25 / 04 / 2024

Zeydan Karalar

Zeydan Karalar

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, göreve gelmelerinin ardından 93 adet çıkmaz sokağın açıldığını söyledi.

Adana Seyhan Yeşiloba'da Taziye Evi hizmete açıldı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yoğun çalışma temposunu Ramazan ayında da hiç düşürmeden sürdürüyor. İşte haberin ayrıntıları...

Adana Yeşilyurt Mahallesi'ne dönüşüm müjdesi!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Yeşilyurt Mahallesi'ndeki park açılışında özellikle kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik yeni müjdeler verdi.

Zeydan Karalar: Seyhan'ın yüzde 70'i yenilenmeli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile Ankara’da görüşen Başkan Zeydan Karalar, Seyhan’ın yüzde 70’inin yenilenmesi gerektiği ve bu nedenle Bakan Sarı’nın Adana için bir şans olduğunu söyledi.

Adana'da yüksek bina sorunu çözüldü mü?

Adana'nın Seyhan ilçesinde hava trafiğini tehlikeye soktuğu için mania engeline takılan yüksek binalarla ilgili sorun çözüldü.

Adana Havalimanı çevresinde yüksek binaya izin verilecek mi?

Seyhan Belediyesi Meclis Salonu’nda toplantı düzenleyen Başkan Zeydan Karalar, yapılan yeni ölçümlerle mania kodlarının arttığını, bu sayede Adana Havalimanı çevresinde daha yüksek bina yapımına izin verilebileceğini belirtti.

Seyhan'da iki kez mühürlenen inşaatta çalışmalar sürüyor!

Seyhan Belediyesi Yeni Baraj Mahallesi'nde bir inşaatı iki kez mühürledi. Bunu takmayan firma, mührü kırıp çalışmayı sürdürdü.

Zeydan Karalar: Seyhan'ın batısına hastane şart!

Belediye Başkanı Karalar, geçtiğimiz hafta Seyhan’da D400’ün güney kısmının 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planının Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandığı toplantıda yaptığı konuşmada, “Burada yapılan çok önemli bir hizmettir. " dedi.

Seyhan'ın batısına hastane şart!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şehrin batı mahallelerinde vatandaşlara hizmet verecek bir devlet hastanesine ihtiyaç duyulduğunu belirterek, "bir hastane yeri bulalım ve yeri verelim" dedi.

Seyhan Kent Meydanı imar planı iptal edildi!

Adana 2'inci İdare Mahkemesi kentin göbeğindeki uygulama imar planını iptal etti. Danıştay 6. dairesi de onayladı ama mahkeme kararını uygulaması gereken Seyhan Belediyesi kılını kıpırdatmıyor...

Seyhan Belediye Başkanı'ndan müteahhitlere uyarı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, müteahhitler ile biraraya geldiği toplantıda, çalışma arkadaşlarına yasal olmayan işler için yıkılması talimatını verdiğini vurguladı. İşte Başkan Karalar'ın yaptığı uyarılar...

Kentsel Dönüşüm Adana'da tartışıldı!

'Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri Bilinçli Kentsel Dönüşüm Zirveleri'nin üçüncüsü, Sibel Tüzün'ün sunumuyla Seyhan Oteli'nde gerçekleşti.Başkan Sözlü, kentsel dönüşümün kaçırılmış fırsatları yeniden yakalamak olarak görülmesi gerektiğini söyledi.

Seyhan'da 110 bin konutun yenilenmesi gerekiyor!

Kentsel Dönüşüm Zirveleri'nin üçüncüsü, Sibel Tüzün'ün sunumuyla Seyhan Oteli'nde gerçekleşti. Zeydan Karalar ise Seyhan'daki yaklaşık 150 bin konutun yüzde 70'inin yenilenmesi gerektiğini ve bu rakamın 110 bin konut olduğunu ifade etti.

Seyhan'da 4 bin 80 konutluk kentsel dönüşüm başlıyor!

Yüzde 80'i çarpık kentleşmiş olan Seyhan ilçesinde yerinde dönüşüm için 7 bölgede çalışma yapan Başkan Zeydan Karalar, Barbaros Mahallesi'ndeki 4 bin 80 konutluk kentsel dönüşüm(Yerinde Dönüşüm) için gün sayıyor.

İnşaat sektörü Adana'nın kalkınmasında önemli faktör!

Seyhan belediye Başkanı Zeydan Karalar,İnşaat sektörünün ülkelerin kalkınmasına önemli katkılar sağladığını belirterek, bu anlamada Adana'nın da kalkınabilmesi için de inşaat sektörünün hareketlenmesi gerektiğini söyledi.

