18 / 04 / 2024

Yusuf Akçayoğlu kimdir

Yusuf Akçayoğlu kimdir

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ’de yeni organizasyon şemasına göre inşaat ve işletme şirketlerinde çalışan tüm birimler İGA Havalimanı İşletmesi AŞ İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu’ya bağlandı...

İGA İnşaat'ın CEO’su Yusuf Akçayoğlu istifa etti!

3. Havalimanı’nın inşaatını gerçekleştiren İGA İnşaat'ın CEO’su Yusuf Akçayoğlu dün yapılan yönetim kurulu toplantısını takiben istifasını verdi. 

Yusuf Akçayoğlu: Türkiye'ye uçmayanı uçuracağız!

İstanbul Yeni Havalimanı'nı inşa eden İGA İnşaatı'nın CEO'su Akçayoğlu, "Türkiye'ye hiç uçuşu olmayan havayolu şirketlerini cezbedip onlara hizmet vermek istiyor" dedi.

Yusuf Akçayoğlu: 3. Havalimanı mega değil, süper mega bir proje!

Tamamlandığı zaman yıllık 200 milyon yolcu kapasitesiyle hizmet verecek olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın iki pisti ile 90 milyon yolcu kapasiteli olan ilk bölümünün 2018 yılı Şubat ayında açılacağı bildirildi.

Yusuf Akçayoğlu kimdir?

Daha önce TAV Ortadoğu Direktörü olan Yusuf Akçayoğlu 3. havalimanı'nın CEO'sudur. Peki, Yusuf Akçayoğlu kimdir? Yusuf Akçayoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yusuf Akçayoğlu...

Yusuf Akçayoğlu 3. Havalimanı Projesi'ni anlattı!

3 Havalimanı projesini üstlenen İGA Havalimanları’nın CEO’su Yusuf Akçayoğlu önemli açıklamalarda bulundu. İGA’nın CEO’su Akçayoğlu, ormanların zarar gördüğü yönündeki yaygın eleştiriye ilişkin konuştu.

3. Havalimanı'nda 17 taşeron firmayla anlaşıldı!

3. Havalimanı'nda yıl sonuna kadar 250 milyon metreküp toprak taşınacak. CEO Yusuf Akçayoğlu, hafriyat işleri için 17 taşeron firmayla çalıştıklarını söyledi.

Yusuf Akçayoğlu: Yeni havalimanı inşaatı devam ediyor!

İGA Havalimanı İnşaat Üst Yöneticisi (CEO) Yusuf Akçayoğlu, İstanbul yeni havalimanı inşaatına planlandığı şekilde hızla devam ettiklerini bildirdi.

3. Havalimanı'nda çalışmalar ne durumda?

3. Havalimanı'nda DHMİ'nin yer teslimini yaptığını belirten CMLKK ortaklığının CEO'su Akçayoğlu, "1 Mayıs inşaat sürecinin başladığı tarih oldu. Önümüzdeki günlerde master planımız da onaylanır" dedi..

3. Havalimanı projesinde yer alan tarihe geçer!

3. Havalimanı'nın ilk fazının bataklık olmayan kısımda inşa edileceğini söyleyen CMLKK ortaklığının CEO'su Yusuf Akçayoğlu, "Tarihe geçecek bu projede kim yer alacaksa o da tarihe geçer" dedi

3.havalimanı projesi tarihe geçecek!

3. Havalimanı'nın ilk fazının bataklık olmayan kısımda inşa edileceğini söyleyen CMLKK ortaklığının CEO'su Yusuf Akçayoğlu, "Tarihe geçecek bu projede kim yer alacaksa o da tarihe geçer" dedi..

3. havalimanı yapılmazsa şu an uçan sektör yok olur!

İstanbul’un 3. havalimanı inşaatına CEO olarak transfer olan Yusuf Akçayoğlu "Böyle bir mega havalimanı havacılık endüstrisinin olmazsa olmazı. Yoksa THY'nin büyümesini engellemiş olursunuz. Bu onu takip eden özel havayollarının da yok olması demek" dedi.

3. havalimanı milli mesele şart değildi demek haksızlık!

Daha önce Katar havalimanını hayata geçiren Yusuf Akçayoğlu, 3'üncü havalimanı inşaatına CEO olarak transfer oldu. Akçayoğlu’yla ‘3. havalimanı şart mıydı’ polemiğinden, çevre hassasiyetine kadar her şeyi konuştuk.

