26 / 04 / 2024

Zeki Toçoğlu açıklamaları

Zeki Toçoğlu açıklamaları

AK Parti seçim manifestosunun içerisinde yer alan başlıklardan birinin de yatay şehirleşme olmasından büyük heyecan duyduklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yatay mimarinin en güzel örnekleri bizim şehrimizde var." dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Kurban Bayramı vesilesiyle bazı değerlendirmeler yaptı, Toçoğlu, "Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz" dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride kararlı bir duruş sergiledik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, başta yatay mimari konusu olmak üzere Sakarya’da yürütülen çalışmalar hakkında çeşitli açıklamalar yaptı.

Zeki Toçoğlu: Sakarya’da yatay mimariyi benimsedik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya’da yatay mimariyi hem deprem için bir hazırlık hem de şehir estetiği açısından benimsedik.” dedi. 

Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır!

Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası kapsamında AFAD ve çeşitli STK temsilcileri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır” dedi.

Kentin imarını korumak kentin geleceğini kurmaktır!

Alandüzü Mahallesi’ni ziyaret eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak imar konusunda ilk gün hangi noktadaysak bugün de aynı noktadayız. Kentin imarını korumak, kentin geleceğini kurmaktır” dedi.

Yüksek katlı binalar gelişmişliğin göstergesi değildir!

Dost Meclisi Toplantısı’nda açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Konutların kat yüksekliğinin şehrin gelişmişliğiyle ilgili olmadığını söyledi.

Zeki Toçoğlu: İmarın geri dönüşü olmaz!

İmar konusundaki hassasiyetlerini de dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, imarda yapılan hatadan geri dönüşün olmayacağını belirtti.

Yatay mimariyle karakterli şehirler inşa edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Şehircilik Şurası’nda dikey değil yatay mimariden yana olduklarını açıkladı. Ankara’daki toplantıya katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Türkiye’de yatay mimarinin en güzel örneklerinden biri olarak Sakarya’yı işaret etti.

Zeki Toçoğlu: Sportif tesis sayısını attıracağız!

ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Başkan Toçoğlu, “İnşallah gençlerimizin sportif anlamda vakitlerini değerlendirebilecekleri tesis sayısını çoğaltacağız” dedi.

Zeki Toçoğlu: 3 yılda 16 yeni köprü inşa ettik!

Başkan Toçoğlu, “Akyazı’dan Pamukova’ya, Geyve’den Adapazarı’na kadar 16 ilçemizde 3 yılda 16 yeni köprü inşa ettik" dedi.

Zeki Toçoğlu: İmar konusunda çok hassasız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “16 ilçe belediyesi ile her geçen gün gelişimini sürdüren bir şehiriz. Ortalama 30 yılda bir deprem yaşıyoruz, bu yüzden imar konusunda çok hassas davranıyoruz" dedi

Zeki Toçoğlu: İmar önceliğimizdir!

Deprem Şehitlerini Anma Programında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrin yöneticileri olarak 17 Ağustos Depreminden dersler alarak; Sakarya’nın tamamında yeni imar planları ve uygulamalarını gerçekleştirdik" dedi

Sakarya'ya 270 Milyon TL’lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu yaptığı açıklamada “Meclis üyelerimizin oy birliği ile aldıkları kararla güçlü altyapı, bol ve temiz içmesuyu için dev adımlarımız devam edecek" dedi

Zeki Toçoğlu: Şehrin planlamasını Büyükşehir Meclisi yapar!

Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda Toprak Kurulu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Toprak Kurulu’nun görevi önüne gelen bir arazinin tarım vasfını kaybedip kaybetmediğini araştırmaktır. Planlamak ise meclisin işidir" dedi

Türkiye'nin de içinde olduğu tahıl koridoru nasıl işleyecek? Bakan Çavuşoğlu açıkladı

Türkiye, Rusya ve Ukrayna arasında tahıl koridoru kurulması için çalışma başlatıldı. Koridor için bir general görevlendirildi. Tahıl koridorunun nasıl işleyeceğine ilişkin açıklamayı ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıkladı. İşte detaylar...

Sakarya Demokrasi Meydanı bugün açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kentte hayata geçirilen Demokrasi Meydanı'nın bugün açılacağını söyledi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

AK Parti seçim manifestosunun içerisinde yer alan başlıklardan birinin de yatay şehirleşme olmasından büyük heyecan duyduklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yatay mimarinin en güzel örnekleri bizim şehrimizde var." dedi.

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari ısrarımız devam edecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya yatay mimari anlayışıyla yeşilin ve toprağın şehri olmaya devam edecek. Sakarya; yatay mimarinin en güzel şehridir” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari Sakarya'nın vazgeçilmezi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada yatay mimarinin Sakarya'nın vazgeçilmesi olduğunu söyledi.

Sakarya'daki tarihi konak aslına uygun olarak inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kuyudibi’nde bulunan ve zamanla yıkılan tarihi konak için 4 Ocak Cuma günü ihaleye çıkıyoruz. Tarihi yapıyı aslına uygun bir şekilde inşa edeceğiz” dedi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Sapanca Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Sapanca’da inşa çalışmaları süren spor tesislerinde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “2 bin kişilik tribünlerimiz tamamlandı. Zeminde gerekli çalışmalar sona erdi.” dedi.

Zeki Toçoğlu: Arsa sorunu çözülürse tribün yaparız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, spor tesislerine tribün talepleri için konuştu. Başkan Toçoğlu, “ Arsa konusunda birtakım adımların atılması gerek. Yer sorunu çözüldüğü takdirde tribün için gereken adımı atarız” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Kurban Bayramı vesilesiyle bazı değerlendirmeler yaptı, Toçoğlu, "Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz" dedi.

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Maltepe Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışamalar hakkında açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “37 yıllık su kulesinin çatı imalatları tamamladık. Cam montajları gerçekleştirildi. Asansör montajı ise tamamlanmak üzere." dedi.

Sakarya Millet Bahçesi için 4 farklı proje!

Sakarya Millet Bahçesi için hazırlanan 4 farklı projenin sunumun ardından açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “70 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edeceğimiz Millet Bahçesi için hazırlanan projeleri değerlendireceğiz." dedi.

Zeki Toçoğlu açıklamaları Haberi

Zeki Toçoğlu açıklamaları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 11 maddelik seçim manifestosunun başlıklarından birinin de yatay şehirleşme olmasından Sakarya olarak büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Sakarya’nın yatay mimarinin en güzel şehri olduğunu söyleyen Başkan Toçoğlu, seçim manifestosunun millete ve memlekete hayırlı olmasını temenni etti.

11 başlık


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 31 Mart yerel seçimleri öncesinde açıkladığı manifestonun ardından değerlendirmeler yapan Başkan Zeki Toçoğlu, AK Parti hizmet ve belediyeciliğinin yeni dönemde de şehirlerle buluşacağını belirtti. Toçoğlu, 11 maddelik manifestonun bir başlığının da yatay şehirleşme olmasından büyük heyecan duyduklarını söyleyerek, “Gökyüzünü görebildiğimiz, toprakla temasımızı kesmediğimiz bir şehir tasavvur ettik. Çok şükür yatay mimarinin en güzel örnekleri bizim şehrimizde var. İnşallah Sakarya yatay büyümeye devam edecektir” şeklinde konuştu.

Mimarinin örnek şehri


Başkan...