24 / 04 / 2024

zekeriyeköy iroko konakları

zekeriyeköy iroko konakları

İroko Konakları 'nda fiyatlar 600 bin dolardan başlıyor, konut alıcılarını satış ofisinde sürpriz ödeme koşulları bekliyor

Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat daireler!

Rubenis İnşaat tarafından Ataköy dokuzuncu etapta inşa edilen Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.  Peki Ataköy Prestij Konakları'nda daire fiyatları ne kadar? Ataköy Prestij Konakları ile ilgili detaylar..

Önay Büyük Konaklar'da sıfır vadeyle 24 ay taksit fırsatı! Son gün 31 Ekim!

Önay Büyük Konaklar projesi, Önay Grup imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de yükseliyor. Büyükçekmece Gölü'ne yürüme mesafesinde hayata geçirilen projede, göl manzaralı 27 adet villa yer alıyor. 

Önay Büyük Konaklar satışta! Yeni proje!

Önay Grup imzası taşıyan Önay Büyük Konaklar satışa çıktı. Projede lansman dönemine özel olarak 18 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Zekeriyaköy Ortanca Konakları'ndaki 36 ev icradan satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından, Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy Mahallesi'ndeki Ortanca Konakları'nda bulunan 36 ev satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış bedeli 39 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. 

Acat Yapı Dereköy Evleri satış ofisi!

Acat Yapı Dereköy Evleri satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Acat Yapı tarafından hayata geçirilen Dereköy Evleri projesi İstanbul Zekeriyeköy'de yükseliyor...

İşte en büyük konakları bile gölgede bırakacak 5 muhteşem ev!

Eğer iyi bir ev yaşamına, ortamına ve çevresine sahipseniz, evin küçüklüğü ya da büyüklüğü önemsiz kalacak. İşte büyük konakları bile gölgede bırakacak, huzuru içinde olmanızı sağlayacak 5 inanılmaz ev...

Çengelköy Nazenin Konakları'nda geri sayım başladı!

İstanbul’un en özel semtlerinden Çengelköy, beklenen projesine kavuşuyor. Bu özel projede yaşamak için geri sayım başladı.

Bakırköy İncirli Konakları'nda peşinde yüzde 25 indirim!

Bakırköy İncirli Konakları'nda peşinde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Oturuma hazır olan Bakırköy İncirli Konakları projesinde 2+1'ler 300 bin dolardan başlayarak değişiyor...

Yüksel Konakları'nda anahtar teslimleri Mayıs 2016'da!

Eval İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde 6 bin metrekare inşa edilen Yüksel Konakları projesi 8 blokta 120 daireden meydana geliyor.

Zeytinburnu'nda icradan 6.8 milyon TL'ye satılık bina!

Zeytinburnu'nda bulunan 5 katlı bina ve Bakırköy Atlas Konakları'nda yer alan 2 daire, Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından açık artırma usulüyle satılıyor.

Çengelköy Sefahat Konakları görselleri!

İstanbul Üsküdar'daki Çengelköy mevkiinde hayata geçen Sefahat Konakları 3 bin 600 konutla hayata geçiyor. Projede teslimler inşaat başladıktan 3 yıl sonra gerçekleştirilecek.

Çengelköy Sefahat Konakları nerede?

Çengelköy'de yükselen Sefahat Konakları projesi Selimoğlu ile Pana Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 1+1'den 6+2'ye kadar tüm daireler yer alıyor. Peki Çengelköy Sefahat Konakları nerede?

Sarıyer Merkez Zekeriyaköy'de 733 bin 750 TL'ye 2+1!

İstanbul Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de hayata geçirilen proje 25 bin 360 metrekare alan üzerinde yayılıyor. Merkez Zekeriyeköy'de 2+1 daireler 750 bin 750 TL'den başlayan fiyatlarla alıcı bekliyor.

zekeriyeköy iroko konakları Haberi

zekeriyeköy iroko konakları

Zekeriyaköy'de Penta Otomotiv ve İnşaat tarafından inşa edilen İroko Konakları 2 bin 920 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede;  3+1, 4+1 ve 5+1 konut alternatifleri bulunuyor.



Kilyos Caddesi'ne 30 metre uzaklıkta yükselen İroko Konakları 6 ikiz villadan meydana geliyor. Projede yer alan 3+1 ve 4+1 daireler 225 metrekare, 5+1 daireler ise 275 metrekare alana sahip.


İroko Konakları 'nda yer alan villaların fiyatları 600 bin dolardan başlıyor, 800 bin dolara kadar yükseliyor. Proje bünyesinde konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde 18 ay 0 faiz imkanından yararlanabiliyor ya da banka kredisi kullanabiliyor.



Zekeriyaköy İroko Konakları 'nda; otopark, kamera sistemi, yüzme havuzu, güvenlik ve bahçe bulunuyor. Keçe yünü yalıtımın, akıllı bina sisteminin, su deposunun  ve uzaktan kumanda ile ayarlanabilen panjurların mevcut olduğu İroko Konakları'ndan...