19 / 04 / 2024

zeynep hüveyda oral Tekfen Emlak Geliştirme

zeynep hüveyda oral Tekfen Emlak Geliştirme

Zeynep Hüveyda Oral, Tekfen Holding Emlak Geliştirme Grubundan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Oral 30 Nisan'da Saf GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılmıştı.

Orves İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orves İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Velat Oral tarafından kuruldu.

Zeynep Tandoğan: Taşınmaz ticaretindeki yeni düzenleme için hazırız!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari işlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, emlak alanında uzmanlaşmış en büyük internet sitesi olarak yeni düzenleme için hazır olduklarını belirtti.

Zeynep Tandoğan: Yeni yönetmeliği uzun süredir bekliyorduk!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan Taşınmaz Ticareti Hakkındaki Yönetmelik ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.

Zeynep Tandoğan: Konuta yüksek talep devam edecek!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müdürü Zeynep Tandoğan, ''Faiz oranları kabul edilebilir seviyelerde olduğu sürece Ağustos ayında da gördüğümüz gibi yüksek talep devam edecektir'' dedi.

Zeynep Tandoğan: Emlak sektörü Türk yatırımcılar için yıldız olacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konut satışlarında yaşanan dikkat çekici artışın, emlak sektörünün yabancı ve Türk yatırımcılar için yeniden parlayan yıldız olacağını söyledi.

Ze Mobilya Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ze Mobilya Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Bogaç tarafından kuruldu.

Zeynep Korel babasının mirası için izale-i şüyu davası açtı!

Mirasçılık (veraset) belgesi almak için Hülya Darcan ve kardeşi Bergüzar Korel’e dava açan Zeynep Korel, veraset ilamı davası sonrasında payına düşeni almak için izale-i şüyu (ortaklığın giderilmesi) davası açtı.

Zeynep Korel'den kardeşi Bergüzar Korel'e miras davası!

Daha önce annesi Hülya Darcan ve kardeşi Bergüzar Korel hakkında suç duyurusunda bulunan Zeynep Korel mirasçılık belgesi almak için dava açtı. 

Zeynep Tandoğan Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu!

Zeynep Tandoğan, Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdür görevine getirildi.

Mevlüt Oral: Samsun'da konut satışları artacak!

SATEM Başkanı Mevlüt Oral, Konut kredisi faizlerindeki indirimle Samsun'da konut satışlarının hızlı biçimde yükselmesini beklediklerini söyledi.

Ünye Kültür Yolu projesi hız kesmiyor!

Ünye’nin turizmde en önemli projesi olan “Kültür Yolu” projesi hız kesmeden devam ediyor. Kültür yolu projesinde önemli isimlerden de destek geliyor. Bunlarda biri de Ünyeli ünlü mimar, restorasyon uzmanı ve mimarlık tarihçisi Prof.Dr. Zeynep Ahunbay.

Manisa Zeynep Onbaşı Evi restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Tarihi Kula Evleri’ni gün yüzüne çıkarmak için başlattığı çalışmalardan bir tanesi olan Zeynep on Başı Evi restorasyonu hızla devam ediyor.

Zeynep Bodur Okyay'dan yurtdışındaki ortaklarına mektup!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Vahap Munyar bugünkü yazısında Kale Grubu Başkan ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay ile gerçekleştirdiği sohbetten kesitler aktardı. İşte o yazı...

zeynep hüveyda oral Tekfen Emlak Geliştirme Haberi

zeynep hüveyda oral Tekfen Emlak Geliştirme

Tekfen Holding Yönetim Kurulu'nun bugün aldığı kararla Zeynep Hüveyda Oral, Tekfen Holding Emlak Geliştirme Grubundan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandı.


Zeynep Hüveyda Oral 30 Nisan'da Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürlüğü görevinden ayrılmıştı. 


Açıklama:

Yönetim Kurulumuzun 02.05.2016 tarihinde aldığı karar ile, Sn. Zeynep Hüveyda Oral Tekfen Holding Emlak Geliştirme Grubundan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atanmıştır. 



Zeynep Hüveyda Oral kimdir?

Haber Milliyet'te şu şekilde yer aldı

Tekfen Holding Emlak Geliştirme Grubu’ndan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine 2 Mayıs 2016 itibariyle gayrimenkul sektörünün deneyimli ismi Zeynep Hüveyda Akdilli Oral getirildi.



Gayrimenkul sektörünün deneyimli ismi Zeynep Hüveyda Akdilli Oral, Tekfen Holding’in gayrimenkul sektöründe ihtiyaç duyulan nitelikli ve yenilikçi projeleri geliştirmek amacıyla 2000 yılında kurduğu Tekfen Emlak Geliştirme Grubu’ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaya başladı. Sektörde 25 yıllık deneyimi...