Adana'da yapılacak olan metronun ikinci etabı 5 yılda tamamlanacak

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şehrin “ithalat vergisi” payını 5 senede 350 milyon liradan 2,5 milyar liraya yükselterek,  Adana’nın vergiden elde ettiği kazanımı senede 1 milyar liraya taşıdıklarını kaydetti.

Karalar Plastik Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karalar Plastik Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat İlhan tarafından kuruldu.

Adana Büyükşehir kentsel dönüşümde gaza bastı: 14 yıllık bekleyiş çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesi’ndeki dönüşüm ile ilgili bilgi verdi ve yeni planlarını açıkladı. Peki Adana'daki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Zeydan İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Zeydan İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Alüminyum Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Zeydan tarafından kuruldu.

Bursa'da 23 adet arsa 18 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Son dakika Ekim fırsatı! 

Bursa Büyükorhan Belediyesi, Bursa ili, Büyükorhan ilçesi, Kınık, Karalar ve Bayındır mahallelerinde yer alan 23 adet arsayı 18 bin 85 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte  ayrıntılar...

Asgari ücret alanlara kötü haber. Flaş gelişme resmen duyuruldu. Duyanlar karalar bağladı

Asgari ücrette geçtiğimiz seneden bu yana uygulanan ocak ve ağustos aylarında çift zam olayı gelecek sene ortadan kalkıyor. Artık asgari ücretli vatandaş senede bir kere zam alacak.

Dar gelirli karalar bağladı! Aile Destek Programı ödemeleri uzatıldı mı? Sosyal destek ödemesine zam gelecek mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan Aile Destek Paketi ödemelerinin ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, sosyal destek ödemeleri bitti mi? İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan müjde gibi müjde! Aile Destek Programı bitti diye karalar bağlayanlar acilen buraya baksın!

2023 Temmuz ayında, Aile Destek Ödemeleri'nin sona ermesiyle birlikte, Türkiye hükümeti tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik yeni bir sosyal destek programı olan "vatandaşlık maaşı" uygulamasının gündeme geleceği ifade edilmişti.

Aile destek programı bitiyor ama müjdeli haber: Başvurana 6.095 TL ödeme yapılıyor!

2023 Temmuz'da Aile Destek ödemeleri bitiyor diye karalar bağlayanlara müjde... Başvurana hemen 1.250 TL değil, 6.095 TL para veriliyor... Kimliğini alan hemen koşsun, bu fırsat kaçmaz...

Son dakika müjdesi! 'Aile Destek' ödemeleri bitiyor diye karalar bağlamayın, 3.700 TL'lik bu yeni yardıma başvurun!

Son dakika... 'Aile Destek' ödemelerinin sona erdiği haberleri sizi üzmesin, çünkü şimdi başvurabileceğiniz bu yeni yardım paketiyle 3.700 TL alabilirsiniz... Hemen bakın... Sakın kaçırmayın...

Aile Bakanlığı'ndan yeni yardım müjdesi! Aile Destek Programı bitiyor diye karalar bağlayanlar hemen baksın!

Temmuz 2023 itibarıyla Aile Destek Programı sona eriyor, ancak yerine vatandaşlık maaşı geliyor. Vatandaşlık maaşını kaçırmamanız önemlidir. İşte vatandaşlık maaşının ayrıntıları...

2023 Temmuz'da 'Aile Destek Programı' bitiyor diye üzülmeyin! Başvurana hemen 1.250 TL değil, 6.095 TL veriliyor!

2023 Temmuz'da Aile Destek ödemeleri bitiyor diye karalar bağlayanlara müjde... Başvurana hemen 1.250 TL değil, 6.095 TL para veriliyor... Kimliğini alan hemen koşsun, bu fırsat kaçmaz...

Dolar borcu olanlar karalar bağlayacak! Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! 

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı. Dolar borcu olanlar bu seviye karşısında karalar bağlayacak. Dolar ne kadar olacak?

Zeydan Karalar Haberi

Zeydan Karalar

ADANA'nın merkez Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar, göreve gelmelerinin ardından 93 adet çıkmaz sokağın açıldığını söyledi. 


Başkan Karalar, Sümer Mahallesi 69050 Sokak'ın Karafatma Caddesi'ne açılmasını sağlayan çalışmayı yerinde inceledi. Başkan Karalar ilçede kentsel dönüşüm bölgesi dışında kalan tüm mahallerdeki çıkmaz sokak sorununu sırası ile çözeceklerini söyledi. Karalar "Sümer Mahallemiz önemli bir mahalle. Aslında bu mahallede çıkmaz sokak olması kabullenilecek bir şey değil. İlçemizde bulunan çıkmaz sokakları azaltmaya çalışıyoruz. Kentsel dönüşüm dışında kalan bütün mahallerde çıkmaz sokakları açmaya çalışıyoruz"...