29 / 03 / 2024

Zeki Toçoğlu kat sınırlaması

Zeki Toçoğlu kat sınırlaması

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya’da yatay mimariyi hem deprem için bir hazırlık hem de şehir estetiği açısından benimsedik.” dedi. 

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

AK Parti seçim manifestosunun içerisinde yer alan başlıklardan birinin de yatay şehirleşme olmasından büyük heyecan duyduklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yatay mimarinin en güzel örnekleri bizim şehrimizde var." dedi.

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari ısrarımız devam edecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya yatay mimari anlayışıyla yeşilin ve toprağın şehri olmaya devam edecek. Sakarya; yatay mimarinin en güzel şehridir” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari Sakarya'nın vazgeçilmezi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada yatay mimarinin Sakarya'nın vazgeçilmesi olduğunu söyledi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Zeki Toçoğlu: Arsa sorunu çözülürse tribün yaparız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, spor tesislerine tribün talepleri için konuştu. Başkan Toçoğlu, “ Arsa konusunda birtakım adımların atılması gerek. Yer sorunu çözüldüğü takdirde tribün için gereken adımı atarız” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Kurban Bayramı vesilesiyle bazı değerlendirmeler yaptı, Toçoğlu, "Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz" dedi.

Zeki Toçoğlu: Az katlı yapılardan yanayız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Biz betondan değil, yeşilden yanayız. Yüksek katlı yapılardan, gökdelenlerden değil, az katlı yapılardan yanayız” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride kararlı bir duruş sergiledik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, başta yatay mimari konusu olmak üzere Sakarya’da yürütülen çalışmalar hakkında çeşitli açıklamalar yaptı.

Zeki Toçoğlu: Sakarya’da yatay mimariyi benimsedik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya’da yatay mimariyi hem deprem için bir hazırlık hem de şehir estetiği açısından benimsedik.” dedi. 

Yüksek katlı binalar gelişmişliğin göstergesi değildir!

Dost Meclisi Toplantısı’nda açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Konutların kat yüksekliğinin şehrin gelişmişliğiyle ilgili olmadığını söyledi.

Zeki Toçoğlu: İmarın geri dönüşü olmaz!

İmar konusundaki hassasiyetlerini de dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, imarda yapılan hatadan geri dönüşün olmayacağını belirtti.

Zeki Toçoğlu: Kat sınırlamasından taviz vermedik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu şehirde devam eden çalışmalar ve projelere dair önemli açıklamalar yaptı. İşte Toçoğlu'nun o açıklamaları...

Zeki Toçoğlu kat sınırlaması Haberi

Zeki Toçoğlu kat sınırlaması

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kent estetiğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Toçoğlu, Sakarya’da uygulanan kat sınırlaması ve yatay mimari uygulamalarına değindi.

Depreme hazırlık noktasında Sakarya’da gerçekleştirilen çalışmalara değinen Başkan Toçoğlu, “Sakarya 1999 yılında depremi çok acı bir şekilde yaşamış, yıkılmış bir şehir. Bu felaketten sonra şehrin yöneticileri olarak ‘Deprem öldürmez, binalar öldürür’ düşüncesini merkeze alarak yeni bir şehir oluşturmak için çalışmalara başladık. 2000 yılından bu yana Sakarya’da zemin sıvılaşmasını da dikkate alarak kat sınırlaması uyguluyoruz. Şehrimizde binalar 3 katla sınırlı. Bu sınırlamayı sadece depreme hazırlık olarak değil, şehir estetiği açısından bir tarz olarak görüyoruz. Sakarya’da göğü görebilir, toprakla temas edebilirsiniz” dedi.

Farkı hissedeceksiniz


Toçoğlu sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Sakarya’da yatay mimariyi benimsedik....