29 / 03 / 2024

Zeki Toçoğlu projeleri

Zeki Toçoğlu projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne müjdesi verilen tesis projesinde hazırlıklar tamamlanıyor.

Sakarya Yenikent'e yeni projeler gelecek!

Başkan Toçoğlu, “Bu bölge için sosyal projeler ürettik; altyapı ve fiziki projelerdeki atılımlarla üst yapıdaki tüm bu yatırımlarımızı destekledik.

Zeki Toçoğlu: Hedefimiz tüm ilçelere spor kompleksi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gençlerin kötü alışkanlıklardan korunmaları adına yeni spor tesisleri inşa ettiklerini söyledi. Toçoğlu, “Hedefimiz 16 ilçenin tamamına spor kompleksi inşa etmek” dedi.

Zeki Toçoğlu yeni spor alanlarının sözünü verdi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Yalnızca birincil belediye hizmetleriyle değil, sosyal belediyeciliğin her bir kaleminde hayata geçirdiğimiz yatırımlarla şehri yeniden imar ediyoruz" dedi

Sakarya'da hakemler için modern tesis inşa edilecek!

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyeleri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Daha önce şehre müjdesini verdiğimiz Atletizm Pisti’nin hemen yanında hakemlerimize modern bir tesis kazandıracağız" dedi

Zeki Toçoğlu'ndan Akyazı'ya müjde!

Yaklaşık 10 milyonluk içmesuyu yatırımının ihalesinin yapıldığını belirten Toçoğlu, Ekim ayı içerisinde temel atma töreninin gerçekleştirileceğini açıkladı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Akyazı'da altyapı çalışmalarımız devam ediyor"

Zeki Toçoğlu'ndan Adapazarı'na 2 müjde!

Adapazarı Muhtarları ile gerçekleştirilen toplantıda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu 2 müjde verdi. Toçoğlu şehre yeni bir spor kompleksi ile itfaiye binası kazandıracaklarını açıkladı.

Zeki Toçoğlu’ndan Hendek’e bulvar müjdesi!

Hendek’te hayata geçirilen hizmetleri değerlendiren Başkan Toçoğlu, ilçeye değer katacak yeni bir projede daha çalışmaların başlatılacağını açıkladı. Toçoğlu, “Hendek’e çok yakışacak Yeni Bulvar Projesi’nde çalışmalarımızı başlatıyoruz" dedi

Zeki Toçoğlu Hendek çalışmaları ile ilgili bilgi aldı!

İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Hendek Belediyesi Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ağırlayan Başkan Toçoğlu, “Birlik içerisinde çalışacak, Hendek’in birincil ihtiyaçlarına dönük gerekli adımları atmaya devam edeceğiz”dedi

Zeki Toçoğlu'ndan Akyazı'ya 3 yeni proje!

Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akcan ile ilçede yeni dönemde hayata geçirilecek yatırımları değerlendiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’nın standartlarını yükseltecek 3 yeni projenin sözünü verdi.

Sakarya'nın kuzeyine 35 milyonluk yatırım müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu'da bir dizi programa katıldı. İlk olarak AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Başkan Toçoğlu, ilçe başkanlığına yeniden seçilen İshak Şan'ya başarılar diledi.

Zeki Toçoğlu Sakarya'daki köprü yenileme çalışmalarını inceledi!

Köprü yenileme projesinde incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Çatalköprü Mahallemizin girişindeki eski köprüyü yıkıyoruz. Yerine 56 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa edeceğiz" dedi

Sakarya Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi projesi hayata geçiriliyor!

Zeki Toçoğlu, devam eden ilçe yatırımlarına bir yenisinin daha ekleneceğinin müjdesini verdi. Toçoğlu, “Altyapı ve üstyapı hizmetlerinin yanı sıra ilçelerimizde için Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi projemizi hayata geçireceğiz” dedi.

Zeki Toçoğlu Söğütlü’ye modern altyapı müjdesi verdi!

