19 / 04 / 2024

Yusuf Hacısüleyman kim

Yusuf Hacısüleyman kim

Ekonomi Bakanlığı'nca, yılın ilk 3 aylık döneminde turizm sektöründe 69'u yeni olmak üzere 90 tesis projesi için yatırım teşvik belgesi verildi.

Rubledeki düşüş, turizmde Rusya pazarını sarsar!

AKTOB Başkanı ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yusuf Hacısüleyman, Rus Rublesi'nin Amerikan Doları karşısında ciddi oranda değer kaybetmesinin, Türk turizminde önümüzdeki yıl sarsıntıya yol açabileceğini söyledi...

Turizm kongresi yapıldı!

AKDENİZ Turistik Otelciler İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı iYusuf Hacısüleyman, dünya nüfusunun hızla arttığına işaret ederek, önümüzdeki yıllarda Eyfel Kulesi, Kaleiçi gibi turistik değerlerin randevu alınarak gidilebilecek duruma gele'ini söyledi.

Turizmde çifte bayram yaşanıyor!

AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Kurban Bayramı için 'Erken rezervasyon yaptırın' uyarısında bulundu. Yusuf Hacısüleyman, "Antalya her bayramda yüzde 100 doluluğa ulaşıyor ve yer bulunmuyor" dedi.

Turizm sektöründe 2014 yılında yüzde 7'lik artış bekleniyor!

HOLLANDA'DA gerçekleşen fuarın yılın ilk verilerinin elde edildiği bir yapıya sahip olduğunu aktaran Başkan Yusuf Hacısüleyman, "Hollanda fuarı yılın ilk verilerini alabildiğimiz yer. Hem Türkiye hem Antalya artıda gözüküyor...

Süleyman Soylu: 2016'da kim Trabzon yaylalarına ev yaparsa yıkılacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, "Bir ülkede yaşlı bezleri çocuk bezlerinden daha çok satılıyorsa tehlike çanları çalmaktadır" dedi.

Eskişehir Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi açıldı!

Bakan Avcı, kentte yıkılıp yeniden inşa edilen Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, hayırsever Hacı Süleyman Çakır'a Allah'tan rahmet diledi.

Rusya'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı azalacak!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Rusya'dan Türkiye'ye gelen turist sayısının azalacağını bildirdi.

Rus pazarındaki daralma Antalya turizmini etkileyecek!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Rusya pazarındaki daralma devam ederse yılın tamamında 1 milyona yakın Rus turistin eksileceğini bildirdi.

Rus turist sayısındaki gerileme azalacak!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, tur uçaklarına devlet tarafından verilen 6 bin dolarlık yakıt desteğin olmaması durumunda Rus pazarındaki daralmanın yüzde 40'ı aşacağını söyledi.

Uçaklara yakıt desteği turizme 15 milyon dolar katkı sağlayacak!

AKTOB Başkanı Hacısüleyman, yakıt desteğinin sektöre 15 milyon dolarlık katkı sağlayacağını söyledi. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörüne yönelik nisan ve mayıs aylarında bazı ülkelerden

Yusuf Hacısüleyman: 1 milyon turist kaybedeceğiz!

Ruble krizi yaşanan Rusya'dan rezervasyonlarda yüzde 20 gerilime olduğunu belirten AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, bu yıl 1 milyon kayıp beklediklerini söyledi. Rusya pazarına ilişkin 2015 yılı beklentilerini açıkladı.

Rus turist açığı İran ve İsrail ile telafi edilecek!

Ruble krizi yaşanan Rusya'dan rezervasyonlarda yüzde 20 gerilime olduğunu belirten Akdeniz Turistik Otelci İşletmecileri Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, bu yıl 1 milyon kayıp beklediklerini söyledi.

Rusya'dan yapılan rezervasyonlarda yüzde 20 gerileme yaşandı!

AKDENİZ Turistik Otelci İşletmecileri Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, ruble krizi yaşanan Rusya’dan rezervasyonlarda yüzde 20 gerilime olduğunu belirterek, bu yıl için toplamda yüzde 30, yani 1 milyon kayıp beklediklerini açıkladı.

Kadın turistler en çok Antalya'yı tercih ediyor!

Kadın turistlerin Antalya 'yı tercih ettiğini belirten AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, " Yalnız seyahat eden kadınların sayısı, erkeklerden 1 milyon kişi kadar fazla " diye konuştu.

Rubledeki düşüş, turizmde Rusya pazarını sarsar!

AKTOB Başkanı ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yusuf Hacısüleyman, Rus Rublesi'nin Amerikan Doları karşısında ciddi oranda değer kaybetmesinin, Türk turizminde önümüzdeki yıl sarsıntıya yol açabileceğini söyledi...

Antalya kış turizmini geliştiriyor!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, bir eğlence parkının kış turizmi için şart olduğunu söyledi. Antalya kış turizminde istenilen noktalara gelmeye çalışıyor.

Yusuf Hacısüleyman: Eyfel, Kaleiçi gibi yerler randevulu gezilecek!

AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı ve Resort Dergisi İmtiyaz sahibi Yusuf Hacısüleyman, dünya nüfusunun hızla arttığını bu nedenle gelecekte Eyfel Kulesi, Kaleiçi gibi yerlerin randevu alınarak gezilebileceğini söyledi.

Yusuf Hacısüleyman kim Haberi

Yusuf Hacısüleyman kim

Ekonomi Bakanlığı'nca, yılın ilk 3 aylık döneminde turizm sektöründe 69'u yeni olmak üzere 90 tesis projesi için yatırım teşvik belgesi verildi.  Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, "Yeni yatırımların toplam bütçesi 1 milyar 9 milyon liraya ulaştı. Teşvik alan 90 tesiste 18 bin 585 yeni yatak yer alacak. Bu yatırımlarla 4 bin 249 kişiye yeni istihdam olanağı sağlanacak"...