Levent Çakıroğlu kimdir? Levent Çakıroğlu nerelerde çalıştı?

Levent Çakıroğlu kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi görevlerde yer aldı? Ne iş yapıyor?

Levent Çakıroğlu, nereden mezun oldu? Hangi üniversiteden öğretim üyesi olarak çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Levent Çakıroğlu lisans ve yüksek lisans eğitimlerini hangi üniversitelerde aldı? Hangi şirketlerde CEO olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Mehmet Çakılcıoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mehmet Çakılcıoğlu oldu. Peki Mehmet Çakılcıoğlu kimdir? Mehmet Çakılcıoğlu hangi işlerde görev aldı?

Eyüp Eroğlu kimdir?

Eyüp Eroğlu, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tokat Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Eyüp Eroğlu kimdir? Eyüp Eroğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İGA İnşaat'ın CEO’su Yusuf Akçayoğlu istifa etti!

3. Havalimanı’nın inşaatını gerçekleştiren İGA İnşaat'ın CEO’su Yusuf Akçayoğlu dün yapılan yönetim kurulu toplantısını takiben istifasını verdi. 

3. Havalimanı 57 ülkeye tanıtıldı!

İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Yusuf Akçayoğlu, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü'nün (OECD) Almanya'daki Uluslararası Ulaştırma Forumu'nda (ITF), 57 ülkenin Ulaştırma Bakanlarına 3. Havalimanı projesini tanıttı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatı yüzde 52.5 tamamlandı!

İGA Havalimanları İnşaatı Üst Yöneticisi (CEO) Yusuf Akçayoğlu, İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akçayoğlu, projenin inşaatının yüzde 52.5'sinin tamamlandığını belirtti.

İşte İstanbul Yeni Havalimanı projesinin detayları!

İGA Havalimanları İnşaatı CEO’su Yusuf Akçayoğlu, 3. Havalimanı ile ilgili soruları yanıtladı. Dünyanın en büyüğü olacak havalimanının 1.5 milyon kişiye istihdam sağlaması bekleniyor.

Yusuf Akçayoğlu: Türkiye'ye uçmayanı uçuracağız!

İstanbul Yeni Havalimanı'nı inşa eden İGA İnşaatı'nın CEO'su Akçayoğlu, "Türkiye'ye hiç uçuşu olmayan havayolu şirketlerini cezbedip onlara hizmet vermek istiyor" dedi.

İstanbul Grand Airport'un acı günü: Fikret Kefa Akçayoğlu vefat etti!

İstanbul Grand Airport, Havalimanları Adi Ort. Tic. İşletmesi CEO'su Yusuf Akçayoğlu'nun annesi Fikret Kefa Akçayoğlu hayatını kaybetti. İGA taziye ilanı yayınlattı.

3. Havalimanı inşaatının yüzde 28'i tamam!

Türkiye’nin 2023 hedeflerinde önemli yeri olan yeni havalimanının inşaatı hızla ilerliyor. İGA CEO’su Yusuf Akçayoğlu, darbe girişimi sabahı 17 bin 500 kişiyle tam kadro işbaşı yaparak tüm dünyaya ‘güven’ mesajı verdiklerini söyledi.

Yusuf Akçayoğlu kimdir Haberi

Yusuf Akçayoğlu kimdir

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ Yönetim Kurulu, İstanbul Yeni Havalimanı'nın ile ilgili açıklama yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşası ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA Havalimanı İşletmesi AŞ’de yeni organizasyon şemasına göre inşaat ve işletme şirketlerinde çalışan tüm birimler İGA Havalimanı İşletmesi AŞ İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu’ya bağlandı.

Açılışına çok az bir zaman kalan 3. havalimanında yaklaşık 36 bin kişinin çalışıyor. İGA'nın yaptığı açıklamada, oluşturulan yeni yapıda, bu zamana kadar çok başarılı bir şekilde ilerleyen inşaat sürecinin sonuna yaklaşılması sebebiyle tüm birimlerin 25 yıllık işletme sürecini yönetmek üzere tek bir çatı altında toplandığı belirtildi.

Eylül 2017 itibarıyla İGA Havalimanı İşletmesi AŞ İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Kadri Samsunlu’nun, oluşturulan yapının...