19 / 04 / 2024

Zermeram Konya teslimleri

Zermeram Konya teslimleri

Konya Meram'da 1077 konuttan oluşacak olan Zermeram Konya konut projesi Seha Yapı imzası taşıyor. Zermeram Konya satışta.

Zermeram lansmana özel peşinatsız 12 Ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Seha Yapı İnşaat ve Adese Gayrimenkul Yatırım'ın ortak girişimi olarak hayata geçen, Konya’nın en büyük ve en kıymetli arazilerinden birinde yer alan Zermeram projesinde; Elmas Evler etabında cazip ödeme koşulları ile daire satışları başladı. 

Adese Gayrimenkul, Zermeram projesi için Zermeram Adi Ortaklığı'nı kurdu!

Adese Gayrimenkul ile Seha İnşaat arasında Konya Meram'daki Zermeram projesinin satışı yapılmayan bölümlerinin yapımı ve satış amacıyla Zermeram Adi Ortaklığı kuruldu. 

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Konya Arma Kent'te 365 bin TL'ye!

Konya Selçuklu’da Okkalar İnşaat tarafından hayata geçirilen Arma Kent projesinde anahtar teslimleri 1 buçuk ay sonra başlayacak. Projede fiyatlar 365 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Konya Zermeram’da teslimler 2019'da!

Seha Yapı tarafından Konya’da inşa edilen Zermeram’da teslimler başlıyor. Proje kapsamında bin 170 konut ve 125 ticari alan 2019'da teslim edilecek.

Seha Yapı 4 projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı'da boy gösterecek!

Seha Yapı Zermeram, 3. İstanbul, 7 Renk Selçuklu ve Seha Kanyonpark Evleri projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı’na katılacak...

Zermeram Kozağaç teslim tarihi!

Zermeram projesi 800 milyon TL yatırım değeriyle Konya Kozağaç'ta yükseliyor. Peki Zermeram Kozağaç teslim tarihi ne zaman?

Konya Zermeram Evleri güncel fiyat bilgisi!

Konya Zermeram Evleri güncel fiyat bilgisi kapsamında daireler minimum 335 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Seha Yapı tarafından inşa ediliyor...

Zermeram Konya Projesi'nde Şimdi Al 2019'da öde!

Zermeram Evleri projesi Konya Meram'da hayata geçirildi. Projede ''Şimdi Al 2019'da Öde'' kampanyası uygulanıyor...

Parkmahal Konya daire teslimleri!

Parkmahal Konya daire teslimleri hemen yapılıyor. Son 80 dairenin satışta olduğu proje Deha Grup imzasıyla inşa edildi. 

Konya Park Mahal'da son 80 daire!

90 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerine inşa edilen Konya Parkmahal Konutları'nda son 80 daire kaldı. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor.

Zermeram Konya'da şimdi al teslimde öde!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı'nın hayata geçirdiği Zermeram Konya'da şimdi al teslimde öde kampanyası başladı.

Konya Kanyon Park Evleri fiyatları!

Konya Kanyon Park Evleri fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Kanyon Park projesi Konya Yazır Mahallesi'nde hayata geçirildi...

Zermeram Konya teslimleri Haberi

Zermeram Konya teslimleri

Konya Meram'da 1077 konuttan oluşacak olan Zermeram Konya konut projesi Seha Yapı imzası taşıyor. Zermeram Konya satışta.


Konya Zermeram projesinde lansman sonrası ön talep süreci ve satış süreci devam ediyor. Projede kat planları ve fiyat bilgisi gibi detaylar henüz netleşmedi. 


Zermeram Konya satılık

Zermeram Konya satılık daire seçenekleri  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5,5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede ayrıca, 5-10 katlı konaklar ve 35 villa yer alıyor. 


Seha Yapı Zermeram inşaat alanı

Zermeram Seha Yapı projesi 313 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede AVM alanı ve büyük bir çarşı bulunacak. 


Konya  Zermeram ortak alan

Zermeram'da yer alan ortak kullanım alanları seyir terası, vadiler, sauna, gölge bahçesi, golf sahası, meyve bahçesi, oturma alanları, dinlenme bahçesi, spor alanları mevcut. 



Konya...