26 / 04 / 2024

yusuf şenel ortaokulu

yusuf şenel ortaokulu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy'de gerçekleştirilen Yusuf Şenel Ortaokulu açılış törenine katıldı.

Yusuf Şenel Kimdir?

Yusuf Şenel kimdir? Yusuf Şenel’in mesleği nedir? Yusuf Şenel hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Tekirdağ Yusuf Şenel Ortaokulu açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy'de gerçekleştirilen Yusuf Şenel Ortaokulu açılış törenine katıldı.

Murgul İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin yapımı sürüyor!

İnşaat alanlarını yerinde incelemek üzere Murgul İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet GÜLSUYU ve Şube Müdürü Yusuf BÜLBÜL ziyarette bulunarak yetkilerle görüştü.

Kütahya Tavşanlı'da Enel Enerji’nin temel atıldı!

Tavşanlı ekonomisine katkı sunan Enel Enerji’nin Açılış ve Temel Atma Töreni protokol mensuplarının katımıyla gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Esentepe Ortaokulu'nın inşaatında sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi tarafından, yapımına başlanan Esentepe Ortaokulu inşaatı tamamlanmak üzere. Okulda; 2 Adet Anasınıfı, Kütüphane, Fen Laboratuvarı, Resim ve Müzik Atölyesi ve İdari Birimler bulunuyor.

Küçükçekmece Behiye Selim Pars Ortaokulu spor salonu açıldı!

İş adamı Selim Pars’ın eşi adına yaptırdığı Behiye Selim Pars Ortaokulu’nun kapalı spor salonunun açılışı yapıldı.

Erzurum Yusuf Ziya Paşa Köşkü restore edilecek!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Erzurum'un tarihi varlıklarını ve kültür mirasını koruma çalışmaları kapsamında, Köşk Mahallesi'nde yer alan tarihi Yusuf Ziya Paşa Köşkü'nün restore ettirileceği belirtildi.

Bolu İzzet Baysal Ortaokulu'nun temeli atıldı!

İzzet Baysal Ortaokulu ve Spor Salonu temel atma töreni gerçekleşti. Yapımı yaklaşık 3 yıl sürecek olan yaklaşık 8,5 milyon TL. proje bedelli okul ve spor salonu 10 dönümlük arsa üzerine yapılıyor.

Binbaşı Arslan Kulaksız Ortaokulu açıldı!

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın memleketi Amasya’nın Merzifon ilçesinde adının verildiği yeni yaptırılan okulun açılışı yapıldı, Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Ortaokulu’nun açılış törenine Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin de katıldı...

Necati Şenel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Necati Şenel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Şenel ve Necati Şenel ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Güngören, Merkez Mahallesi, Ali Ruhi Bozkır Sokak'ta kuruldu.

Bartın Çaydüzü Ortaokulu'nda sona gelindi!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 9 Mart’ta ihalesi gerçekleştirilen ve 7 ayda tamamlanma aşamasına getirilen Çaydüzü Ortaokulu’nun önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını belirtti.

Bartın Çaydüzü Ortaokulu'nda sona gelindi!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 9 Mart'ta ihalesi gerçekleştirilen ve 7 ayda tamamlanma aşamasına getirilen Çaydüzü Ortaokulu'nun önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını belirtti.

Hatay Dörtyol'da Hasan Paşa Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 32 derslikli Hasan Paşa Ortaokulu'nun temeli törenle atıldı. Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, konuşmasında ilçedeki eğitim yatırımlarına durmadan devam edileceğini söyledi.

yusuf şenel ortaokulu Haberi

yusuf şenel ortaokulu

Tekirdağ Yusuf Şenel Ortaokulu açıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, törende Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra; TMMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören açılış konuşmalarından sonra halk oyunları gösterisi ve kurdele kesimi ile son buldu.  Burada bir açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, açılan okulun Çerkezköy ve Tekirdağ'a hayırlı olmasını dilediğini...