24 / 04 / 2024

Zeynep Bodur Okyay kimdir

Zeynep Bodur Okyay kimdir

İbrahim Bodur’un 27 Temmuz 1957 tarihinde temellerini attığı Kale Grubu’nun 62'nci kuruluş yıl dönümü sebebiyle etkinlikler gerçekleştirildi...

Yatırımcılar Türkiye'nin potansiyelini biliyor!

Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu'nun 60'ıncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Çan'da düzenlenen törende konuştu. Okyay, "Aslında iyi öngörüsü olan yabancı firma ve yatırımcılar Türkiye'nin potansiyelini biliyor'' dedi.

Kale Grubu 5 yılda 420 milyon TL yatırım yapacak!

Kale Grubu Başkanı ve Ceo 'su Zeynep Bodur Okyay 5 yılda 420 milyon lira yatırım yapacaklarını söyledi.

Zeynep Bodur Okyay: İzmir'e yatırım önceliğimiz!

Kale Grubu, seramik ve yapı malzemelerinin yer alacağı iki yeni showroom'u İzmir'de hizmete açtı. Grup Başkanı Zeynep Bodur Okyay, "Bu kente yatırım hep önceliklerimiz arasında yer aldı" dedi...

Zeynep Bodur Okyay: İnşaat sektörünün önünü mü kesmeye çalışıyorlar?

İSO Meclis Başkanı Zeynep Bodur Okyay, "İnsana yatırım yaparak sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlamak gerekiyor. İnşaat sektörü hızla büyümekte. Sektörde yaşanan kazalar sektörün önünü mü kesiyor" dedi...

Zeynep Bodur Okyay: İnşaat sektörü sanayiyi besleyecek şekilde büyümeli!

"İnşaat Sektöründeki Riskler, Sorunlar ve Küresel Fırsatlar" panelinde konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis Başkanı Zeynep Bodur Okyay, "İnşaat sektörünün sanayiyi besleyecek şekilde büyümesi gerektiğine inanıyorum" dedi.

Zeynep Bodur Okyay: İnşaat sektörü sanayiyi besleyebilir!

Zeynep Bodur Okyay, Tesisat İnşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) Zirvesi'nde, Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerem Alkin'in moderatörlüğünde düzenlenen "İnşaat Sektöründeki Riskler, Sorunlar ve Küresel Fırsatlar" panelinde konuştu

İKV Başkan Yardımcısı Zeynep Bodur Okyay, İtalyan Devlet Nişanı'na layık görüldü!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Başkan Yardımcısı Zeynep Bodur Okyay, İtalya Devleti tarafından verilen "Ufficiale Ordine al Merito della Repubblica Italiana" nişanını, 16 Nisan 2014 tarihinde Venedik Sarayı’nda düzenlenen törenle aldı...

Seramik ve vitrifiye sektörleri hammadde riskiyle karşı karşıya!

Bağlayıcı özelliği yüksek kilde büyük bir sorun var. Eğer çözüm bulunmazsa Türkiye’nin en ihracatçı sektörleri arasında yer alan seramik, vitrifiye, demir döküm gibi sektörler büyük pazar kaybı riskiyle karşı karşıya kalabilir.

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 131 milyon 633 bin 38,98 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, yusuf Kınay, Kadri Tarık Özçelik ve Haluk Alperat ortaklığında kuruldu.

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 537 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon 610 bin 925,59 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 58 milyon 536 bin 432,79 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 38 milyon 80 bin 745,04 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 9 milyon 787 bin 425,19 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Zeynep Bodur Okyay Kimdir? Zeynep Bodur Okyay ne iş yapıyor?

Zeynep Bodur Okyay kimdir? Zeynep Bodur Okyay’ın mesleği nedir? Zeynep Bodur Okyay hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kale Grubu Başkanı ve CEO Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Kaç yaşında? Hatice Zeynep Bodur Okyay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hatice Zeynep Bodur Okyay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Süleyman Bodur vefat etti! Kale Grubu'nun acı günü! 

Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Dr. İbrahim Bodur’un kardeşi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın amcası, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur, 88 yaşında vefat etti. 

Kale Grubu 2021'de daha çok büyüyecek!

2020 yılının sanayiciler açısından çok zor geçtiğini, 2021'de de temkinli ilerleyeceklerini söyleyen Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, yeni fırsatları ve sanayideki durumu anlattı.

İnşaat sektörü kendini yenilemeli!

Çevreci ürünlere olan ilgi, pandemi ile daha da arttı. Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, "Türk inşaat malzemeleri sanayisi, dünyadaki teknolojik ve yenilikçi gelişmeleri takip ederek kendini yenilemeli" diyor.

Zeynep Bodur Okyay kimdir Haberi

Zeynep Bodur Okyay kimdir

Türk sanayisinin duayenlerinden İbrahim Bodur’un 27 Temmuz 1957 tarihinde temellerini attığı Kale Grubu’nun 62'nci kuruluş yıl dönümü ve ‘Geleneksel Seramik Bayramı’ nedeniyle etkinlikler gerçekleştirildi. Kale Grubu, 62'nci kuruluş yıl dönümünü, temellerinin atıldığı Çanakkale’nin Çan ilçesinde düzenlenen törenlerle kutladı.

Milliyet'te yer alan habere göre; Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu’nun 62'nci kuruluş yıl dönümünün sevincini ve haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. İbrahim Bodur’dan miras kalan Seramik Bayramı’nı bu yıl da kutluyor olmaktan büyük heyecan duyduklarını ifade eden Okyay, "İbrahim Bodur ve ona inananların ilk gün attığı sağlam temelin üzerine değerlerimizi koyarak büyümeye, Kale Grubu’nu geleceğe taşımaya devam ediyoruz. 62 yıl önce başladığımız sanayi yolculuğunda katma değerli yeni yatırımlar ile ilerliyoruz" diye konuştu.

Kalkınma modeli

Kale Grubu olarak Anadolu’da özgün bir...