18 / 04 / 2024

Yüzyıl Emlak

Yüzyıl Emlak

YALOVA'da Yüzyıl Emlak ve İnşaat düzenlenen törenle hizmete girdi. İsmet Acar Caddesi'nde hizmete giren Yüzyıl Emlak ve İnşaat'ın açılış kurdelesini Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan birlikte kesti...

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Şişli’de 100.000,00 TL sermaye bedeliyle Furkan Karpuz tarafından kuruldu.

Deprem bölgesinde bu yıl emlak vergisi alınacak mı?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde evleri yıkılan ya da ağır hasar alan hak sahipleri emlak vergisi alınıp alınmayacağını sorguluyor. Peki, Deprem bölgesinde bu yıl emlak vergisi alınacak mı? İşte detaylar...

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

Tapu sahipleri dikkat! 2023 yılı Emlak Vergisi hangi değer üzerinden ödenecek?

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren emlak vergisinin ilk taksiti mart ayından mayıs sonuna kadar ödenebiliyor. Peki 2023 yılı Emlak Vergisi hangi değer üzerinden ödenecek?

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi çok sayıda akademisyen alıyor! Bu ilanları göden geçirmeyen bin pişman!

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim elemanları alım ilanını yayımladı. İlanlara son başvuru tarihi 14 Mart 2023 olarak belirlendi. Öğretim görevlisi ve Arş. Gör. adayları için sınav takvimi de belli oldu. İşte detaylar…

BM’den, deprem açıklaması! Yüzyılın en kötüsü!

Kahramanmaraş merkezli iki depremin, son yüzyılda bölge genelinde yaşanan en kötü olay olduğu Birleşmiş Milletler (BM) tarafından duyuruldu. BM, ‘asrın felaketi’ olarak nitelenen depremlerin bu bölgede son yüzyılda yaşanan en kötü olay olduğunu söyledi.

Yüzyıl Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzyıl Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Yıldız tarafından kuruldu.

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi Bağcılar'da Cüneyt Süleymanoğlu ve Muhsin Keleş ortaklığında kuruldu.

20. Yüzyılın en pahalısı o oldu! Rekor fiyata satıldı!

Amerika ressam Andy Warhol’un ‘Shot Sage Blue Marilyn’ portesi rekor fiyata alıcı buldu. Müzayedede açık arttırmaya sunulan eser sadece 4 dakika içerisinde alıcı buldu. New York’taki Christie’s müzayede evinde meraklılarına sunulan porte 20’inci yüzyılda satışa çıkarılan en pahalı eser oldu. 

Yüzyıl Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzyıl Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de İlhan Albayrak tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde 21. Yüzyılın trendi yeşil binalar oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Mecit Osmanlı, 'Gayrimenkulde 21. Yüzyılın Trendi: Yeşil Binalar'ı kaleme aldı. İşte Mecit Osmanlı'nın o yazısı...

Gayrimenkul sahipleri dikkat! 2020 yılı emlak vergi değerleri!

İş yeri ve konut sahipleri için emlak vergisi ödemeleri başladı. 2020 yılı emlak vergi değerleri, 2019’da yılındaki emlak rayici üzerine yeniden değerleme oranının yarısı uygulanarak hesaplanıyor. İşte tüm merak edilenler...

Yüzyıl Emlak Haberi

Yüzyıl Emlak


YALOVA'da Yüzyıl Emlak ve İnşaat düzenlenen törenle hizmete girdi. İsmet Acar Caddesi'nde hizmete giren Yüzyıl Emlak ve İnşaat'ın açılış kurdelesini Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan birlikte kesti. Başkan Koçal yeni kurulan işletmeye bol kazançlar dileyerek, "Emlak ve inşaat sektöründe faaliyet gösterecek olan firmamızın Yalovalılar 'a en iyi hizmeti sunacağına eminim. Hayırlı olsun" dedi. Ahmet Demirtaş, açılışlarrnda kendini yalnız bırakmayan heıkese teşekküllerini sundu. Tahu Aydın, emlak ve inşaat sekto ründe en iyi hizmeti sunmak için yola çıktıklarını kaydetti. 


Hürriyet...