25 / 04 / 2024

Yusuf Öztürk öztürk holding

Yusuf Öztürk öztürk holding

En Büyük 250 Müteahhit listesine hızlı girişi yapan Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk kimdir? Yusuf Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Öztürk, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk...

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk tarafından kuruldu.

Neotek Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neotek Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Akgün ve Yusuf Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Nurettinoğulları Grup Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurettinoğulları Grup Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Yusuf ÖZtürk tarafından kuruldu.

Özkayalar Dış Ticaret Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Özkayalar Dış Ticaret Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk ve Zekeriya Kesik ortaklığında kuruldu.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu limanlar arasındaki mesafeleri kısaltacak!

DTO İzmir Şubesi'nin şubat ayı meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan DTO) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, açılan Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun önemini anlattı.

Aktürk Su Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Su Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akça ve Yusuf Öztürk ortaklığında kuruldu. 

İnşaattan kötü haber!

Öztürk Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, inşaatta Türkiye’de 5 yıl önce yatırımın geri dönüşünün maksimum 7-9 yılda alındığını hatırlatıyor.

Özbir Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbir Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Birgül ve Yusuf Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Ege Bölgesi'nde yatırımlar hız kesmiyor!

DTO İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk, deniz taşımacılığı konusunda hem uluslararası piyasalarda, hem de yerel anlamda umut verici gelişmeler yaşandığını açıkladı. Öztürk, yakın zamanda yatırımların tamamlanmasıyla Ege’nin hem lojistik merkez, hem de yatırım cenneti olacağını dile getirdi.

Öztürk Holding'ten 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk proje!

Öztürk Holding’in yönetim kurulu başkanı Yusuf Öztürk Gaziosmanpaşa'da 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk projeye hazırlandıklarını dile getirdi.

Yusuf Öztürk: Alsancak Limanı özelleştirilsin!

Türkiye limancılığını yakından takip eden çevreler, Çandarlı Limanı'nın özelleştirilmesinin Alsancak Limanı lehine beklemeye alınabileceğini söylüyor.

Alsancak Limanı'nın imar planı sorunu çözülüyor!

Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir Alsancak Kruvaziyer Limanı'nın imar planlarına yönelik sorunları çözmek için Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) ve Konak Belediyesi'nin birlikte çalışma kararı aldığını belirtti.

Yusuf Öztürk'ten İzmir Alsancak Limanı'na yatırım çağrısı!

DENİZ Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir Alsancak Limanı'nın imar planlarının tartışma konusu olmaktan çıkarılıp, planlara son noktanın konması gerektiğini söyledi.

Yusuf Öztürk öztürk holding Haberi

Yusuf Öztürk öztürk holding

Yusuf Öztürk kimdir?

Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk, En Büyük 250 Müteahhit listesine girdi. Yusuf Öztürk, 1973 yılında babasının görevi nedeniyle Urfa’da doğdu, aslen Amasyalıdır. 


İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden 1995’te mezun olan Öztürk, 1989’da kurulan aile şirketi bünyesinde 1995 yılında Öztürk Holding’i kurdu. 


Yusuf Öztürk, Dutinvest International Group of Company olarak hissedarı ve kurucusu olduğu Londra merkezli finans şirketinin de 2005’ten bu yana yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor. 


2004-2006 arasında merkezi Londra’da olan Dünya ve Türk İşadamları Birliği Türkiye başkanlığını yapan Yusuf Öztürk’ün Türkiye’de de sivil toplum örgütlerinde fahri başkanlıkları ve üyelikleri var.


İletişim bilgileri:

ÖZTÜRK HOLDİNG

Koza Plaza B Blok Kat:28 104-6 / 34235 Esenler İSTANBUL

+90 850 800 8875 – TURK

+90 212 522 80 85 Fax

E-Posta:...