29 / 03 / 2024

Yusuf Güney tavukçu

Yusuf Güney tavukçu

Şarkıcı Yusuf Güney, sahneden indi. Yiyecek sektörüne geçti. Yusuf Güney, Çengelköy’de CHick-Shack isimli tavukçu dükkanı açtı. 

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon 553 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Mustafa Ümit Büyükgönenç, Mehmet Zeki Aşkın, Türker Büyükgönenç ve Yusuf Efe Aşkın ortaklığında kuruldu.

Yusuf Güney: '20 bin lira kira veriyorum! Ev sahibi 50 bin lira istiyor'

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar devam ediyor. Anlaşmazlıklar sürerken taraflar soluğu mahkemede alıyor. Bu konuda mağduriyet yaşayan isimlerden biri de Yusuf Güney oldu. 

Tesla’ya bir darbe de Güney Kore’den geldi, 2,2 milyon dolarlık ceza neden kesildi?

Güney Kore, dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk’un kurucusu olduğu ABD'li elektrikli araç üreticisi Tesla’ya 2,2 milyon ceza kesti. Peki Tesla’ya bu ceza neden kesildi?

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Alarko GYO, Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Alarko GYO'nun 2021 hesap dönemi bağımsız denetimini yapmak üzere Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile sözleşme imzalanmasına oy çokluğu ile karar verildi.

Güney Kore'de arazi yolsuzluğu nedeniyle kamu personellerine yönelik operasyon düzenlendi!

Güney Kore'de, ülke genelinde arazi spekülasyonu yaptıkları iddiasıyla aralarında bir şehir meclis üyesinin de yer aldığı bazı kamu görevlileri için operasyon düzenlendi. 

Güney Kore'de arazi yolsuzluğu nedeniyle kamu personellerine yönelik soruşturma açıldı!

Güney Kore'de, ülke genelinde arazi spekülasyonu yaptıkları iddiasıyla aralarında bir şehir meclis üyesinin de yer aldığı bazı kamu görevlileri hakkında soruşturma başlatıldı.

Türk şirketleri, Güney Kore ile inşaat projelerinde iş birliği yapabilir!

Türk şirketlerinin Güney Kore şirketleriyle üçüncü ülkelerde iş birliğine ve ortak yatırımlara açık ve istekli olduğunu dile getiren Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, bunun özellikle yurt dışı müteahhitlik sektörleri ve inşaat projelerinde olduğu gibi diğer sektörlerde de yapılabileceğini anlattı. 

Yusuf Güney: Evimi sattım, kiraya geçtim!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, pandemi sürecinde sanatçıların konserlerinin iptal olmasından dolayı "Geçinemiyoruz" şeklinde açıklama yapmalarıyla ilgili konuştu. Güney, " Ben arabamı ve evimi sattım. Daha uygun bir kiraya geçtim" dedi...

Irak'tan Güney Kore'ye dönen inşaat işçilerinin testleri pozitif çıktı!

Güney Kore sağlık yetkilileri yaptıkları açıklamada yeni vaka tanısı konanlar arasında 20 kişinin Irak’tan dönen inşaat işçileri olduğu bildirildi.

Filipinler, Güney Çin Denizi'nde yeni yapılar inşa edecek!

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'in bölge ülkeleri arasında egemenlik ihtilaflarının oluştuğu Güney Çin Denizi'nde yeni yapılar inşa edeceği açıklandı...

Güney Sudan'da arazi anlaşmazlığı: 5 ölü!

Güney Sudan'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada Güney Sudan Devlet Başkanı Salva Kiir Mayardit’in kuzeni Lual Akook Wol Kiir’in sivillerin üzerine rastgele ateş açarak 5 kişinin ölümüne sebep olduğu belirtildi.

Bereket Varlık Kiralama 2020 yılı için Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı! 

Bereket Varlık Kiralama tarafından 26 Mart 2020 tarihinde yapılan genel kurul toplantısında Güney Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. Bağımsız Denetim Kuruluşu/denetçi olarak seçildi...

Yusuf Güney tavukçu Haberi

Yusuf Güney tavukçu

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, sahnelerden yiyecek sektörüne geçti... Genç şarkıcı İstanbul Çengelköy'de CHıck- Shack isimli tavukçu  dükkanı açtı. 14 yaşından beri yemek sektörünün içinde olduğunu ifade eden Güney, "Çeşitli iş ve meslekler yaptım. Vinç operatörlüğünden tutun da TIR şoförlüğüne kadar. Ama mutfak her zaman benim için farklı oldu. Mekan açmak içimde bir uhde kalmıştı. Halkımıza farklı tatlar sunabileceğim bir yer arıyordum" dedi.

Milliyet'te yer alan habere göre Şarkıcı, ”6-7 aydır ‘en iyisini nasıl yaparım’ diye düşündüm. Üç ay boyunca fabrikada, unun araştırmasını ve geliştirilmesini yaptım. Ciddi bir emek harcadım. Kendim servis veriyorum. Şubeleşmeyi de planlıyorum” diye açıklama yaptı.