27 / 04 / 2024

Zeytinburnu açık havuz

Zeytinburnu açık havuz

Zeytinburnu Belediye Meclisi İmar Komisyonu'nun yaptığı toplantıda imar uygulamalarıyla ilgili bazı plan notu değişikleri konuşuldu. 

Zeytinburnu'nda sitelerde açık havuz yasaklandı!

Zeytinburnu Belediye Meclisi çok tartışılacak bir karara imza attı. Zeytinburnu'nda yapılacak sitelerde açık havuz yapılamayacak.

Zeytinburnu için 'açık havuz' ve '1+1' daire kararı!

Zeytinburnu Belediye Meclisi İmar Komisyonu'nun yaptığı toplantıda imar uygulamalarıyla ilgili bazı plan notu değişikleri konuşuldu. 

Çatıda açık havuz yapılır mı?

Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliğinin 35 inci maddesinde çatılara ilişkin hükümler yer alıyor. Peki, çatıda açık havuz yapılır mı?

Olivium Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Zeytinburnu Olivium AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Olivium Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Olivium, bayramda kaça kadar açık? Olivium kaçta açılacak?

Olivium bayramda açık mı?

Zeytinburnu Olivium AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Olivium bayramda açık mı? Olivium, bayramda kaça kadar açık? Olivium kaçta açılacak?

The İstanbul Veliefendi açık artırma!

The İstanbul Veliefendi açık artırma ihalesi KİPTAŞ tarafından 26 Haziran Perşembe günü saat 14.00'da KİPTAŞ İhale Salonu'nda gerçekleşecek. The İstanbul Residence projesi, İstanbul Zeytinburnu'nda konumlanıyor...

Metropol İstanbul'un satış ofisi 23:00'e kadar açık! 338 bin TL!

Ataşehir'de yükselen Metropol İstanbul projesinin satış ofisi 31 Temmuz-10 Ağustos tarihleri arasında saat 23:00'e kadar açık olacak

Malatya Belediyesi, açık otopazarında parsel satıyor!

Malatya Belediyesi, Yaka Köyü'nde bulunan açık otopazarı alanındaki 20 bin 358 metrekare parseli 2 milyon 442 bin 960 TL'den satışa çıkardı. Satış, 02 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek

İsviçre'de dağa tırmanırken üstü açık teleferik keyfi!

İsviçre'nin Lucerne kentindeki Stanserhon Dağı'na turistik tırmanış amaçlı kurulan bir teleferik üstü açık olmasıyla dikkat çekiyor

Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi'nin evi 5 bin liraya kiralık!

Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi boşanma kararıyla evlerini boşalttı. Söz konusu villaya aylık 5 bin lira kira istiyorlar

Anka Yapı'nın Soğanlık projesi çok yakında satışa çıkıyor!

Anka Yapı'nın Soğanlık'ta hayata geçirdiği Anka Kule projesi çok yakında satışa çıkıyor...

Bizim Evler 4'ün mağazaları açık arttırmayla satışa sunuluyor!

Bizim Evler markalı konut projeleriyle Ispartakule’nin en geniş yaşam alanını inşa eden İhlas Yapı A.Ş. Bizim Evler 4’ün çarşında yer alan 39 mağaza açık artırma ile satışa sunuyor

Marmara Evleri 3'te 680 bin TL muhammen bedelle mağaza! Açık arttırma yarın!

Yarın Marmara Evleri 3 satış ofisinde gerçekleşecek açık arttırma ile 22 adet mağazanın satışı gerçekleştirilecek

Zeytinburnu açık havuz Haberi

Zeytinburnu açık havuz

Zeytinburnu Belediye Meclisi İmar Komisyonu'nun yaptığı toplantıda imar uygulamalarıyla ilgili bazı plan notu değişikliklerinin yapılması kararı alındı.

İmar Komisyonu'nda alınan kararlara göre; emsal hesabına göre yapılacak bütün uygulamalarda açık havuz yapılamayacak ve 1+1 tipi konut sayısı, toplam bağımsız konut sayısının yüzde 15’ini geçemeyecek. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; terklerden sonra parsel alanı 10 bin metrekare ve daha büyük parsellerde yapılması zorunlu olan mescit, bloklardan bağımsız, ayrık olarak inşa edilecek. 

Zeytinburnu Belediyesi konu ile ilgili şöyle açıklama yaptı; "Gelen şikayetlere göre açık havuzların yılda 3 ay gibi kısa bir kullanım süresi bulunmaktadır. Açık havuzlar, bu kısa süreli kullanım yerine yeşil alan olarak değerlendirilebilecek bir yer kapladığı için bu hususta değişikliğe gidilmiştir" denildi.

Komisyonda alınan kararda, "Terklerden sonra parsel alanı 10 bin metrekare ve...