19 / 04 / 2024

Zeytinburnu Belediyesi park

Zeytinburnu Belediyesi park

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İstanbul Üniversitesi’ne ait 26 bin metrekarelik araziyi kiralayıp semt parkı yaptıklarını açıkladı. Aydın, “Park için üniversiteye her yıl 384 bin lira ödüyoruz” dedi

Zeytinburnu kadastral park alanına ilişkin imar planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Maltepe Mahallesi, 2940 ada içindeki kadastral park alanının bir kısmına ilişkin imar planı askıya çıktı..

Zeytinburnu Belediyesi'nden Abdi İpekçi Spor Salonu açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi, son dönemde asbest iddialarıyla gündeme gelen Abdi İpekçi Spor Salonu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Zeytinburnu Belediyesi'nden kaçak kat açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi, 19 Aralık 2017 tarihinde Hürriyet Gazetesi'nde yer alan "Kaçat katlar artık yasal" başlıklı haberle ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Zeytinburnu Belediyesi'nden iki yeni okul!

İlçedeki okulları yenileyen Zeytinburnu Belediyesi Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi ve Zeytinburnu Anadolu Teknik ve Ticaret Meslek Lisesi’ni öğrencilerin hizmetine sundu.

Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı yenileniyor!

Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı, Zeytinburnu Belediyesi, İBB işbirliğiyle yeni bir görünüme kavuşturuyor. Meydan, yeniden düzenlenerek daha ferah bir hale getirilecek..

Zeytinburnu'na 414 yatak kapasiteli öğrenci yurdu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Mahallesi'ne 414 yataklı kız öğrenci yurdu inşa ediyor.

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

İstanbul’un en büyük buz pisti Zeytinburnu’na inşa ediliyor!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Zeytinburnu Belediyesi Türkiye'nin en büyük buz pistini ilçede hayata geçiriyor

İstanbul'un en büyük 3 yatırımı Zeytinburnu'nda!

Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul'un en büyük 3 yatırım projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Zeytinburnu'na 94 bin metrekarelik Millet Bahçesi, İstanbul'un en büyük buz pisti, 2 bin 200 araçlık dev otopark ve 17 bin seyirci kapasiteli spor kompleksi yapılacak.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Zeytinburnu’na dev buz pisti müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Zeytinburnu Belediyesi, Spor Toto işbirliğiyle gerçekleştirdiği İstanbul’un en büyük buz pistinin inşaatını sürdürüyor.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi kaçak yapılara göz açtırmıyor!

Park alanı üzerindeki kaçak yapıları tespit eden Kayapınar Belediyesi, park alanı üzerinde yapılan kaçak yapıları yıktı.

Zeytinburnu Belediyesi park Haberi

Zeytinburnu Belediyesi park

TÜRKİYE’NİN TEK KİRALIK PARKI

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İstanbul Üniversitesi’ne ait 26 bin metrekarelik araziyi kiralayıp semt parkı yaptıklarını açıkladı. Aydın, “Park için üniversiteye her yıl 384 bin lira ödüyoruz” dedi



Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ilçedeki yeşil alan miktarını artırmak için, üste para verip park yaptıklarını söyledi. Aydın, “İstanbul Üniversitesi’ne ait 26 bin metrekarelik araziyi kiralayıp park yaptık, her ay 32 bin lira kira ödüyoruz. 9 milyon liralık kamulaştırma yaptığımız başka bir yere de Zeytin Park yaptık. Şimdi de 177 dönümlük subay lojmanlarını TOKİ’den alıp park yapacağız” dedi.


Yeşil alan var ama... 

Zeytinburnu’nun üçte birinin konut, üçte birinin sanayi ve üçte birinin de yeşil alan olduğunu belirten Murat Aydın, şunları söyledi:

“İlçenin üçte biri yeşil alan gibi görünüyor ama bu alanların çok...