18 / 04 / 2024

Zeki Toçoğlu yatırımları

Zeki Toçoğlu yatırımları

Başkan Toçoğlu, “Akyazı’dan Pamukova’ya, Geyve’den Adapazarı’na kadar 16 ilçemizde 3 yılda 16 yeni köprü inşa ettik" dedi.

Sakarya Yenikent'e yeni projeler gelecek!

Başkan Toçoğlu, “Bu bölge için sosyal projeler ürettik; altyapı ve fiziki projelerdeki atılımlarla üst yapıdaki tüm bu yatırımlarımızı destekledik.

Zeki Toçoğlu yeni spor alanlarının sözünü verdi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Yalnızca birincil belediye hizmetleriyle değil, sosyal belediyeciliğin her bir kaleminde hayata geçirdiğimiz yatırımlarla şehri yeniden imar ediyoruz" dedi

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 5 milyon 387 bin 224 TL sermaye bedeli ile Süleyman Nazif Orakçıoğlu tarafından kuruldu.

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alican İbrahimağaoğlu tarafından kuruldu.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi açıldı!

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Çiftçi tarafından açıldı.

Abanoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abanoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydın tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Adil Karaismailoğlu: Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor!

Şantiyelerin hiçbirinde işlerin durmadığını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada "Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor" dedi.

Arnusoğlu Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arnusoğlu Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Azeem Arnos tarafından kuruldu.

Zeki Toçoğlu yatırımları Haberi

Zeki Toçoğlu yatırımları


Şehir genelinde devam eden köprü yapım çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Akyazı’dan Pamukova’ya, Geyve’den Adapazarı’na kadar 16 ilçemizde 3 yılda 16 yeni köprü inşa ettik. Bu 16 köprünün toplam maliyeti 28 milyon liradır. İhtiyaç duyulan bölgelerle ilgili hazırlıklarımız sürüyor” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 16 ilçede yapımı tamamlanan köprü projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 3 yılda 16 yeni köprü inşa ettikleri bilgisini paylaşan Başkan Toçoğlu, ihtiyaç duyulan muhtelif bölgelerde yeni köprü projeleri için de çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Toçoğlu, “Akyazı’dan Pamukova’ya, Geyve’den Adapazarı’na kadar 16 ilçemizde 3 yılda 16 yeni köprü inşa ettik. Bu 16 köprünün toplam maliyeti 28 milyon liradır. İhtiyaç duyulan bölgelerle ilgili hazırlıklarımız sürüyor” diye konuştu.


16 İlçeye Yeni Köprü

Toçoğlu, “Geride bıraktığımız 3 yıllık süreçte ulaşıma...