yı tercih ediyorlar, ikinci sırada ise New York’u tercih ediyor.

Güneş Park Evleri'nde 250 bin YTL'ye! Hemen teslim!

Albayrak Yapı Grubu'nun Halkalı'da inşa ettiği Küçükçekmece Gölü manzaralı Güneş Park Evleri, 250 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken teslim!

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanan tarihten 6 ay önce tamamlandı.

Fi-yaka Evleri'nde 140 bin YTL'ye! Ekim'de teslim!

Fi-yaka Evleri'nde daireler, 140 bin ile 610 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor

Ayazma Evleri'nde 500 bin dolara

Beykoz'da inşa edilen Ayazma Evleri'nde 305 metrekarelik villalar 500 bin dolardan satılıyor.

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken bitti

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanandan 6 ay önce tamamlandı.

Royal Park Evleri'nde yüzde 20 indirim

Çorlu' da yapımı devam eden Royal Park Evleri' nde çok özel indirimlerle yeni bir kampanya başladı!...

Kuğu Evleri'nde 450 bin Euro'ya

Akfırat'ta inşaatı tamamlanan Bautek Kuğu Evleri'nde kalan 14 villanın satışı devam ediyor.

Sapanca Evleri'nde 150 bin YTL'ye!

Sapanca'da inşa edilen Sapanca Dağ Evleri'nde yer alan konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor.

Türk otelcilerin yurtdışı yatırımları

Türk otelciler yurtdışında yatırım rüzgarı estiriyor.

yurtdışı evleri maarif evleri Haberi

yurtdışı evleri maarif evleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel talimatıyla FETÖ’nün Türkiye’nin adını kullanarak oluşturduğu yurt dışı yapılanmasının eğitim ayağıyla mücadele için kurulan Maarif Vakfı’nın Başkanı Birol Akgün ile çalışmalarını ve yeni hedeflerini konuştum.


Henüz kurulalı 5 ay olmasına rağmen hızlı bir çalışma göstererek 11 ülkede FETÖ’nün okullarını devraldıklarını belirten Akgün, 10 ülkenin ise devir için sırada beklediğini kaydetti. Birçok ülkeden bu okulları devretmek için yoğun talep de geldiğini belirten Akgün, yıl sonuna kadar Afrika’nın büyük bölümünde Maarif okullarının devreye gireceğini söyledi.Bununla birlikte yurt dışında kendilerine 5 büyük hedef belirlediklerini de kaydeden Akgün, yeni proje olarak yurt dışına dil ve eğitim için gidenlerin, FETÖ’nün ağına düşmemesi için konaklayacakları Maarif Evleri kuracaklarını ilk kez açıkladı. Ayrıca yeni proje olarak G-20 ülkeleri ile Türkiye için stratejik...