25 / 04 / 2024

Zeytinburnu Belediyesi kira

Zeytinburnu Belediyesi kira

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İstanbul Üniversitesi’ne ait 26 bin metrekarelik araziyi kiralayıp semt parkı yaptıklarını açıkladı. Aydın, “Park için üniversiteye her yıl 384 bin lira ödüyoruz” dedi

Bağcılar Belediyesi kamuya ait taşınmazları kira sözleşmesi olmadan kullananlara ceza kesti!

Sayıştay, Bağcılar Belediyesi’nin kamuya ait taşınmazlarını mevzuata aykırı şekilde kullandırdığını saptadı.  kamuya ait taşınmazları kullanan, kira sözleşmesi olmayan kişilere ceza kesildiği ancak bu kişilerin cezayı ödedikten sonra taşınmazları kullanmasına göz yumulduğu ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi riskli yapılar için düğmeye bastı! Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi riskli yapılar için düğmeye bastı. Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi meclis tarafından onaylandı. İşte ayrıntılar...

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Zeytinburnu Belediyesi 42 zabıta memuru alacak! 

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı 42 zabıta memuru alacağını duyurdu. Peki Zeytinburnu Belediyesinin zabıta alımına başvurmak için hangi şartları taşımak gerekiyor? İşte ayrıntılar...

Kütahya Belediyesi taşınmazların kira süresini uzattı! 

Kütahya Belediyesi'nin mülkiyetinde olan taşınmazların kira sürelerinin uzatılması mecliste büyük yankı yarattı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Zeytinburnu Belediyesi 45 milyon TL'ye dükkan, büfe ve spor tesisi yaptıracak!

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 45 milyon TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi yaptıracak.

Zeytinburnu kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Zeytinburnu Belediyesi tarafından hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat ilerliyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Belediye Başkanı Ömer Arısoy çalışmalarda gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

Zeytinburnu’nda kentsel dönüşümün önü açılıyor!

Zeytinburnu Belediyesi’nin ilçedeki dönüşümle alakalı olan imar planı değişikliği İstanbul Büyükşehir Belediye meclisinden ‘oy birliği’ ile kabul edildi.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Sakarya Erenler Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait iş yerlerinden kira alınmamasına karar verdi. 

Kayseri Develi Belediyesi'nden esnafa kira müjdesi!

Kayseri Develi Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait iş yerleri için 4 ay kira desteği verileceğini açıkladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden kira müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında faaliyetlerini durduran esnaftan pandemi süreci bitene kadar kira ücreti almama kararı aldı. 

Akhisar Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Manisa Akhisar Belediyesi, meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda belediyeye ait kiracılardan 15 Nisan 31 Mayıs tarihleri arası kira bedellerini almayacak.

Antalya Konyaaltı Belediyesi'nden kira müjdesi

Antalya Konyaalatı Belediyesi, Mayıs ayı Olağan toplantısında Mayıs ayı için esnaflardan kira ödemesi alınmamasına karar verildi. 

Zeytinburnu Belediyesi kira Haberi

Zeytinburnu Belediyesi kira

TÜRKİYE’NİN TEK KİRALIK PARKI

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İstanbul Üniversitesi’ne ait 26 bin metrekarelik araziyi kiralayıp semt parkı yaptıklarını açıkladı. Aydın, “Park için üniversiteye her yıl 384 bin lira ödüyoruz” dedi



Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ilçedeki yeşil alan miktarını artırmak için, üste para verip park yaptıklarını söyledi. Aydın, “İstanbul Üniversitesi’ne ait 26 bin metrekarelik araziyi kiralayıp park yaptık, her ay 32 bin lira kira ödüyoruz. 9 milyon liralık kamulaştırma yaptığımız başka bir yere de Zeytin Park yaptık. Şimdi de 177 dönümlük subay lojmanlarını TOKİ’den alıp park yapacağız” dedi.


Yeşil alan var ama... 

Zeytinburnu’nun üçte birinin konut, üçte birinin sanayi ve üçte birinin de yeşil alan olduğunu belirten Murat Aydın, şunları söyledi:

“İlçenin üçte biri yeşil alan gibi görünüyor ama bu alanların çok...