26 / 04 / 2024

Yusuf Şimşek özgeçmiş

Yusuf Şimşek özgeçmiş

22 Ekim 2013 günü yapılan açıklamaya göre İdealist GYO Pay Sahipleri ile İlişkiler Yöneticiliği görevinden istifa eden Yusuf Şimşek kimdir? İdealist GYO'da Yusuf Şimşek'in yerine kim getirildi?

Bakan Şimşek’ten çok konuşulacak açıklama! Resmen açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bu yıl yaklaşık 1,1 trilyon dolarlık bir ekonomi olacağız. Türkiye, 2026 yılında Dünya Bankası'nın tanımıyla gelişmiş ülkeler kategorisine girmiş olacak" ifadelerini kullandı.

‘Mehmet Şimşek’in bankacılarla görüşmesi sonra borsa yükselmeye devam edebilir’

Galata Menkul Araştırma Müdürü Yusuf Kavak, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in bankacılarla gerçekleştireceği toplantının ve para politikası kurulu toplantısının ardından çıkacak sonuçlara göre borsanın yükselişinin devam edebileceğini ifade etti.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve atanan Mehmet Şimşek kimdir? Mehmet Şimşek kaç yaşında, evli mi? İşte ayrıntılar...

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati görevden alınacak iddiası! Yerine Mehmet Şimşek mi gelecek?

Türkiye'de 2020 yılında Berat Albayrak'ın istifa etmesiyle başlayan Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yaşanan görev değişimlerinin son halkası Nureddin Nebati oldu. Nebati'nin 3 Aralık'ta getirildiği görevden alınacağı yerine Mehmet Şimşek'in geleceği iddia edildi.

Yusuf Şimşek, İdealist GYO'dan ayrıldı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Yusuf Şimşek, görevinden ayrıldı.

Can Şimşek: Bursa Atatürk Stadyumu projesi korunsun!

MİMARLAR Odası Bursa Şubesi Başkanı Can Şimşek, belediyenin geçmişte bazı projeleri sonradan değiştirdiği için Atatürk stadyumu ve meydanı projesinin de değişebileceğini ve bunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Güntay Şimşek: Rezidansta uçmayı hiç hayal ettiniz mi?

Etihad, Abu Dabi'de gökyüzüne çıkardığı 3 odalı rezidanslarını tanıttı. Habertürk köşe yazarı Güntay Şimşek bugün ki köşe yazısında havayolu şirketi Etihad'ın projesini kaleme aldı. Güntay Şimşek'in köşe yazısı;

Mehmet Şimşek Deniz kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Eski Başkanı ve Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Öğretim Üyesi Mehmet Şimşek Deniz kimdir? Mehmet Şimşek Deniz'in biyografisi, özgeçmişi...

Mehmet Şimşek: Çevreci e-Fatura ile 650 milyon TL tasarruf sağlandı!

Elektronik Fatura Kayıt Sistemi'ni hayata geçirdiklerini söyleyen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uygulamanın yararlarını anlattı. Şimşek, sistem ile 650 milyon lira tasarruf sağlandığını ve 100 bine yakın ağacın kesilmekten kurtarıldığını açıkladı.

Cemalettin Şimşek Kamalı'daki TOKİ binalarını inceledi!

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, hasar meydana geldiği iddia edilen Atakent Kamalı'daki TOKİ binalarını inceledi. Kontrolsüz gücün güç olmadığını dile getiren Şimşek TOKİ konutlarıyla ilgili açıklama yaptı..

Ahmet Şimşek: Karaman'da kurtarma çalışmaları sürüyor!

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Karaman'ın Ermenek ilçesinde bir kömür ocağında galeriyi su basması sonucu 18 işçinin mahsur kaldığı kazanın benzerinin 2009 yılında Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki bir madende meydana geldiğini hatırlattı.

Mehmet Şimşek: Sürdürülebilir büyüme için tasarruflar artırılmalı!

Büyümenin en önemli kaynağı, iki puanlık katkı ile net ihracat olacağını söyleyen Maliye Bakanı Şimşek, "Sürdürülebilir bir büyüme için düşük seviyelerdeki yurt içi tasarrufları artırılmalı" dedi

Yusuf Şimşek özgeçmiş Haberi

Yusuf Şimşek özgeçmiş

Yusuf Şimşek kimdir?

Yusuf Şimşek, İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Pay Sahipleri ile İlişkiler Yöneticisi ve aynı zamanda Mali ve İdari İşler Genel Müdürü idi. Ancak 22 Ekim 2013 günü yapılan açıklamaya göre Yusuf Şimşek'in bu görevinden istifa ettiği ilan edildi.


Yerine İdealist GYO Kurumsal Yönetim Müdürü olarak görev yapan Murat Şan, Kurumsal Yönetim Ve Pay Sahipleri İle İlişkiler Müdürlüğüne getirildi.


İdealist GYO

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 28.11.2007 tarihinde, ülkemize faydalı, prestijli gayrimenkul projelerini en iyi şekilde gerçekleştirmek, kurucularının gayrimenkul sektöründeki bilgi ve tecrübe birikimleriyle gerek müşterilerinin, gerekse yatırımcılarının güven ve memnuniyetini sağlamak hedefleriyle hayata geçti.

Sermaye Piyasası Kurumu Mevzuatı ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği (Seri VI, No: 11)'ne göre kurulan İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., değişen ve gelişen gayrimenkul sektöründe...