25 / 04 / 2024

Zeynel Muhallebicisi

Zeynel Muhallebicisi

Bu sene Ramazan’ın son 10 yılın en sıcak yaz mevsiminde yaşanması, dondurmayı iftar sofralarının vazgeçilmez tatlısı haline getirdi

Zeynel Muhallebicisi restoran zincirine dönüştü!

1925'te Zeynel Usta'nın evde yaptığı dondurmaları satarak temellerini attığı Zeynel Muhallebicisi, üçüncü kuşağın ellerinde restoran zincirine dönüştü

İş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait Beşiktaş Bebek'teki 11 bin 424 metrekarelik arazi imara açıldı!

Boğaziçi’nde iş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait olan oldukça değerlia arazi, İBB devre dışı bırakıldı ve Cumhurbaşkanı imzasıyla imara açıldı. İşte ayrıntılar...

Beylerbeyi3 İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beylerbeyi3 İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Uslu tarafından kuruldu.

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Azba Turizm Otelcilik Kuyumculuk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Azba Turizm Otelcilik Kuyumculuk İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 0bin TL sermaye bedeli ile Ali Elmas ve Zeynel Doğan ortaklığında kuruldu.

Kayıoğlu Plastik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayıoğlu Plastik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Doğan tarafından kuruldu.

Taksim Palace Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Palace Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Fırat tarafından kuruldu.

Raftel Nıce İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raftel Nıce İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Çakmak tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Halerlibahçe Çarşısı'nda 66 iş yeri yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, restorasyon çalışması süren Sakıbın Köşkünde incelemeler yaptı ve ardından iş yerleri yenilenen Haleplibahçe Çarşısını dolaştı.

Portram Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Portram Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Çakmak tarafından kuruldu.

Eda Consultıng Proje Ve Sistem Mühendisliği Limited Şirketi kuruldu!

Eda Consultıng Proje Ve Sistem Mühendisliği Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Zeynel tarafından kuruldu.

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Öztürk tarafından açıldı.

Saray Muhallebicisi'nin Fatih şubesi yüksek kiraya yenik düştü!

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a ait Saray Muhallebicisi'nin Fatih'te bulunan 16 yıllık şubesi, mal sahibinin yüksek kira zammı nedeniyle kepenk indirdi.

Zeynel Muhallebicisi Haberi

Zeynel Muhallebicisi


Şerbetli ağır tatlılar yerine tercih edilen  serin lezzetler, yazın bunaltıcı günlerinde ferahlık katıyor. İşte İstanbul’un en popüler dondurmacıları



ZiNCiRE DÖNÜŞTÜLER


ZEYNEL MUHALLEBİCİSİ: 

Kadıköy’de ünlenen Zeynel, bugün Yeniköy, Levent, Ataşehir ve Kavacık’ta hizmet veriyor. Meyve özlü dondurmalarıyla tanınıyor. 10 çeşit dondurma arasında vişneli, limonlu ve kaymaklısı en popüleri. Kaymaklı dondurmanın püf noktası koyun sütü, şeker, sahlep ve yumurtayla yapılmasında yatıyor. Tavukgöğsü, kazandibi, keşkül ve su muhallebisiyle beraber servis ediliyor. Tel: 0 212 262 89 87


CREMERIA MILANO: 2000 yılında Guido Benucci tarafından Prag’da açılan dondurma zincirinin İtalya, İspanya ve Kudüs’te şubeleri var. Sorbeleri, basefrutta denilen özel şurupların meyve püreleriyle karıştırılmasıyla hazırlanıyor. Sütlü çeşitlerde yağlı süt, krema ve cream&dream tozu kullanılıyor. 24 çeşit içinde en çok Fior di latte (kaymaklı), cioccolata fondente (bitter çikolatalı), tiramisu...