27 / 04 / 2024

Zeki Aygün

Zeki Aygün

Yaklaşık 20 bin metrekarelik alan içerisinde, bin 550 hayvan kapasitesine sahip, 5 bin 900 metrekarelik kapalı hayvan padoklarının içerisinde samanlık, karantina ve gebe gözlem bölümleri yer alacak.

Zeki Aygün ve İlyas Şeker Namazgah Barajı'nı inceledi!

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, bitmiş kotun 62 olacağı Namazgah Barajı'nın şu anda 45. kotunda olunduğunu ve projenin kasım ayında tamamlanması için 24 saat çalıştıklarını kaydetti...

Zeki Tuncer İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeki Tuncer İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Tuncer Öztürk tarafından kuruldu.

Kocaeli’nden kentsel dönüşüm atağı! İhale TOKİ tarafından yapılacak!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile gerçekleştirdiği görüşmeden sonra sosyal medyası hesabından bir açıklama yaptı. Aygün, Derince ilçesine bağlı Deniz Mahallesi’nin ihalesinin TOKİ tarafından yapılacağını paylaştı.

Osay Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osay Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Aygün tarafından kuruldu.

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Zafer Aygün tarafından kuruldu.

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. kuruldu!

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. Beylikdüzü'nde 20 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Aygün ve Muhebullah Abzul Azız ortaklığında kuruldu.

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Raşit Aygün tarafından kuruldu. 

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kağıthane'de Metehan Asım Aygün tarafından kuruldu.

Kuzey Marmara İleri Teknoloji Sanayi Bölgesi basın toplantısı 31 Mart'ta!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal’ın da içinde olduğu iş dünyası temsilcilerinin hayata geçireceği yeni yatırımlar 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleştireceği basın toplantısında duyurulacak.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Zeki Çoban tarafından kuruldu.

Nüans Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Nüans Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kartal'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Gülsün Aygün ve Şenol Barut ortaklığında kuruldu.

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Küçükakbaş ve İhsan Aygün ortaklığında kuruldu.

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aygün tarafından kuruldu.

Zeki Aygün Haberi

Zeki Aygün

Bin 36 metrekare kullanım alanından oluşan idari bina 2 katlı olacak. Alt katında ise kafeterya, misafir yatakhaneleri, soyunma ve duş odaları, teknik bölümler ve mescit; üst katta restoran, mutfak, idari birimler ve teras bulunacak.


Kapalı Hayvan Pazarı’nın temel atma törenine, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Burası da büyük bir proje tam 20 dönüm üzerinde özellikle yetiştiricimizin ve Kocaeli’de yaşayan tüm insanların önemli bir ihtiyacı giderildi. Hepimiz hayvan alırız. Ya kasap olarak alırız, ya da kurban, adak vesilesiyle. Ama biliyorsunuz bunun alımı kesimi hep önemlidir. Bu hem halkımıza hem de hayvan yetiştiricimize haksızlıktı aynı...