19 / 04 / 2024

Zafer Akcasu kimdir

Zafer Akcasu kimdir

Rönesans Holding’in Genel Müdürü olarak görev yapan Zafer Akçasu kimdir? Zafer Akçasu ne zamandan beri Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı? Zafer Akçasu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey ne iş yapıyor?

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey'in eğitim durumu nedir? Zafer Atabey kariyeri ve eğitim durumu nedir? Zafer Atabey'in kim olduğu ve Zafer Atabey'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Zafer Üstüner kimdir? Hangi ülkelerde müdürlük yaptı? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Zafer Üstüner nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Arçelik’te hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zafer Üstüner ile ilgili merak edilen her şey...

Zafer Karoğlu kimdir?

Mimar Zafer Karoğlu kimdir? Mimar Zafer Karoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Karoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Zafer Karoğlu..

Beykoz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beykoz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Akcasu, Murat Özgümüş, Kamil Yanıkömeroğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde tarafından 273 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Zafer Gülçur kimdir?

Erdoğan Elmas ve Ertur Yener' le birlikte gerçekleştirdiği çok sayıda büro ve kamu binasıyla tanınan Mimar Zafer Gülçur kimdir? Mimar Zafer Gülçur, başka hangi projelere imza attı?

Zafer Arpacı kimdir?

Uşak Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı kimdir? Zafer Arpacı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Arpacı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zafer Arpacı...

Zafer Mergen kimdir?

Manisa Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen kimdir? Zafer Mergen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Mergen ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zafer Mergen..

Zafer Yavuztürk kimdir?

Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu alanında kurulan Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği'nin ilk dönemsel başkanlığına Zafer Yavuztürk seçildi. Peki ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk kimdir? İşte Zafer Yavuztürk..

Caner Zafer kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Genç İnşaat Mühendisleri Komisyonu Sorumlu Kurul Üyesi Caner Zafer kimdir? Caner Zafer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Caner Zafer..

Esen Akyar Karoğlu kimdir?

Mimar Esen Akyar Karoğlu kimdir? Esen Akyar Karoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Esen Akyar Karoğlu, Zafer Karoğlu ile İglo Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Esen Akyar Karoğlu..

Zafer Karamehmetoğlu kimdir?

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu kimdir? Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Karamehmetoğlu, ne zamandan beri kaymakam olarak görev alıyor? İşte Zafer Karamehmetoğlu..

Zafer Karoğlu kimdir?

Mimar Zafer Karoğlu kimdir? Mimar Zafer Karoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Zafer Karoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Zafer Karoğlu...

Sabri Paşayiğit kimdir?

Mimar Sabri Paşayiğit, Eroğlu Ekşinar ve Avrupa Konakları gibi markalı konut projelerini tasarladı. Sabri Paşayiğit'in Zafer Murat ile birlikte kurduğu REM Mimarlık Ofisi, 2011'de Sabri Paşayiğit Design Office oldu. Peki Sabri Paşayiğit kimdir?

Zafer Akcasu kimdir Haberi

Zafer Akcasu kimdir

Zafer Akçasu kimdir?

Zafer Akçasu, 1991 yılında ODTÜ Matematik bölümünden mezun olmuştur. 1991-1993 yılları arasında T.C.Ziraat Bankası A.Ş.’de uzman olarak iş yaşamına başlamış, 1993-2006 yılları arasında Tekstilbank A.Ş.’de sırasıyla Pazarlama Uzmanı, Ümraniye Şube Müdürü, Yatırım Bankacılığı Bölüm Başkanlığı, Necatibey Şube Müdürü ve Ankara Şube Müdürü olarak görev yapmıştır. 


2006 yılında Rönesans Grubu’na katılan Zafer Akçasu, 2006-2012 arasında Kurumsal Hizmetler Grup Başkanlığı’nı yürütmüş olup halihazırda Rönesans Holding’in Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır. 


Rönesans Gayrimenkul

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (RGY), Rönesans Grubu'nun ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım şirketidir. Şirket, Grubun 18 yılı aşkın inşaat deneyimini 11 yıllık gayrimenkul deneyimi ile birleştirerek toplam kiralanabilir alan bazında Türkiye'nin ve Rusya'nın önde gelen ticari gayrimenkul oyuncularından biri haline gelmiştir. 


Rönesans Gayrimenkul'ün mevcut portföyünde, hali hazırda faaliyette olan 18 gayrimenkul,...