Söğütlü’de vatandaşlar ile bir araya gelen, gerçekleştirilen mitingde yeni dönem hizmetleri hakkında bilgi veren Başkan Toçoğlu, “İnşallah yeni dönemde Söğütlü’nün atık su sorununu kalıcı çözüme kavuşturacağız" dedi

Zeki Toçoğlu: Adapazarı'nda imar sorunu çözülecek!

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Bağlar Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek bölgenin imar sorunun değerlendirdi. Toçoğlu, ' Adapazarı'nda imar sorunu çözülecek ' dedi...

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

AK Parti seçim manifestosunun içerisinde yer alan başlıklardan birinin de yatay şehirleşme olmasından büyük heyecan duyduklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yatay mimarinin en güzel örnekleri bizim şehrimizde var." dedi.

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari ısrarımız devam edecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya yatay mimari anlayışıyla yeşilin ve toprağın şehri olmaya devam edecek. Sakarya; yatay mimarinin en güzel şehridir” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari Sakarya'nın vazgeçilmezi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada yatay mimarinin Sakarya'nın vazgeçilmesi olduğunu söyledi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Zeki Toçoğlu: Arsa sorunu çözülürse tribün yaparız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, spor tesislerine tribün talepleri için konuştu. Başkan Toçoğlu, “ Arsa konusunda birtakım adımların atılması gerek. Yer sorunu çözüldüğü takdirde tribün için gereken adımı atarız” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Kurban Bayramı vesilesiyle bazı değerlendirmeler yaptı, Toçoğlu, "Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz" dedi.

Sakarya Millet Bahçesi için 4 farklı proje!

Sakarya Millet Bahçesi için hazırlanan 4 farklı projenin sunumun ardından açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “70 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edeceğimiz Millet Bahçesi için hazırlanan projeleri değerlendireceğiz." dedi.

Zeki Toçoğlu: Az katlı yapılardan yanayız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Biz betondan değil, yeşilden yanayız. Yüksek katlı yapılardan, gökdelenlerden değil, az katlı yapılardan yanayız” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride kararlı bir duruş sergiledik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, başta yatay mimari konusu olmak üzere Sakarya’da yürütülen çalışmalar hakkında çeşitli açıklamalar yaptı.

Zeki Toçoğlu: Sakarya’da yatay mimariyi benimsedik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya’da yatay mimariyi hem deprem için bir hazırlık hem de şehir estetiği açısından benimsedik.” dedi. 

Zeki Toçoğlu: İmarın geri dönüşü olmaz!

İmar konusundaki hassasiyetlerini de dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, imarda yapılan hatadan geri dönüşün olmayacağını belirtti.

Zeki Toçoğlu: Kat sınırlamasından taviz vermedik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu şehirde devam eden çalışmalar ve projelere dair önemli açıklamalar yaptı. İşte Toçoğlu'nun o açıklamaları...

Zeki Toçoğlu projeleri Haberi

Zeki Toçoğlu projeleri

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne müjdesi verilen tesiste projenin hazır olduğunu açıklayan Başkan Toçoğlu, “Hakem ve gözlemcilere sözünü verdiğimiz tesisin projesi hazır. Yeni spor yatırımı yaklaşık 350 metrekare alan üzerine inşa edilecek. Kafeteryası, idari odaları ve toplantı salonu ile hakemlerimizin tüm ihtiyaçlarına karşılık verecek spor yatırmının kısa süre içerisinde ihalesine çıkıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne müjdesi verilen tesis projesinde hazırlıklar tamamlanıyor. Kısa süre önce hakemlere tüm gereklilikleri barındıran bir tesis inşa edeceklerinin sözünü veren Başkan Toçoğlu, projenin hazır olduğunu ve ihale aşamasına geldiklerini spor camiasına ilan etti. Toçoğlu, “Hedefimiz hakem ve gözlemcilerimiz için en iyi proje. Hayırlı olsun” diye konuştu.


Tesislerde Son Aşama

Başkan Toçoğlu, “Bildiğiniz üzere...