25 / 04 / 2024

Zafer Yavuztürk kimdir

Zafer Yavuztürk kimdir

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER), enerji tasarrufunu artırmak amacıyla “A+ tasarruflu” ürünlere getirilen 1.5 puanlık vergi indirimini değerlendiriyor.

Türkiye'de binaların enerji tasarruf potansiyeli yüzde 30!

Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu bilincini artırmak için çalışmalar yapan Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER), Türkiye’nin enerji tasarruf potansiyelinin yüzde 30 olduğunun altını çiziyor.

Zafer Yavuztürk'ten enerji tasarrufu önerileri!

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği Başkanı Zafer Yavuztürk, soğuk kış günlerinde enerji tasarrufunun önemine değinerek, evin tüm pencerelerinde ısı yansıtıcı film uygulanmasının soğuğu engelleyebileceğini belirtti.

Enerji ve ısı tasarrufu milli bir mesele!

Doğalgaz ithalatındaki artışla birlikte döviz kurlarındaki önlenemeyen yükseliş tüketiciye zam olarak yansıyor. Bu gelişmeler enerji tasarrufu önlemlerini zorunlu kılıyor. ETADER Genel Başkanı Zafer Yavuztürk konu ile ilgili açıklama yaptı.

Yüksek faturayı nasıl önlersiniz?

ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk, enerji fiyatlarına yapılan zamların, ısı ve elektrik tasarrufunun önemini bir kat daha artıracağını söyledi. Yavuztürk, vatandaşın bu konuda çaresiz olmadığını da vurguladı...

Zafer Yavuztürk: Doğalgaza zam geldi ama vatandaş çaresiz değil!

ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk, enerji fiyatlarına yapılan zamların, ısı ve elektrik tasarrufunun önemini bir kat daha artıracağını söyledi. Yavuztürk, vatandaşın bu konuda çaresiz olmadığını da vurguladı.

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği kuruldu!

Türkiye ve dünyanın en önemli gündem maddelerinden biri olan enerji ve ısı tasarrufu alanında önemli bir adım daha atıldı. Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) faaliyete geçti.

Zafer Yavuztürk kimdir?

Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu alanında kurulan Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği'nin ilk dönemsel başkanlığına Zafer Yavuztürk seçildi. Peki ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk kimdir? İşte Zafer Yavuztürk..

ETADER’in ilk başkanı Zafer Yavuztürk oldu!

Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu alanında yeni bir sivil toplum örgütü daha kuruldu. ETADER, Türkiye’yi bu alanda dünya çapında temsil etmek üzere faaliyetlerine başladı.

Zafer Yavuztürk: İsta yüzde 100 büyüdü!

2008’de Türkiye pazarına giren enerji verimliliğinin lider şirketi Alman İsta, geçen yıl porföy büyüklüğünü iki katına çıkardı. ista, 2014’ te gelirini yüzde 20 artırmayı hedefliyor...

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey ne iş yapıyor?

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey'in eğitim durumu nedir? Zafer Atabey kariyeri ve eğitim durumu nedir? Zafer Atabey'in kim olduğu ve Zafer Atabey'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Üsküdar'da 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daire satılıyor! Belediyeden Kasım fırsatı! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 1640 ada 4 parselde yer alan 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daireyi satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Zafer Üstüner kimdir? Hangi ülkelerde müdürlük yaptı? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Zafer Üstüner nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Arçelik’te hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zafer Üstüner ile ilgili merak edilen her şey...

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Kaç yaşında? Kimdir?

Türk iş insanı ve yönetici olarak bilinen Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Vehbi Ergin Öztürk kaç yaşında? Vehbi Ergin Öztürk kimdir? İşte ayrıntılar...

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Tevfik Yamantürk Kimdir?

Tevfik Yamantürk kimdir? Tevfik Yamantürk’ün mesleği nedir? Tevfik Yamantürk hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Tripart Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tripart Turizm Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Namlı ve Zafer Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Üsküdar Belediyesi'nden büyük fırsat! 11 adet konut satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Yavuztürk (Çengelköy) Mahallesi'nde yer alan 11 adet konutu satışa çıkardı. 

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 2699 ada, 1, 2, 3, 4, 5 parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar belediye başkanına kentsel dönüşüm için sınırsız yetki tanındı!

Üsküdar'daki Mehmet Akif Ersoy ve Yavuztürk mahallelerinin kentsel dönüşüm sürecine ilişkin dikkat çeken bir karar alındı.

Zafer Yavuztürk kimdir Haberi

Zafer Yavuztürk kimdir

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) Başkanı Zafer Yavuztürk: “Tasarruflu ürünlere getirilen vergi avantajı enerji tasarrufu için büyük bir adım ama alınan tedbirler ve kararlar yeterli değil. Enerjinin bilinçli kullanımı kararlılıkla teşvik edilmeli; tüm devlet kurumları bu konuda seferber olmalı…”



Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu bilincini artırmak ve bu amaçla kamu yararına etkinlik göstermek üzere kurulan Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER), geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından alınan enerji tasarruflu ürünlerde vergi avantajı kararını değerlendirdi. ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk; “Hükümetin aldığı akıllı buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın, klima ve bulaşık makinesi gibi enerji verimliliği yüksek A+ ürünlerde yüzde 1.5 oranında vergi indirimine gidilmesi kararı ülkemiz adına enerji tasarrufu konusunda atılan büyük bir adım. Tüketicileri enerji tasarruflu ürünler kullanmaya ve üreticileri bu tür...