19 / 04 / 2024

Zekeriyaköy Köy projesi

Zekeriyaköy Köy projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Sarıyer Zekeriyaköy'de yer alan Köy projesinin kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı...

Köy projesinde bağımsız bölüm sayısı 1156 adet oldu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Sarıyer Zekeriyaköy Köy projesinin toplam bağımsız bölüm sayısı 1156 adet oldu.

Zekeriyaköy Köy projesinde ciro üçe katlandı!

KÖY, 2015 yılı Ağustos ayında gerçekleştirdiği 13,8 milyon TL’lik ciroyu bu yıl aynı dönemde 40,6milyon TL’ye çıkarttı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Köy projesine ilgiyi artırdı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılması, gayrimenkul yatırımclarının ilgisini Zekeriyaköy'e çevirdi. Siyahkalem imzası taşıyan 'KÖY' projesi de bu ilgiden payını aldı.

Zekeriyaköy Köy projesi yargı sürecine rağmen başlatıldı!

Zekeriyaköy'de ormanlık alan için hazırlanan 'Köy' projesi, Danıştay'da devam eden yargı sürecine rağmen başlatıldı. Bin 198 konut ve çok sayıda ticari ünite için ağaçlar kesildi, inşaat yapılıyor...

Zekeriyaköy Köy projesinde yeni kampanya!

EMLAK Konut GYO güvencesiyle Siyahkalem A.Ş. tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen KÖY projesinde satışlar devam ediyor. Projede yeni bir kampanya başlatıldı.

Siyahkalem Köy projesinin yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Köy Projesi 508 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları alındı. Emlak Konut GYO bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bildiriyi yayınladı.

Köy Projesi'nde temel atıldı!

Siyahkalem'in Zekeriyaköy'de Emlak Konut GYO ortaklığıyla 467 bin metrekare alan üzerine gerçekleştireceği Köy Projesi'nin ilk etabı için start verildi. Projede toplam 1167 konut yer alacak.

Siyahkalem Köy 1+1 fiyatları!

1.3 milyar lira yatırım bedeliyle hayata geçen Köy projesi Siyahkalem İnşaat imzasıyla yükseliyor. 1.167 konuttan oluşan Siyahkalem Köy'de 1+1 fiyatları haberimizde yer alıyor...

Zekeriyaköy Köy satılık daire!

Zekeriyaköy Köy satılık daire tipleri arasında 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar farklı seçenekler mevcut. Proje 1.3 milyar lira yatırım bedeli ile yükseliyor.

Köy Zekeriyaköy fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de inşa edilen Köy Evleri 'nde daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayı içerisinde gerçekleşecek. Peki Köy Zekeriyaköy fiyatları ne kadar?

Zekeriyaköy Köy Evleri ulaşım!

Zekeriyaköy Köy Evleri ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Satış süreci devam eden projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 şeklinde tasarlanan daire tipleri mevcut.

Zekeriyaköy Köy projesi değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Köy projesine ilişkin değerleme raporunu açıkladı.

Siyah Kalem Köy ödeme tablosu!

Zekeriyaköy Köy Evleri'nde toplamda 1.167 adet daire yer alıyor. Projede daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. İşte Siyah Kalem Köy ödeme tablosu...

Flamingo Zekeriyaköy'de yüzde 50 peşinatla 18 ay vade!

Flamingo Zekeriyaköy projesi Makropoli İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Yüzde 50 peşinatla 18 ay vade imkanı sağlanan projenin teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Zekeriyaköy Kuzeybükü Konutları'nın lansmanı 19 Aralık'ta! 42 villalık yeni proje!

Consera, tarafından tasarlanan Zekeriyaköy Kuzeybükü projesi, deprem açısından en güvenli bölgelerden biri olan Zekeriyaköy'de yükseliyor. 

Helis Foresta Zekeriyaköy geliyor! Yeni proje! 

Helis Foresta Zekeriyaköy projesi için resmen düğmeye basıldı. Peki Helis Foresta Zekeriyaköy projesi nerede? Helis Foresta Zekeriyaköy'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (KÖY) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi (KÖY 2. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO, Sarıyer Zekeriyaköy'deki arsasında yeni projesine başlıyor. Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy projesinin 3'üncü etabının yer teslimi yapıldı.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy projesi için 299.2 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin (KÖY) sözleşmesi Özbek İnşaat ile 299 milyon 253 bin TL'ye imzalandı.

Köy Zekeriyaköy projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Zekeriyaköy'deki KÖY projesi için ÇED süreci başladı.

Emlak Konut GYO KÖY projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi (KÖY) projesi için hazırlanan değerleme raporu hakkında KAP'ta açıklama yaptı. 

Yıldızlar İnşaat Zekeriyaköy KÖY projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Yıldızlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilecek Zekeriyaköy KÖY projesinde yer teslimi yapıldı...

Zekeriyaköy KÖY projesini Yıldızlar İnşaat 349.7 milyon TL'ye inşa edecek!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Zekeriyaköy KÖY projesi kısmi olarak tasdiye edilmişti. Emlak Konut, yüklenici Yıldızlar İnşaat ile 349 milyon 750 bin TL'ye sözleşme imzaladı... 

Zekeriyaköy Köy projesi kısmi tasfiye edildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile  Siyah Kalem İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen Köy projesinde bulunan 1789/2, 1789/4, 1790/3, 1790/4, 1789/3 ve 1791/4 parseller kısmi tasfiye yapılarak sözleşme kapsamından çıkartıldı...

Zekeriyaköy Köy projesi Haberi

Zekeriyaköy Köy projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Köy projesi kısmi geçici kabul hakkında açıklama yaptı.


Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Köy projesinde 1791 Ada 2 Parselde bulunan 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, No'lu Bloklar ile bu Bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme inşaatı işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul tutanağı 5 Şubat 2018 tarihinde onaylandı. 


Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı (Köy) İşi'nde,...