19 / 04 / 2024

yüzde 20 banka kredileri

yüzde 20 banka kredileri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) yüzde 20 indirim kampanyasında başvuru dönemi devam ediyor. İşte, TOKİ indirim kampanyası banka kredileri 2016..

Bursa Harmony Towers’dan yüzde 20 indirim fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul yatırımcılara, Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya ile projeye yatırım yapmak isteyenler, peşinatsız yüzde 20 indirim ve 0,99 faiz oranlı banka kredisi imkânıyla evlerini hemen teslim alabiliyor.

Skyland İstanbul’da peşin alımlarda yüzde 20 indirim!

Eroğlu Gayrimenkul, Bakanlar Kurulu tarafından KDV ve tapu harcı oranlarında uygulanan teşvik kararına destek veriyor. Skyland İstanbul'da peşin ve banka kredili alımlarda geçerli, yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. 

Sinpaş yüzde 20 indirimle herkesi ev sahibi yapacak!

GYODER, İNDER ve KONUTDER’in liderliğindeki ‘Birlikten Güç Doğar Kampanyası’na destek olan Sinpaş,hem peşin hem de banka kredili alımlarda İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli’de bulunan projelerinden yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunuyor..

Vira İstanbul'da peşin alımlarda yüzde 20 indirim!

Gül İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vira İstanbul projesinde kampanya rüzgarı esiyor. Beylikdüzü'nde yer alan projede peşin veya banka kredili alımlarda yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

Vira İstanbul'da yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı!

Gül Proje, ‘Vira İstanbul’da yeni bir kampanyaya imza atıyor. Kampanyaya göre yatırımcılara ‘Vira İstanbul’dan aldıkları konutlarda peşin ve banka kredili alımlarda yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

Türkiye 2013'te turizm gelirlerinin yüzde 20'sini deniz turizminden elde etti!

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Türkiye'nin turizm gelirinin yüzde 20'sinin deniz turizminden kazanıldığını bildirdi. Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, 2013 yılı turizm gelirlerini değerlendirdi.

Yusuf Öztürk: Turizm gelirlerinin yüzde 20'si denizden!

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, 2013 yılı turizm gelirlerini değerlendirdi. Öztürk, Türkiye' nin turizm gelirinin yüzde 20' sinin deniz turizminden kazanıldığını bildirdi.

Eryap yalıtım pazarının yüzde 20'sine göz dikti!

Büyüyen yalıtım sektöründe firmalar da yatırımlarını artırıyor. Sektörün önemli oyuncularından Eryap, şu anda devam eden yatırımlarını tamamladığında Türkiye' de pazar payının yüzde 20' ye yükseleceğini öngörüyor...

Dünyada ticareti yapılan hurda çeliğin yüzde 20’si Türkiye’de yeniden işleniyor!

Hurda… Çelik sektörü için en önemli üretim girdilerinden biri. Sektör üretim tesislerinde hammadde olarak yüzde 70 oranında hurda kullanıyor ve dünyadaki hurda ticaretinin yüzde 20’sini yapıyor.

Yalıtım sektörü yüzde 20 büyüdü!

YÜKSELEN hayat standartlarına bağlı olarak kaliteli yapılara duyulan ihtiyaç, mevcut yapı stoklarında güçlendirme ihtiyacı yalıtım sektörünün potansiyelinin büyük olduğunu gösteriyor. Yalıtım sektörü yüzde 20 büyüdü...

Makbule Yönel Maya: Bu yıl inşaat sektöründe yüzde 20 civarında daralma olacak!

TSKB Gayrimenkul Değerleme AŞ Genel Müdürü Maya:"Bu yıl gayrimenkul sektöründe yüzde 20’ler civarında bir daralmanın olabileceği öngörülüyor. 2014 yılının siyasetin ekonominin önüne geçecek bir yıl olma ihtimali giderek güçleniyor" dedi

Bireysel kredi faiz oranları yıllık bazda yüzde 20'lere çıktı!

Bireysel kredi faiz oranları yıllık bazda yüzde 20' lere çıktı. Bireysel kredi faiz oranları yıllık bazda yüzde 20'lere, mevduat faizleri ise yüzde 11,50'lere yükseldi.

Manisa'ya gelen turist sayısı yüzde 20 arttı!

Manisa Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, ilde turizmin hızla geliştiğini ve turist sayısının da arttığını bildirdi. Geçen yıl gelen turistlerin, bir önceki yıla göre yüzde 20 fazla olduğunu, 2013'te resmî kayıtlara göre 406 bin turist geldiğini söy

yüzde 20 banka kredileri Haberi

yüzde 20 banka kredileri

TOKİ'nin borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri sahipleri için başlattığı yüzde 20 indirim kampanyasında başvurular devam ediyor. 


175 bin kişinin yararlanacağı TOKİ indirim kampanyasında son başvuru tarihi 30 Eylül 2016 olarak belirlendi. Konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla TOKİ'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcunun bulunmaması gerekiyor. 


TOKİ indirim kampanyası banka kredileri 2016!

HALK BANKASI

VADE (Ay) 1-24 25-48 49-60 61-120

Faiz Oranı (%) 0,80 0,89 0,90 0,95

Tahsis Ücreti Yok Yok Yok Yok


ZİRAAT BANKASI

VADE (Ay) 1-24 25-48 49-60 61-120

Faiz Oranı (%) 0,80 0,89 0,90 0,95


Öznur...