25 / 04 / 2024

Yusuf Ziya Günaydın

Yusuf Ziya Günaydın

Belediye, imar prangalarını söküyor. 3 ayrı projede 100 binden fazla dairelik konut rezervi oluşturuluyor. Atıl arsalar değerleniyor, müteahhitlik sektörünün arsa maliyetleri düşüyor. Bu durum daire fiyatlarının düşmesine de etkili olacak.

Isparta Şehir Hastanesi karşısındaki alanın imar değişikliği beğenilmedi!

Isparta Şehir Hastanesi karşısındaki adanın ticari alan imar değişikliğini mülk sahipleri beğenmedi

Isparta Yeni Otogar Projesi'nde sona gelindi!

Isparta'da Yeni Otogar Projesi'nde sona gelindi. İçerisinde 1350 araçlık otoparkı, gül bahçeleri ve alışveriş merkezlerinin de yer alacağı otogar alanında arsa alım işlemlerinin yüzde 95'lik kısmı tamamlandı.

Isparta Gökkubbe’de ikinci etap başladı!

Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre, Sergi ve Kapalı Pazaryeri inşaatında incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, inşaat alanında birinci etap çalışmalarının tamamlandığını ifade etti.

Yusuf Ziya Günaydın: Çünür Paris olacak!

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın "Geleceğin Paris'i" olarak nitelendirdiği Çünür Mahallesinde bir projeyi daha uygulamak istiyor. Günaydın: "Deyim yerindeyse Çünür yeniden doğacak." dedi.

Isparta Belediyesi kentsel dönüşüm bombasını patlattı!

Kentsel dönüşümü sadece bina değişimi olarak değil alan bazında düşündüklerini belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, mahalleleri içinde gölet bulunan yeni yaşam merkezlerine dönüştüreceklerini söyledi.

Isparta'da kentsel dönüşüm için start verildi!

Isparta Belediyesi'nce daha önceden de ön görüşmeleri yapılan Kentsel Dönüşüm şehir genelinde başlatılıyor. İlk olarak Gülistan Mahallesi'nin tamamında başlatılması öngörülen Kentsel Dönüşüm, daha sonra diğer mahallelere de yayılacak.

Çin, Isparta'ya lityum pil üretim fabrikası kuracak!

Isparta'da, belediye ve Çin'in Hebei Eyaleti Xingtai Belediyesi ortaklığıyla elektrikli araçlar için lityum pil üretimi yapılacak fabrika kurulacağı bildirildi

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

Devlet Bahçeli'nin Karabağ'da yaptıracağı okulun projesi tamamlandı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesinin Şuşa kentinde yaptıracağı okulun projesi tamamlandı. Okul projesinin mimarı Yusuf Ziya Günaydın, projenin detaylarını paylaştı...

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Isparta Şehirlerarası Terminal'in kaba inşaatı bitti!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 200 dönüm alan üzerinde inşaat çalışmaları süren Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminali yerinde inceledi.

İnşaat mühendislerinden mimar başkana tam destek!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a ziyarette bulundu.

Isparta'da yeni imar alanları oluşturuldu!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yine Emre, Sülübey, Gülcü ve Karaağaç Mahalleleri gibi eski yerleşim yerlerinde yeni imar alanları oluşturuldu.

Isparta'da yeni imar alanları açılıyor!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni sanayi sitesindeki esnaflarla buluştu. Günaydın, ''Isparta’mız büyüdü, yeni imar alanları açılıyor, yeni şehirler kuruluyor'' diye konuştu.

Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Yusuf Ziya Aldatmaz, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bartın Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, AKP Bartın Belediye Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Isparta'da emekliler ucuz konut istedi!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Emekliler Günü dolayısıyla kendisini ziyaret eden Türkiye İşçi Emeklileri Derneği yönetiminin talep ettiği ucuz konut talebine sıcak baktığını dile getirdi. 

Isparta'nın konut arazisi sorunu yok!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın yaptığı açıklamada Isparta’da konut arazisi sorununun bulunmadığını söyledi

Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminal çalışmalarını denetledi.

Isparta Şehirlerarası Terminal'in inşaatı tam gaz!

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 200 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Isparta Şehirlerarası Terminal inşaatını inceledi.

Yusuf Ziya Günaydın Haberi

Yusuf Ziya Günaydın

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Fatih, Zafer, Muzaffer Türkeş Mahalleleri devamında 1800 dönümlük alanda yeni şehir oluşacağını söyledi.

1) Emre, Gülcü, Sülübey, Hisar ve Karaağaç Mahalleleri'nin imar planları revize edildi. Ada bazında 7 katlı yapılaşma öngörüldü. Mahalleler arası geniş bağlantı yolları ile havuz, bisiklet ve yürüyüş yolları olan sosyal donatı alanları yeni plana işlendi.

2) Üniversite Yolu üzerinde 'Fuar Alanı' adı altında yıllarca zaptedilen araziler serbest bırakılıyor. Belediye 18 uygulamasından kalan payı üzerinde 104 dönümlük kent meydanı ile Belediye Sarayı, Camii, opera salonu ile fuar alanı yapıacak. Çevresinde ise konut yatırımlarına izin verilecek.

3) Fatih, Zafer, Muzaffer Türkeş Mahalleleri'nin ilerisinde Yakaören-Deregümü hattında 1800 dönüm arazide imar tadilatı ile 18 uygulaması yapıldı. Parça parça yeşil alanlar biraraya getirilip, 200 dönümden fazla sosyal donatı...