25 / 04 / 2024

Zermeram Konya ödeme kampanyası

Zermeram Konya ödeme kampanyası

Zermeram Konya Nisan ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinat imkanı sunuluyor. Zermeram Konya'da fiyatlar 362 bin TL'den başlıyor...

Zermeram lansmana özel peşinatsız 12 Ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Seha Yapı İnşaat ve Adese Gayrimenkul Yatırım'ın ortak girişimi olarak hayata geçen, Konya’nın en büyük ve en kıymetli arazilerinden birinde yer alan Zermeram projesinde; Elmas Evler etabında cazip ödeme koşulları ile daire satışları başladı. 

Konya'da 318 adet gayrimenkul 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Hem KDV'den hem de emlak vergisinden muaf!

Konya Milli Emlak, Konya ili, Selçuklu, Meram ve Karatay ilçelerinde yer alan 318 adet Hazine taşınmazını satıyor. Söz konusu satışta en çok 24 ay taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte merak edilenler...

Bakan Uraloğlu resmen duyurdu! Ulaşım, ödeme, para transferi ve alışverişte büyük kolaylık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Türkiye Kart müjdesi geldi! Uraloğlu, ulaşım, ödeme, para transferi ve alışveriş harcamalarımı tek bir kartta bir araya getiren "Türkiye Kart"ın pilot uygulamasının Konya'da başarıyla tamamlandığını bildirdi.

Konya Cihanbeyli satılık 1.293 adet gayrimenkul! Yüzde 20 indirim ve 4 taksit fırsatıyla!

Konya Cihanbeyli'de 1.293 adet gayrimenkul satışa sunuluyor. Gayrimenkullerin peşin ödeme ile alınmasında yüzde 20 indirim ikanı sunulurken, alıcılara 4 taksitle ödeme imkanı da sağlanıyor...

Adese Gayrimenkul, Zermeram projesi için Zermeram Adi Ortaklığı'nı kurdu!

Adese Gayrimenkul ile Seha İnşaat arasında Konya Meram'daki Zermeram projesinin satışı yapılmayan bölümlerinin yapımı ve satış amacıyla Zermeram Adi Ortaklığı kuruldu. 

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

TOKİ Konya Yunak 2. Etap 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Konya Yunak 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Yunak 2. Etap 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Konya Yunak 2. Etap 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Konya Yunak 2. Etap 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!    

TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 nerede? TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

Konya Seha Vadi ödeme bilgisi!

Konya Seha Vadi ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. 65 adet konuttan meydana gelen Seha Vadi projesi 10 bin 240 metrekare inşaat alanına sahip.

Konya Zermeram’da teslimler 2019'da!

Seha Yapı tarafından Konya’da inşa edilen Zermeram’da teslimler başlıyor. Proje kapsamında bin 170 konut ve 125 ticari alan 2019'da teslim edilecek.

Seha Yapı 4 projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı'da boy gösterecek!

Seha Yapı Zermeram, 3. İstanbul, 7 Renk Selçuklu ve Seha Kanyonpark Evleri projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı’na katılacak...

Zermeram Kozağaç teslim tarihi!

Zermeram projesi 800 milyon TL yatırım değeriyle Konya Kozağaç'ta yükseliyor. Peki Zermeram Kozağaç teslim tarihi ne zaman?

Konya Zermeram Evleri güncel fiyat bilgisi!

Konya Zermeram Evleri güncel fiyat bilgisi kapsamında daireler minimum 335 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Seha Yapı tarafından inşa ediliyor...

Zermeram Konya ödeme kampanyası Haberi

Zermeram Konya ödeme kampanyası


Seha Yapı imzasını taşıyan Zermeram Evleri projesi, Konya Meram'da inşa ediliyor. Zermeram Konya projesinde ev fiyatları 362 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


14 bahçe dubleksi, 9 yalı ve 35 villa ile beraber toplam 1.077 konuttan oluşan Zermeram Konya projesi 300 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Şubat 2019 yılında teslimlerin yapılacağı Zermeram Konya projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 normal daire seçenekleri sunuluyor. Zermeram Konya'da 30 Nisan'a kadar yüzde 5 peşinattan sonra sıfır faizle 60 ay taksitli ödeme imkanı sağlanıyor.


Zermeram Evleri Konya projesinde seyir terası, yürüyüş yolları, gölet, golf sahası, yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanları, otopark gibi sosyal imkanlar olacak.



ADRES: KOZAĞAÇ MAH. YEŞİL BURSA SOK. NO: 8 MERAM / KONYA


Telefon: 444 73 42

Web: http://zermeram.com

Gülcihan...