05 / 05 / 2024

Yusuf Mert Yılmaz kimdir

Yusuf Mert Yılmaz kimdir

Emlak sektörünü tek bir çatı altında birleştiren Hürriyet Emlak, yatırımlarını sürdürüyor. Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, "Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz" diyor...

Avrasya GYO Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası Yılsonu Değerleme raporunu yayınladı .

Hürriyet Emlak'ta kullanıcı sayısı 3 katına çıktı!

Faiz indirim kampanyasının açıklandığı haziran ayının ilk günlerinden itibaren 'satılık talebinde geçtiğimiz 5 yılın en yüksek seviyesini gördüklerini belirten Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, konut aramalardaki hareketliliğin kullanıcı sayılarının 3 katına çıkardığını söyledi.

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası değerleme raporu!

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası  yılsonu değerleme raporu revizesini yayınladı.

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun şehirlerarası otobüs terminal binası değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Yusuf Mert Yılmaz: Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz!

Emlak sektörünü tek bir çatı altında birleştiren Hürriyet Emlak, yatırımlarını sürdürüyor. Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, "Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz" diyor...

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun otogarı 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun şehirlerarası otobüs terminal binası, 2 adet akaryakıt istasyonu yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Başbar Yılmaz İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başbar Yılmaz İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Akyüz ve Murat Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Yusuf Yılmaz: Samsun'a iki yılda 16 okul kazandırdık!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’a iş adamları aracılığıyla iki yılda 16 okul kazandırdıklarını belirtti.

Yusuf Yılmaz: Samsun'a estetik görünüm kazandıracağız!

Samsun’u estetik yönden güzelleştirmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz " Şehre estetik görünüm kazandırmak için çalışacağız." dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz kent estetiği için destek istedi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kaçak yapılaşmalara her zaman karşı olduklarını belirtti ve “Kent estetiği için gösterdiğimiz çabalarda müteahhitlerinde bir desteği olsun istiyoruz” dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Biz kaçak ev değil yazlık yıktık!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a dünya mirasına girmeye aday olan Allah'ın bahşettiği bir cennetin istila edilmesine hiç bir zaman müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Yusuf Ziya Yılmaz'dan OMÜ'ye tramvay müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kredi taleplerinin İller Bankası yönetim kurulundan geçtiğini, tramvayı 2018 sonuna doğru üniversiteye çıkaracaklarını dile getirdi.

Yusuf Ziya Yılmaz'dan Çarşamba'ya yatırım müjdeleri!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada Samsun Valiliği tarafından Çarşamba’da düzenlenen muhtarlarla buluşma programında ilçe için planlanan büyük yatırımların müjdesini verdi.

Yusuf Mert Yılmaz kimdir Haberi

Yusuf Mert Yılmaz kimdir

Emlak sektörünü tek bir çatı altında buluşturan, güncel ve detaylı ilanları ile emlak sektörünün nabzını tutan bir platform haline gelen Hürriyet Emlak, gayrimenkulü edinmeye giden yolculuğu kolaylaştırmayı amaçlıyor. Hürriyet Emlak'ın marka yolculuğu ve gelecek hedeflerini konuştuğumuz Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, "Hürriyet Emlak olarak pazarlamaya,, ürünümüze ve teknolojiye çok ciddi yatırım yapıyoruz" diyor. Yusuf Mert Yılmaz, senelik bütçelerinin yüzde 80'ini hem kullanıcıların hem de müşterilerin daha fazla fayda almasını sağlayacak geliştirmelere ayırdıklarını söylüyor. Yusuf Mert Yılmaz'ın Ekonomist’ten Gözde Yeniova‘nın sorularına verdiği yanıtlar şöyle:

Hürriyet Emlak'ın markalaşma yolculuğunu anlatır mısınız?
Hürriyet Emlak, 2006 yılında Hürriyet Gazetesi'nin bir parçası olarak doğdu. Gazetenin, seri ilanlar deneyimini ve gücünü internet ortamına taşıyarak Türkiye'deki online emlak portallarının öncülerinden biri oldu, ilerleyen senelerde yapılan...