18 / 04 / 2024

Zekeriyaköy proje

Zekeriyaköy proje

Siyahkalem, İstanbul Zekeriyaköy’de KÖY projesini Emlak Konut GYO ile beraber hayata geçiriyor. 467 bin metrekarelik alanda farklı yaşam stillerine göre farklı tiplerde tasarlanmış konutlar yapılacak.

Zekeriyaköy Kuzeybükü Konutları'nın lansmanı 19 Aralık'ta! 42 villalık yeni proje!

Consera, tarafından tasarlanan Zekeriyaköy Kuzeybükü projesi, deprem açısından en güvenli bölgelerden biri olan Zekeriyaköy'de yükseliyor. 

Helis Foresta Zekeriyaköy geliyor! Yeni proje! 

Helis Foresta Zekeriyaköy projesi için resmen düğmeye basıldı. Peki Helis Foresta Zekeriyaköy projesi nerede? Helis Foresta Zekeriyaköy'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Dekar Zekeriyaköy satışta! Yeni proje!

Geliştirdiği bahçeli ev konsepti ile gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, İstanbul’un en yeşil bölgelerinden biri olan Sarıyer Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği Dekar Zekeriyaköy projesini satışa çıkardı. 

Dekar Zekeriyaköy sonbaharda satışta! Yeni proje! 

Dekar Yapı, yeni projesi Dekar Zekeriyaköy için düğmeye bastı. Dekar Zekeriyaköy projesinin Eylül-Ekim aylarında satışa çıkması planlanıyor...

KÖY Zekeriyaköy Siyah Kalem İnşaat projesi!

KÖY Zekeriyaköy'de 1+1'den 6+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Proje ''Yeni havalimanı denince aklınıza artık KÖY Zekeriyaköy gelecek'' sloganıyla satışlara devam ediyor.

KÖY Zekeriyaköy ödeme kampanyası 2018!

KÖY Zekeriyaköy ödeme kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İlk etap teslimleri yapılan proje İstanbul Sarıyer -Zekeriyaköy’de yükseliyor. 

Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy'de lüks projelere odaklandı!

Kişiye özel lüks villa yapımından büyük çaplı taahhüt işlerine, kat karşılığı konut yapımından kooperatif usulü proje üreten Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy Bölgesi’ne odaklandı..

Zekeriyaköy Dereköy projesi teslim tarihi!

MASS Architects tarafından tasarlanan Dereköy projesi İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Proje 12 bin metrekare arsa alanına sahip..

Köy Zekeriyaköy proje fiyatları 2017!

Köy Zekeriyaköy proje fiyatları 725 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Emlak Konut kampanyası kapsamında Köy projesinde 0,79 faizle 20 yıl taksitli ödemeler yapılıyor...

Metal Yapı Konut Zekeriyaköy'de dev proje yapacak!

Metal Yapı Konut A.Ş., Zekeriyaköy ve Ulus'ta konut projeleri yapacak. Satışı devam eden Blue Lake Küçükçekmece projesinin lansmanı ise Nisan ayında yapılacak.

Merkez Zekeriyaköy'ün ilk etap inşaatı tamamlandı!

Ortadoğu Grup'un inşa ettiği Merkez Zekeriyaköy'ün ilk kısım inşaatı tamamlandı ve proje ilk sakinlerini ağırlamaya başladı. 106 konuttan oluşan Merkez Zekeriyaköy'de daireler 763 bin liradan başlıyor.

Merkez Zekeriyaköy'de yaşam başladı!

Ortadoğu Grup’un Merkez Zekeriyaköy projesinden ev alanlar konforlu bir hayata adım attı. İstanbul’un insan tabiatına en uygun yaşam alanı Zekeriyaköy’de ilk kısım inşaatı tamamlanan proje ilk sakinlerini ağırlamaya başladı.

Zekeriyaköy Köy ulaşım bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 6+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 1.167 adet daireden oluşuyor. Zekeriyaköy Köy ulaşım bilgileri kapsamında proje -Maslak’a 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Zekeriyaköy proje Haberi

Zekeriyaköy proje

Siyahkalem Mühendislik İnşaat, Zekeriyaköy’de 467 bin metrekarelik alanda farklı yaşam stillerine göre farklı tiplerde tasarlanmış proje geliştiriyor. Emlak Konut GYO ortaklığında büyüyen KÖY projesinde, doğayla uyum içerisinde bin 167 konut ve kiralanabilir alana sahip açık hava konseptli bir çarşı da kurulacak.


İşte proje detayları…


Toplam 467 bin m2 olan arazinin 50 bin m2’si konut oturum alanı olarak projelendirildi. KÖY Projesi’nde, 80 m2 ile 212 m2 arasında değişen büyüklüklerde 420 adet apartman dairesi olacak. Ayrıca 194 m2 ile 215 m2 arasında değişen büyüklüklerde 584 adet çift dubleksin yer aldığı 334 m2’lik 74

sıra ev bulunuyor. Metrekare fiyatı da 5 bin 500 TL’den başlıyor.


Köy'ün çarşısı: Çarşıköy


Köy projesinde, 15 bin m2’ye sahip, uluslararası markaların yanı sıra yöreye özgü farklı damak

tatlarına uygun restoranlar, kafeler, süpermarket, veteriner,...